*SportsDirect--18*

• 56 120
  • 768
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте, бих искала да ви попитам ако може някой да ми каже след като махнат нещо от поръчката след като ве4е е приета след това кога връщат парите?
Пускам за 2ри път поръ4ка, но в 1 нямах нищо отказано и сега много се притеснявам.
мерси предварително

# 721
Здравейте искам да ви питам някои правил ли е поръчки над
400 паунда , защото сега горе доло за толкова ще правя и ме е страх да не би да се обърка нещо или пък да ми е разделят на 2 и да ми искат пари за 2 доставки и ако някой е поръчвал да ми каже до колко най много е поръчвал ? мерси
 Embarassed

Няма проблем,и за повече сме пускали.Че ще ти я разделят на две е почти сигурно,но за две доставки няма да ти искат.

1ми поръчка беше 411,70 паунда и не6ата бяха разделени на 2, като ми ги пратиха в един голям кашон, а другата част-само едни пантофи в един плик.
сега пуснах 2ра поръ4ка за 608.23 , но са ми махнали маратонки след като я приеха и станаха 573.24 паунда и пак с 2 пратки е , като във 2рата е само един суичър.

# 722
Здравейте, бих искала да ви попитам ако може някой да ми каже след като махнат нещо от поръчката след като ве4е е приета след това кога връщат парите?
Пускам за 2ри път поръ4ка, но в 1 нямах нищо отказано и сега много се притеснявам.
мерси предварително

Нищо няма да ти връщат,защото нищо не са ти взели.При пускането на поръчката сумата само се блокира,а при изпращането й се тегли,като съответно се приспада стойността на отказаните неща,ако има такива.

# 723
мерси предварително

Не се притеснявай, в момента на пускане напоръчката парите ти са само блокирани, а не изтеглени. Когато обработят поръчката и я пратят насам тогава ще си изтеглят САМО парите за пратените артикули, а парите за сторнираните артикули ще ти ги освободят!

Аз пък съм отчаяна, имам една поръчка 2ра седмица не ми я дават на куриер, всеки божи ден ми пращат мейл с по един сторниран артикул ..... До кога ли ще продължи незнам, писах им, да видим какъв ще е отговора !

Мама на Марти писали сме заедно Peace

# 724
мерси предварително

Нищо няма да ти връщат,защото нищо не са ти взели.При пускането на поръчката сумата само се блокира,а при изпращането й се тегли,като съответно се приспада стойността на отказаните неща,ако има такива.

пуснах поръчката в понеделник(4.10) на обед и ве4ерта след у4илище отидох до банкомата да си видя баланса след това на 6 ми пратиха е-майл 4е ми липсват маратонки и същия ден изпратиха още 2 е-майла с нещата, които ве4е  са изпратили , но в картата все още ми е същия баланс.

# 725
Понякога не ги теглят веднага с пращането,а след 2-3 дни.

# 726
Понякога не ги теглят веднага с пращането,а след 2-3 дни.
imam predvid 4e mi iztegliha parite o6e su6iq den kogato q pusnah ,predi te da mi q izpratqt i ot togava ne sa mi vru6ali pari, a 2 dena po-kusno sled kato ve4e sa mi vzeli parite mi pra6at e-mail 4e mi nqma maratonkite
izvinqvai 4e postoqnno ti pi6a, mersi mnogo za informaciqta ponedelnik maika mi 6e ide da iska izvle4enie po smetkata i se nadqvam da razbera kakvo e stanalo, za6oto trqbva i da iz4islq kolko e paunda i kolko trqbva da vru6am, a neznam dali sa vklu4ili i maratonkite v parite, koito sa mi vzeli, za6oto kakto ve4e napisah po-gore mi iztegliha parite sled kato pusnah poru4kata
mersi otnovo !!!!!

# 727
Не са ти ги изтеглили тези пари,написах ти вече,че при пускането на поръчката само се блокират!
Ако вече си получила мейла с тракингите,трябва тези дни да ти изтеглят вече крайната сума и ще си я видиш.

И пиши на кирилица!

# 728
Моля, мами, помогнете! Тези, които ги имат, бихте ли ми измерили стелката на размер С4 или С5, на тези ботукши, за което предварително благодаря   bouquet! http://www.sportsdirect.com/peppa-cloudy-boot-023104
Да се редактирам: Намерих отговорът на въпроса си по-напред в темата. Благодаря, Мрън   bouquet!

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 15:34 от Naq2009

# 729
Никой ли ги няма тези ботички http://www.sportsdirect.com/bob-the-builder-infants-work-boots-023003 да сподели дали стават за мокро време, имат ли вата отвътре?

# 730
Здравейте и аз искам да помоля за малко помощ.  Praynig Този модел на Фила дали си отговаря и ако някой е поръчвал такива ако може да сподели как са като качество. Благодаря ви предварително !    bouquet

http://www.sportsdirect.com/fila-classic-lth-inf-03-025145?colcode=02514591

# 731
досега не съм пазарувала оттук и да попитам - дължината на стелката на различните марки различна ли е, за един и същи номер?  Rolling Eyes
интересува ме колко е стелка на найк C4 и C4 1/2...
изобщо има ли табличка на съответствията на С-тата с дължината на стелката?

# 732
Няма проблем,и за повече сме пускали.Че ще ти я разделят на две е почти сигурно,но за две доставки няма да ти искат.

Мерси значи мога да поръчам и за повече . Mr. Green
А когато е разделят на 2 ,  като дойде първата част  , втората след колко време идва  Thinking Мерси  Simple Smile

И още един въпрос имам.  Embarassed 

Преди малко бях да си изкарам Дебитна Карта Visa Electron на ДСК , но тя ще е готова чак след 10 дни , обаче ми каза че сметката ми е отворена и мога да вкарвам  пари в нея. Въпроса ми е дали ще мога да поръчам ,защото в сайта погледнах и там искат последните 4 цифри на картата ,а те още не са ми я изкарали тези 4 цифри не са ли същите като  последните 4ри на IBAN-а ? newsm78

# 733
  • София
досега не съм пазарувала оттук и да попитам - дължината на стелката на различните марки различна ли е, за един и същи номер?  Rolling Eyes
интересува ме колко е стелка на найк C4 и C4 1/2...
изобщо има ли табличка на съответствията на С-тата с дължината на стелката?

Добре дошла и тук!!! Joy
Кажи по-добре колко см.е стъпалцето на малката.Стелката зависи според мен от марката и модела.Мисля,че детските Рийбок и Фила са леко уголемени.Найк винаги има разлика от написаното в см. на кутията и измерено от мен.Адидас мисля ,че си отговаря.

# 734
Двете идват понякога заедно,понякога с ден-два разлика,зависи.С тракингите,с които ще ти пратят,ще можеш да си ги следиш.

Без карта не мисля,че ще можеш да поръчаш.При плащането вписваш целия номер на картата,който не е IBAN-а,а освен това и Секюрити кода на картата,който няма как да го знаеш без нея.

Да похваля тзи път сайта,пуснах си поръчката миналия петък,в понеделник сутринта получих тракингите,днес пристигна в България.За жалост обаче,ще си я получа чак в понеделник  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт