Отговори
# 195
  • Варна
ЧЕСТИТО НА МАМА МИРКА! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ НИКОЛА!
 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 196
Мирка, честито синче, да ви е жив и здрав и да ви радва много!   Heart Eyes

vany666, ти май обрив имаше преди, какви са тия пактерани храни цял ден, вафли, ореховки, шоколади?  #Crazy Някоя палачинка с мед или сладко няма ли да свърши работа  Simple Smile Между другото Престиж имат една серия бисквити - с Мюсли, с Овесени ядки и т.н., взимаме от тях понякога, не че и те нямат маргарин и Е-та, но поне имат и малко полезно съдържание.  Peace А са и вкусни.

# 197
Ауууууу...палачинка с мед и сметана......   food002 eat eat

# 198
Dana затова казвам,че ми е гузно  #Cussing out #Cussing out #Cussing out е все такива боклуци ям  Close И мед с орехи и какво ли не ама шоколадовите работи с нищо не мога да ги заменя  Tired До миналия месец поне плодове хапвах а сега не са ми достатъчно сладки  Crazy Ужжаасс съм направо. Да знаете,че ако има изненади с пола не бебко това ще е при мен с този апетит за захар може и мома да се окаже  hahaha
Jani4ka ти поне чакаш мома и е разбираемо да хапваш сладко, а аз...

# 199
ехаааа време беше, имаме си бебенце!
Честито на мама Мирка! Да й е жив и здрав малкия мъж и много да ви радва!

Aila и аз май съм в лактационна криза Crazy статията ми беше много полезна, но имам едно питане newsm78 Не знам грешно ли е, че давам и от двете гърди newsm78 като свърши едната предлагам и другата иначе плаче и не иска да заспи, но пък се притеснявам, че за другото хранене няма да има и пак давам от двете. увеличих си храненията и пия чай за кърмачки, но не съм убедена, че има ефект Shocked Друг е въпроса, че зърната ми се разраниха още повече, но няма да се откажа #Crazy Само сукането я успокоява като ни почнат вечер коликите, цоцкаме през час, час и половина и през цялото време е на ръце Tired

хайде мами, целувки на мишоците, изчезвам...... baby_neutral

# 200
тъкмо щях да пиша, че почна септември и бебевалежа намаля  Laughing пък то - ето че си имаме бебчеее  newsm68

Честито на мама Мирка, да й е жив и здрав синът!!!

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 17:27 от E.L.

# 201
Само 3-ти Септември си остана без бебчета, дето толкова й се канехме на тази дата  Wink

# 202
ЧЕСТИТО НА МАМА МИРКА  bouquet  bouquet  bouquet
 Аз само дакава че днес ходих до аг-то че мн ми се вие свя име боли кръста дежурния ме прегледа и каза пропускливост един два пръста  чуйте я на тонове и да си ходи  Hug и аз питам на излизане другата докторка да не би д аимам разкритие а ТЯЯЯЯ каза НЕЕЕ доктора каза че е рано (мен тва пръст два  пропускливост ми звъчеше все едно имам разкритие 1-2см) та добре прибрах с еконтракций пак силни сега отивам до тоалетна и гледам 2-3 капки кафеникавооооооооооо smile3506  охооооооооооо честито маме това ти е прословутата тапа smile3515 и сега какво да правяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

# 203
  • ВИДИН
здравейте мамчета честито на всички който си имат вече бебешоци и наи вече да ви се похваля и аз  ИМАМ СИ ЕДНА МНОГО ХУБАВА ГОСПОЖИЦА която се роди на 31.08.2010 в 1:15 тежи 2700кг ие 49см да ми е жива и здрава

# 204
ralica_s, честита девойка   bouquet

# 205
  охооооооооооо честито маме това ти е прословутата тапа smile3515 и сега какво да правяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
ми какво - ще чакаш  Laughing нали знаеш, че с паднала тапа и 2-3 седмици можеш да си ходиш, а пък може и утре да родиш...божа работа

# 206
  • София
Мирка, честито, мила, да е жив и здрав синът ти  bouquet
Jani4ka, ти още ли си тук - хайде бегом към родилното Laughing Laughing Laughing
Palmirka, падането на тапата не е от голямо значение, но защо ли си мисля, че до няколко часа ще ти изтекат и водите и тогава ще се започне...не знам, просто вътрешно чувство

# 207
Palmirka с твоите постове вземам 2-ро висшУ  Laughing поне се научих да ги чета  :mrgreen

ralica_s честита ти радост  newsm51

Еййй и аз си мислех,че бебчовците нещо намаляха и хоппп  Laughing Браво на майчетата и аз искам  Crazy

# 208
Честито на мама Мирка и на ralica_s за малките им съкровища! Да са живи и здрави и много да радват тати и мама!
Момичета-кокичета, пиша набързо, че малката се събуди и след мъничко ще се храним. Ще кача и снимки в албумчето  Sunglasses . Хайде, после пак ще ви чета, а може и да попиша  Flutter . Хайде, момичета, отивайте да раждате вече  Joy , стига сте се ослушвали !

# 209
  • ВИДИН
благодаря на всички
Palmirka на мен с парвото като ми пдна тапата точно след 2 4аса бях на магарето :Д:Д: но при вси4ки е разли4но

Общи условия

Активация на акаунт