*SportsDirect--18*

• 56 109
  • 768
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте, бих искала да ви попитам ако може някой да ми каже след като махнат нещо от поръчката след като ве4е е приета след това кога връщат парите?
Пускам за 2ри път поръ4ка, но в 1 нямах нищо отказано и сега много се притеснявам.
мерси предварително

Не се притеснявай, в момента на пускане напоръчката парите ти са само блокирани, а не изтеглени. Когато обработят поръчката и я пратят насам тогава ще си изтеглят САМО парите за пратените артикули, а парите за сторнираните артикули ще ти ги освободят!

Аз пък съм отчаяна, имам една поръчка 2ра седмица не ми я дават на куриер, всеки божи ден ми пращат мейл с по един сторниран артикул ..... До кога ли ще продължи незнам, писах им, да видим какъв ще е отговора !

Мама на Марти писали сме заедно Peace

Аз също имам поръчка от 24.09 и до днес все още не е изпратена. Всеки ден ми пращат имейл с по 1 отказан артикул. Накрая да не ми пратят само 1-2 неща. Вече имам около 20 отказани. Поръчвала съм и друг път и това се случва за пръв път. Ако при теб има развитие, моля те пиши. Писах им преди 4 дни, но отговор няма. Вече сериозно се притесних. Ако и на друг му се е случило подобно нещо да сподели. А парите в банката вече ги отблокираха. Сега как ще ги изтеглят?

# 751
Здравейте, искам да попитам някой поръчвал ли е ето това?
http://www.sportsdirect.com/dunlop-trolley-case-709003
не мога да разбера какви са размерите? newsm78Тези инчове какво означават- ширината на куфара ли?
Ако някой е поръчвал, какво е качеството им, защото много евтино ми се струва за куфар?
Аз съм поръчала и чакам да пристигнат. Предположих, че е даден диагонала. Ако имаш време да почакаш, мога да ти кажа, като пристигнат нещата. Очаквам ги другата седмица.

# 752
Не са ти ги изтеглили тези пари,написах ти вече,че при пускането на поръчката само се блокират!
Ако вече си получила мейла с тракингите,трябва тези дни да ти изтеглят вече крайната сума и ще си я видиш.

И пиши на кирилица!
много, много, много извинявай, мерси много
и много съжалявам за езика- ве4е ще пи6а на кирилица

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 20:41 от anitoo93

# 753
Здравейте, бих искала да ви попитам ако може някой да ми каже след като махнат нещо от поръчката след като ве4е е приета след това кога връщат парите?
Пускам за 2ри път поръ4ка, но в 1 нямах нищо отказано и сега много се притеснявам.
мерси предварително

Не се притеснявай, в момента на пускане напоръчката парите ти са само блокирани, а не изтеглени. Когато обработят поръчката и я пратят насам тогава ще си изтеглят САМО парите за пратените артикули, а парите за сторнираните артикули ще ти ги освободят!

Аз пък съм отчаяна, имам една поръчка 2ра седмица не ми я дават на куриер, всеки божи ден ми пращат мейл с по един сторниран артикул ..... До кога ли ще продължи незнам, писах им, да видим какъв ще е отговора !

Аз също имам поръчка от 24.09 и до днес все още не е изпратена. Всеки ден ми пращат имейл с по 1 отказан артикул. Накрая да не ми пратят само 1-2 неща. Вече имам около 20 отказани. Поръчвала съм и друг път и това се случва за пръв път. Ако при теб има развитие, моля те пиши. Писах им преди 4 дни, но отговор няма. Вече сериозно се притесних. Ако и на друг му се е случило подобно нещо да сподели. А парите в банката вече ги отблокираха. Сега как ще ги изтеглят?
здр., може ли да те попитам за колко паунда пусна поръ4ка
моята поръчка я пуснах на 4.10, на 6.10 ми пратиха е-маил с тракинг номерата и днес ве4е е пристигнала в Будапеща.

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 20:31 от anitoo93

# 754

Сенди, на етикета върху моите сандали пише:
UК 4
ЕURО 37
US 5
СM 22,5
Аз измерих със сантиметър подметката от най-изпъкналата част (на пръстите) до петата и са 26,5см
Ако нещо друго те интересува - питай  Peace
Благодаря ти  bouquet
А кой номер носиш по BG номерацията?

# 755
не мога да разбера какви са размерите? newsm78Тези инчове какво означават- ширината на куфара ли?
Ако някой е поръчвал, какво е качеството им, защото много евтино ми се струва за куфар?
Аз съм поръчала и чакам да пристигнат. Предположих, че е даден диагонала. Ако имаш време да почакаш, мога да ти кажа, като пристигнат нещата. Очаквам ги другата седмица.
имам време, да, ще изчакам, моля те пиши ми на лични като дойдат, ако ти  е удобно.Благодаря ти! Hug

# 756
...
А кой номер носиш по BG номерацията?

Имам български обувки и 37 и 38 номер  Rolling Eyes

# 757

2 пъти съм поръчвала от тях най-големия размер,хубави са куфарите .

# 758
Много са сладки сандалките, но не са подходящи за прохождащо дете поради 2 причини:
1. Отворени са отпред (стават, но поне 2-3 месеца стаж в ходенето да има детето, да е стабилно)
2. Подметката е ужасно твърда и не се огъва - а за прохождащото краче е важно нищо да не му пречи, за да се оформи само както си е редно. Стъпвайки на твърда подметка, все едно стъпва на тухла - невъзможно е да се движи нормално.
3. Възможно е крачето да се промени и горе, до горнат алепенка, да убива в онази зона - което пак е кофти за ходещо дете.

Иначе, за фасон докато седи в количката са супер Simple Smile

това последното  Joy Joy Joy аз нали така съм си свикнала да си я гледам и не си я представям щъкаща наоколо.... hahaha
значи ще попрестоя тук и ще погледам какво поръчвам старите кучета, преди да съм направила някоя неадекватна покупка  Money

# 759
И на мен ми беше нова мисълта за проходилото ми дете, но децата се променят страшно бързо и наистина, няма как да предвидиш какво ще бъде крачето й след толкова време..Освен това, сега е на 6м., около годинката прохождат най-често - ще бъде все още пролет, така че ти трябват затворени обувки, а сандалките могат да ти свършат работа лятото, само че кой номер ще са - никой не може да предвиди Grinning
Честно казано, в сайта има страхотни буйки, имахме на Лонсдейл и на Адидас - изкараха през целия период, докато му взема първите истински обувки. Но обувки за прохождащи деца няма...

# 760
http://www.sportsdirect.com/lazy-town-knit-deer-stalker-hat-chil … ?colcode=90012803
Това според вас цяла шапка ли е или е нещо като ушанка?

# 761
# 762
http://www.sportsdirect.com/lazy-town-knit-deer-stalker-hat-chil … ?colcode=90012803
Това според вас цяла шапка ли е или е нещо като ушанка?
На мен ми изглежда като шапка с ушички - май на това викат ушанка Embarassed Цяла си е шапката, долу с лепенка.

# 763
# 764
мерси предварително

Пак да попитам по въпроса? Някой ако знае нещо....
А за куфарите имаше запитване-аз съм поръчвала различни размери, много са добри.

Общи условия

Активация на акаунт