Отговори
# 105
Димяни  Hug много се радвам за вас!!!
Giada, аз не съм се отказвала от избора си на лекар Wink, но имах малко някои притеснения...реших си ги вече де...като си представих, че ще му се обадя на финала и така няма да се налага да виси с мен с часове Wink това разбира се са само някакви мои планове, а как ще стане кой знае...
Яничка, ако още не си родила Mr. Green и ако можеш, че по едно време нали не ставаше, ще ми пратиш ли и на мен паролата...всъщност нали идеята беше ти да преценяваш на кой, за това да не стане така, че си я прося, ама не знам последно какво решихте да си я искаме или ти ще я пратиш на който прецениш...
Ама и аз големи разходки си правя, обикалям с часове с кучето и отделно с колата из града...явно и на мен не ми се чака повече, а принципно не бързах, ама мамите с бебоците действат много заразно, като разправят как си ги гушкат и разхождат...хм Wink
Грикс, представям си колко е сладко да се гушкате заедно на леглото...ама май наистина не е добра идея да я свикваш така, тя още не разбира де, ама бързо идва момента, в който и това става и после няма оправия, хахахаха...така де аз лично не съм за идеята детето да спи при нас на спалнята...иначе и аз си взех такова легло с махаща се решетка и ще ми е до мен...представям си колко е тревожно всичко в началото и постоянно ще искам да я виждам...

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 20:46 от vesy_evi

# 106
Сядам сега на спокойствие и аз да се включа в темите на деня. Grinning

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Ulia,бъди здрава,щастлива и обичана.  bouquet

E.L. ,на вас още дълги години щастлив семеен живот ви пожелавам.Много готино това с числата.

ЧЕСТИТА РАДОСТ НА NKI И DESKUTU,некла бъдат здрави и много щастливи децата ви,на вас мами бързо възстанивяване. Heart Eyes

Яничка,моля и на мен да пратиш новата парола.И след като ми я пратиш да ходиш да раждаш Grinning,че то не остана от 3 много.

Искам да кажа и аз избора на доктор,или по-скоро да споделя опита си.Аз имах уговорка за 1 раждане,понеже преносвах така или иначе трябваше да изберем дата за предизвикване,док си избра да е в ден в който беше дежурен Winkтака и всичките пари в него.Но определено бързаше да родя в смяната му да не се бави и минута повече,окситоцина течеше като ниагарския водопад,а той през 30 мин. ме питаше дали вече не искам да съм под ножа.И ме убеждаваше ,че няма да стане работата.Е стана с цената на много контузии по мен и отчасти по бебето,но голяма вина инаха и те за това,не само ,че Мая тръгна с ръката напред и плода беше висок.
Сега избрах да раждам с акушерка(така и така по-голямата част от работата я вършат те,за шиене ако има нужда(надявам се този път да няма) винаги има и дежурен доктор.След това фраждане ще направя сравнение и ще мисля за третото Mr. Green

Димяни,едно гуш за принцесата в къщи и дано скоро да си вземете и другата прелест.

Грикс, и аз така с мойта Мая се преуморих в началото,не можех да спя и да не я наблюдавам Laughingи си я взимах при мен.Цяла нощ цокане,гушкане и мама на сутринта вампир Grinning

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 20:59 от alximika

# 107
Да се отчета от днешния преглед:
Никакви контракции по време на записа, тонове са добре. 80% скъсена шийка и 5см. разкритие. По ехограф е 3480кг. пъпната връв е преметната през вратлето. Confused

# 108

Искам да кажа и аз избора на доктор,или по-скоро да споделя опита си.Аз имах уговорка за 1 раждане,понеже преносвах така или иначе трябваше да изберем дата за предизвикване,док си избра да е в ден в който беше дежурен Winkтака и всичките пари в него.Но определено бързаше да родя в смяната му да не се бави и минута повече,окситоцина течеше като ниагарския водопад,а той през 30 мин. ме питаше дали вече не искам да съм под ножа.И ме убеждаваше ,че няма да стане работата.Е стана с цената на много контузии по мен и отчасти по бебето,но голяма вина инаха и те за това,не само ,че Мая тръгна с ръката напред и плода беше висок.
Сега избрах да раждам с акушерка(така и така по-голямата част от работата я вършат те,за шиене ако има нужда(надявам се този път да няма) винаги има и дежурен доктор.След това фраждане ще направя сравнение и ще мисля за третото Mr. Green

Пууу, да не попадаш на такива лекари !!! Егати !!!  ooooh!

# 109
Хелоу и от мен...

Честито на всички, които имат повод/и/ да празнуват!!!!!!!!!

Аз днес просто се рамазах от кеф, спахме до 11 сутринта, после сготвих две манджи и след това ефективно лежахме и гледахме филмчета с моята любима любов, който беше почивка днес. РАЙ!!!!

Машонка, има шишета и за 13 и за 25лв, много си приличат и честно не знам каква е разликата, но в цената е осезаема, не че Палмирка са я набутали с парите.

# 110
Да се отчета от днешния преглед:
Никакви контракции по време на записа, тонове са добре. 80% скъсена шийка и 5см. разкритие. По ехограф е 3480кг. пъпната връв е преметната през вратлето. Confused

С това разкритие и 80% скъсена шийка не те ли посъветваха да го вадите?А за пъпната връв какво казаха?Извинявай не съм запомнила,доктора който те следи ли ще те изражда?

# 111
  • София
Димяни , много се радвам ,че вече са ви готови документите за изписване ,т.е. че малките са напреднали толкова ,че да си ги прибирате вкъщи!Нямя по-хубаво от това!Стискам палци всичко да е ОК!
Надявам се ,че всичко ще се нареди при Емили и бебе Александра   Praynig !

Милите те чак не мога да рзбера как нямате грам контракция аз пиша тук на един лист през колко време ми се стяга стомаха имам болки в кръста цял ден а тези които да ниско долу болят...пресрамих се да ида домагазина за хляб с мравешки стъпки  и се прибрах.....вие ми се свят и ми се гади малко ooooh! ooooh! ooooh!
Този доктор или е прав че не е останало или аз като разбрах си втълпявам вече ще се побъркам(а и снощи тези болки .... newsm78 незнам вече)
Аз бях така деня преди да родя  Mr. Green .
Яничка, може ли паролката !

# 112
С това разкритие и 80% скъсена шийка не те ли посъветваха да го вадите?А за пъпната връв какво казаха?Извинявай не съм запомнила,доктора който те следи ли ще те изражда?
Да тази при която ходих ще ме изражда. Тя беше готова още днес да ме приеме. За пъпната връв нищо никой не може да каже. Вече няколко пъти се увива и развива, като един път както гледахме на ехографа в началото на прегледа беше преметната и до края се оправи.
Уговорихме се ако не родя преди това на термин да ме приема в родилно.

# 113
Момичета, как го правите това с контракциите и разкритието, аз преди малко се върнах от разходка - 6км и пак грам контракции нямам  Cry
след малко се захващаме със  luvbed дано поне от това има полза  Joy
Хайде лека вечер от мен и спокойни сънища  Hug

# 114
  • В царството на мечтите
Днес и аз бях на преглед  Sad Докторката каза, че трябва да влизам в болница за наблюдение и тези дни ще предизвикваме раждане, че момата няма намерение да излиза а термина мина Cry Нещо много се шашнах голямото шубе ме хвана и като си помисля че утре следобед ще съм в болницата и направо на рев ме избива
Валерия ти при кои лекар ще раждаш

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 22:53 от boonboon

# 115
  • Sofia
И аз днес се обадих на лекаря си - това кръвно не пада и това си е, днес беше 140 на 96 по едно време, сега вечерта беше малко по-добре и си викам - сега ще го разкарам човека в почивния си ден, но той не ми каза да пия нищо, а утре да се видим лично в болницата. Дано не ме остави там - то вече няма за кога нали....абе все нещо да не е наред. Sad

# 116
  • София
boonboon, нищо, че ти е минал термина - при първата ми бременност ми казваха, че задължително ще родя поне 2 седмици преди термина, защото плодът бил голям и т.н...Съответно аз психически се подготвих за тези 2 седмици преди термин, но момъкът мислеше друго - на рождения ден на баща му решихме да купим торта от сладкарница Неделя, влизам вътре и момичетата като ме видяха с огромния тумбак веднага ме обслужиха. Тъкмо платих тортата и едната ме попита "А кога Ви е терминът?" с усмивка на уста, а аз отговарям "Беше преди 1 седмица" - усмивката на мадамата изчезна, бързо-бързо ми набута тортата в ръката и ме изпрати по живо по здраво, може би се уплаши да не тръгна да раждам там Joy После се повозихме на трамвайчето и на другия ден младежът излезе. Между другото, като поотрасна малко много се кефеше на трамваите - разкрачваше се, за да стои стабилно и започваше да се клати, когато минава трамвай и да вика с пълно гърло "Ааааааааааааа" Joy Мама е в нас и се занимава с децата - затова имам време да ви пиша Wink

# 117
Такаааа,ми аз май утре ще се метна на трамвайчето,Яничка, ако сикаш да се срещнем някъде Laughing
Може и да помогне Rolling Eyes

Бебчо,друго си е мама да е до теб Heart Eyesкак искам да пенсионирам моята...

Бонбон,Роси, спокойно милички,всичко ще е наред Hug

# 118
  • В царството на мечтите
Значи утре хващам мъжа ми и идваме в София да се возим на трамвай преди да ида в болницата

# 119
Значи утре хващам мъжа ми и идваме в София да се возим на трамвай преди да ида в болницата

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

Ох на теб сигурно не ти е смешно,ще извиняваш,ама си представям утре по трамваите в София пълно с бремени сетемврийки които се возят от 1 до последната спирка hahaha

Общи условия

Активация на акаунт