Отговори
# 180
smile3514 smile3511 smile3514
Качила съм 4кг. за 2 седмици
ти си кожа и кости, какво се оплакваш  Laughing

Вече не съм  Mr. Green Станала съм като буренце  smile3535

# 181
gala., нали бяхме на лекция заедно и говориха точно по този въпрос. На дъжд не е проблем, единствено при мъгла не е много хубаво, но лекторката каза, че може за малко да се изведе, като още от вкъщи му сложиш найлоновите протектори на количката. Така бебето не диша влагата.

Аз съм мнооооого доволна от килограмите си. Почти всичко ми е само на корем. А никога не съм се спирала да ям каквото и да било и то колкото ми се е яло. Пък що сладко погълнах. Да ми е жива и здрава майчето, явно съм с нейния ген. Не, че и на баща ми гена не е супер.  Grinning Още от началото си бях казала колкото кача толкова. Не мисля, че сега му е момента да се тревожим за килограми.

Иначе тоновете на бебчо са супер. Акушерката каза, че няма шанс да се появи преди 8ми.  Laughing Докато чаках изписаха една много сладка, малка госпожица.  Heart Eyes Леееекичко и съвсем добронамерено им завидях.  Wink

# 182
  • Щастлива мама на 3 слънца

Аз съм мнооооого доволна от килограмите си. Почти всичко ми е само на корем. А никога не съм се спирала да ям каквото и да било и то колкото ми се е яло. Пък що сладко погълнах. Да ми е жива и здрава майчето, явно съм с нейния ген. Не, че и на баща ми гена не е супер.  Grinning Още от началото си бях казала колкото кача толкова. Не мисля, че сега му е момента да се тревожим за килограми.
и аз още от самото начало си забих едни цифри в главата и си ги спазвам Simple Smile)
тук има един сайт ако на някой му е интересно за килограмите
http://www.bebeimama.com/%d0%ba%d0%b0%d0%bb%d0%ba%d1%83%d0%bb%d0 … %d0%bb%d0%be.html

# 183
  • София
Ох, днеска ми  е много неспокойно детето. Примерно сутринта я накърмих и като се дръпна от гърдата и ревна. После порева още няколко пъти, а деня не е свършил. Но се чудя възможно ли е да са колики. Нали коликите са предимно вечер и нон-стоп по няколко часа. А и тя не си свива крачетата към коремчето. Та доста често я кърмя, че поне тогава се успокоява... въпреки че с триста зора захапва гърдата, но то така беше и преди на моменти. ... Та се чудя дали е временно това.
  Говорили сме за скок в растежа или лактационна криза. Бебето е нервно, иска да суче по-често. Обикновенно се наблюдават 10 ден, трета, шеста седмиц, трети месец и тн. Вие сте точно трета седмица доколкото виждам. Хубавото е че е временно и за няколко дни обикновенно отминава.
  Лактационна криза

# 184
Aila, май и ние сме с лактационна криза. Дани от снощи суче на всеки 2 часа, вместо на 3, даже 2 пъти го кърмих през час и половина. Иначе голям рев, голямо нещо. Сега следобяд даже го кърмих легнала, та после да поспим малко заедно. Че иначе ми е все в ръцете, а и нощеска не съм спала много.  Simple Smile Според мен кърма имам достатъчно, защото като се дръпне накрая, все му е препълнена устичката, а и пълни памперсите здраво. Но наистина имам чувството, че постоянно иска да яде. Дано размине полека - лека  Wink Може и коликите да са го почнали, защото му се чува напрежение в стомахчето отвреме - навреме.

# 185

и аз още от самото начало си забих едни цифри в главата и си ги спазвам Simple Smile)
тук има един сайт ако на някой му е интересно за килограмите
http://www.bebeimama.com/%d0%ba%d0%b0%d0%bb%d0%ba%d1%83%d0%bb%d0 … %d0%bb%d0%be.html

Хахаххаха според този калкулатор съм под нормата с килцата  hahaha Не му вярвайте  Whistling

# 186
Ееее от къде го извадихте тоя калкулатор...според него аз трябва да съм с около 15 кила отгоре на това което съм  Shocked Shocked Shocked трябва да съм 80, а аз съм 65.

# 187
vany666, ти колко кила си, 55?   Grinning

vesy_evi, спокойно, този калкулатор е за  Animal Pig (като мен) да се успокояват, че са в норма  Simple Smile Аз бях почти 80, като влязох да раждам  Crazy

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 16:00 от Dana_2010

# 188
Dana вече съм 61кг.  Embarassed Blush #Cussing out

# 189
Още от началото си бях казала колкото кача толкова. Не мисля, че сега му е момента да се тревожим за килограми.

И аз така, може би затова качих само 10 кг  Laughing Иначе според таблицата - още един кг ми трябва, за да вляза в норма...

# 190
  • Варна

Joy Да ти имам притесненията.

# 191
Joy къде се навираш тогава при тежката категория? аз съм 78, 165см

# 192
  • София
Привет! Включвам се с най-прекрасната новина -
Днес в 2.39 през нощта се роди нашият син Никола с елегантните мерки 2680 гр и 50 см.[/color]
Раждането мина изключително бързо и лесно! И двамата се чувстваме отлично!

# 193
Joy къде се навираш тогава при тежката категория? аз съм 78, 165см

Laughing уж не ми дремеше за пустите му кг. ама само сладко ми се яде бе хора  Close На закуска,обяд и вечеря все сладко ям (а да не говоря за нощтните набези на хладилника  Crazy) Така съм вече 2 седмици и няма спасение, а това са само боклуци.Пууууууффф осъзнавам го и не мога да се откажа.Нищо свясно не съм кусала от толкова време.
Днешното ми меню е от : 3 вафли, пакет ореховки, ябълка(уж да залъжа че ям сладко  Laughing), бял шоколад и...малеее чак срам ме хвана  Blush
Дайте съвет как да заменя с друго  newsm78 Гузно ми е заради бебо (а и козунак си хапнах  Embarassed)

Дано не ви се прияде, но това са боклуци избягвайте ги  Joy

МИРКА да ти е живо и здраво момченцето   bouquet

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 16:46 от vany666

# 194
МИРКА, ДА ВИ Е ВИЖ И ЗДРАВ СИНА !!! МНОГО ДА ВИ РАДВА И ДА ИМА НАЙ-ЩАСТЛИВОТО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО !!!  smile3525 smile3525

vany666, и на мен напоследък много сладко ми се яде. И много кола ми се пие.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт