Отговори
# 210
Ralica_s, честито! Нормално раждане ли беше?

# 211
vany666  благодаря че ми разчиташ  Hug този път аз съм си виновна бързах на пиша ако можеше лично щях да ти издам диплом за моите постове .Стига не мога да повярвам че само аз пиша мн зле bowuu smile3533 ама хич не ми е до смешки сега браво на мамите хайде радвайте ни  bouquet

# 212
  • Варна
Mили мами влизам само да Ви кажа, че на 29ти се роди дъщеричката ни Вяра Simple Smile 2,900кг. и 49см. Раждането мина много добре и бързо. Вече сме си в къщи и .... чуствам се тооолкова щастлива с всичките си деца около мен!

Това го цитирам от темата за многодетните мами. На anixi, термина е бил 15.09.

RALICA_S, да ти жива и здрава и много послушна госпожицата!

# 213
Честити бебчета на Ралица и Мирка и на anixi!   newsm51
Palmirka как ти завиждам за тапата, искам и моята да пада smile3515

# 214
честит син на Мирка!

жив и здрав!

# 215
гледам сега Боговете сигурно са полудели  hahaha hahaha hahaha, ако и с това хилене не родя, не знам какво ще помогне...

# 216
Честито на Мирка, Ралица и Аникси - да са ви живи и здрави бебчовците и много да ви радват  newsm51 smile3525  bouquet

Ние преди малко се върнахме от запис, всичко е наред бебчо е добре - утре пак  Grinning

# 217
Хеееейййййййй супер -още две бебета . Да са ни живи и здрави и много послушни .
И аз изкам да ми падне тапата и да раждам вече . Това чакане ме побърква вече .От седмия месец ми пълнат главата 5 доктора,че ще родя края на август и септември няма да дочакам , а то какво се оказа...нищо чудно и да пренося .
Как ми се гушка малката принцеска  Heart Eyes
За секс даже и не ми се мисли- с тоя корем и мърдащото човече вътре ...неееееееееееее !!!!!!!!!!!!!!

# 218
Честити бебчета на Ралица и Мирка и на Аnixi!

Да са им живи и здрави!

bouquet

# 219
[Jani4ka, ти още ли си тук - хайде бегом към родилното Laughing Laughing Laughing

Цитирам акушерката след днешното следене на тонове : охооо, няма да е скоро!   smile3515 Аз вече си се навих за 8ми.

ЧЕСТИТО НА RALICA_S И ANIXI !!!    bouquet   bouquet   bouquet

# 220
Здравейте и от мен!
Днес с мъжо голям маратон, по едно време чак едва си седях на краката и си викам сега, ако не предизвикам нещо направо не знам кога...Да ама не - полежах малко и всичко отново отмина. В понеделник на прегледа имах сериозни контракции и доки каза, че ще се засилват от тук нататък, а пък те взеха че съвсем спряха  Crossing Arms

Да ви се похваля - днес си купихме котлон  Mr. Green Нали сме в нова квартира, та имахме само един на ток, ама той докато загреееее..мани, мани  ooooh! Та като се прибрахме и готвих  Grinning Така сме се затъжили за сготвенко  Mr. Green

Добре дошли на завърналите се мами!
Честити бебчета на Ралица,Мирка и на anixi!Да растат здрави и послушни!

# 221
ЧЕСТИТО НА МИРКА, РАЛИЦА_С И АНИКСИ! САМО ХУБАВИ МОМЕНТИ И НАЙ-ВЕЧЕ МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ!

За сладкото си мислех, че само аз съм така.  Laughing По един шоколад не ми стига.  Embarassed

# 222
Честито на новите майчета, да са им живи и здрави дечицата и да си ги гледат без проблеми.

# 223
Честито на всички нови мами - да са ви живи и здрави бебчовците, много послушни и да ви карат да се гордеете с тях   bouquet   bouquet   bouquet

Аз незнам какво е следродилна депресия,но не мога да спря да плача - постоянно цивря. все си мисля,че не се справям добре,все се чудя дали така трябва да бъде или нещо бъркам, например тя сама не се буди за ядене ,а аз трябва да я събудя ,защото било по-добре да е на режим около два часа и половина и сега незнам дали е правилно,или да си я чакам да си стане .
 А и с тъпото кърмене нищо не става -  newsm45 newsm45 newsm45 , вече се уморих, ще си прережа вените. хем идва момичето,показа ми и пак нищо не става- боли и това си е  и лошото е,че и на бебка не и е добре, с това хранене. има все повече колики,заради мен.
незнам какво да правя с това реване - много е гадно и ме натоварва

# 224
ах как така ми завиждате утре е денят да не казвам и тази нощ   стези два пръстта и с тази тапа вече няма грешка аще се ражда а след ми идват гости  мале мале  #Crazy сигурно ще ме изпратят тази нощ и ще се върнат да си допиват у нас  ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт