Отговори
# 165
  • София
Добър ден Simple Smile

Корема ужасно ме стяга, та изпратих тати и Лора навън на разходка. И незнайно защо ми се гади - това го нямах като екстра този път през цялата бременност. Ще видим дали ще има ранни изненади при мен.

beb4o_fb, много са мънички твоите - трбява педи да каже дали може нещо различно от физиологичен разтвор да слагаш в нослето.

Dana_2010, аз имам помпа, която се включва към прахосмукачка -> http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1960
Пускала съм с прахосмукачка 2-3 пъти на мин степен, но Лора се плаши.  И когато има хрема - дърпам аз или таткото с уста, доста гадости излизат. Пробвах 2 други преди това - взимах каквото има в аптеката, но с тях не успявах да издърпам нищо.
Започнах с помпи обаче след годинката - просто тогава почна да боледува сериозно. Обаче с тази вакумна помпичка чистя обаче сутрин след сън и вечер, да не е постоянно, все пак се прави някакъв вакум и да не се прекалява...
Иначе хлапето се понаучи да си духа нослето, което си е супер.

Оф, дано децата да са здрави и да не се налага да ги тормозим с тия помпи, капки и тем подобни.

Palmirka, спокойно, не се шашкай, всичко ще е наред. Ако има болки - разбира се че е по-добре да отидеш да те видят.
Иначе това изказване - ще родиш до седмица - е много относително. И Лора така си я чакахме ... малко повече от седмица беше Simple Smile
Пак си казвам - въпреки инфото от вчера за разкритие и контракциите, които усещам - ще видим дали ще родя до седмица   Thinking

# 166
  • в мечтите си
beb4o_fb, аз съм ползвала само Стеримар за хремата, за по-големи бебенца може и капки, ама като за нашите нека каже педиатърката  Peace Иначе много майка хвалят и помпичките за нос, но аз никога не съм се оправяла с тях да ми свършат работа. Нали сега имало някакви, които се включват в прахосмукачката даже Rolling Eyes Дано някой, който е позлвал, да се включи.

Аз имам и двата вида помпички и ръчна и за прахосмукачка.Първата изобщо не ми върши работа  Naughty
Тази дето е за прахосмукачка е много по-добра.Ако ви кажа какви секрети сме вадили на малкия,за главата да се хване човек от къде извират.Но който ползва за първи път е стресиращо  Naughty .Но се свиква де.Аз в началото включвах прахосмукачката на най-ниска степен.Сега вече на макс ,но той е и по-голям вече.

Добро утро, мамчета! Как стеб? Jani4ka  и alximika, тръгнахте ли на разходка с трамвайчето, нещо ви няма Grinning
Момичета, двете ми мишленца са с хрема, отново чакам педиатъра в къщи - викам си частния педиатър вече за трети път, че от другите файда никаква, поне аз не случих на добро gp за децата. Ако мамите с опит знаят елексир за тази хрема - свиркайте. Dana_2010, ти си с опит, сподели

Да ти кажа аз ползвам хомеопатия от началото още когато се роди Цеци.Само тя ни помогна да се справим със стафилококова инфекция от родилното.Сега първата ми работа като родя ще е да си я запиша при хомеопатката ми.Аз педито го използвам само за консултации.На мен и на цялото ми семейство хомеопатията помага страшно много.И сега малкия е с хрема и му давам от вчера едни гранулки.Резултат-по-малко сополки.Но си се иска консултация,все пак говорим за бебенца на двайсетина дни. Дано по-скоро да се оправите!

# 167
Добър ден Simple Smile

Корема ужасно ме стяга, та изпратих тати и Лора навън на разходка. И незнайно защо ми се гади - това го нямах като екстра този път през цялата бременност. Ще видим дали ще има ранни изненади при мен.

beb4o_fb, много са мънички твоите - трбява педи да каже дали може нещо различно от физиологичен разтвор да слагаш в нослето.

Dana_2010, аз имам помпа, която се включва към прахосмукачка -> http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1960
Пускала съм с прахосмукачка 2-3 пъти на мин степен, но Лора се плаши.  И когато има хрема - дърпам аз или таткото с уста, доста гадости излизат. Пробвах 2 други преди това - взимах каквото има в аптеката, но с тях не успявах да издърпам нищо.
Започнах с помпи обаче след годинката - просто тогава почна да боледува сериозно. Обаче с тази вакумна помпичка чистя обаче сутрин след сън и вечер, да не е постоянно, все пак се прави някакъв вакум и да не се прекалява...
Иначе хлапето се понаучи да си духа нослето, което си е супер.

Оф, дано децата да са здрави и да не се налага да ги тормозим с тия помпи, капки и тем подобни.

Palmirka, спокойно, не се шашкай, всичко ще е наред. Ако има болки - разбира се че е по-добре да отидеш да те видят.
Иначе това изказване - ще родиш до седмица - е много относително. И Лора така си я чакахме ... малко повече от седмица беше Simple Smile
Пак си казвам - въпреки инфото от вчера за разкритие и контракциите, които усещам - ще видим дали ще родя до седмица   Thinking

Това чувство с повръщането и аз го имам от два дни незнам какво ми става все едно че сега съм забременяла ooooh!

# 168
Здравейте момичета,
Много ви се чудя за този секс честно казано. Откакто съм забременяла нямам никакво желание. В началото имах някакви много неприятни контракции и доктора каза, че не е препоръчително да го правя, но след това пък желанието ми съвсем изчезна. Не го знам таткото какво прави, но със сигурност много му се иска, а аз не мога да се понасям в това състояние...толкова дебела, разплута и едва движеща се...ужас.  Sad
От седмица вече нищо не правя. Стоя си при мама, а тя не ми дава да пипна нищо. Така сигурно обаче бебка хич няма да й се иска да  излезе.
Надявам се само да се роди в рамките на термина, не ми се иска да е везни, а и много ме тежи и ужасно ме подпира, едва дишам.  Praynig
Желая ви приятен ден и чакам нови бебчета и снимки.  Hug

# 169
  • Пловдив
Привет!
Цяла нощ не можах да спя - така ме стягаше корема, че даже си помислих по едно време, че момента е дошъл Rolling Eyes Да ама не - боли, боли и си минава. Днес датата не ми харесва, така че ще стискам Joy

За гаденето - и аз съм така от известно време насам newsm78 Доки каза, че при получаването на разкритие се получавало и не трябвало да ме притеснява, освен ако не е прекалено често...

Изоставям Ви засега, че мъжа ми боядисва в апартамента на свекитата, та ще отида да му правя компания (и да му занеся нещо да хапне милия). Хубав ден Ви желая и като се върна да има бебчовци Mr. Green

# 170
добро утро,

от кърмене и цедене нямам време да пиша.

но да ви питам, верно ли ,че когато вали или е такова гадно времето бебето не се извеждало,защото не трябвало да диша този въздух ? newsm78

# 171
  • Щастлива мама на 3 слънца
МИли момичета да попитам,пропознаването от таткото как става и дали се плаща нещо за това.
Мерси много Simple Smile)))))))))

# 172
Айде бе нещо затишие настанало...вчера на тази харесвана дата никои не се разписа...
Грикс, аз искам да те питам какъв овлажнител взехте? Ние също ще купуваме, защото то зимата с отоплението много се изсушава въздуха...вие доволнили сте от вашия? Аз поизчетох това-онова, ама още не мога да реша какъв.

# 173
  • Варна
Гала, не знам какво е времето при вас, но ако вали не е добре да извеждаш беба. За малките не е хубаво да са на влага. Това е задължително при мъгла.

АДРЕНАЛИНКА, припознаването става с подписването на декларация от таткото. Не се заплаща за това.

# 174
тази помпа за нос, дето се ползва с прахосмукачка - имам я и съм страшно доволна, също половината от отчетната ни юлска тема, както и 6-7 други приятелки и всички са  newsm74, при задна хрема е единственото което спасява. за първи път я ползвах когато лора беше на 2 месеца.
Адреналинка, провери в болницата - преди искаха нот.заверена декларация, сега май е достатъчно да се яви лично и да се подпише.

# 175
  • Щастлива мама на 3 слънца
океи мерси момичета Simple Smile))))

# 176
  • В царството на мечтите
Здравейте момичета   bouquet Hug
Пожелавам Ви много хубав ден и само положителни емоции
Надявам се като излез на от болницата да съм с малчо на ръце, а сега тръгвам за болницата

# 177
 smile3514 smile3511 smile3514
Качила съм 4кг. за 2 седмици

# 178
  • Варна
boonboonHug Hug Hug
Стискам палци всичко да е наред!

# 179
smile3514 smile3511 smile3514
Качила съм 4кг. за 2 седмици
ти си кожа и кости, какво се оплакваш  Laughing

аз последните дни колко км навъртях  ooooh!, и тази сутрин поне 3-4 км повървях, носих лора, возих се в автобус.... и никакви признаци за скорошно раждане  Sad

Общи условия

Активация на акаунт