Отговори
# 150
Добро утро, момичета!   bouquet

Честито  на всички, които вече са станали мами!/не изброявам, за да не пропусна някоя мама./

Аз също редовно ви чета, но време за писане, уви, нямам. Последната седмица съм си в къщи, но малкия ми беше с Т. Оказа се гнойна ангина и сега е на антибиотик. Sad
Най-после се реших и аз къде ще раждам. Смятам да си остана в Бургас и да отида в Девата. Все още не сме определили дата за секциото, но ми казаха, че ще е между 15-ти и 20-ти. Плацентата ми вече е остаряла, околоплодните води били доста, но в рамките на нормалното и затова ми бил толкова голям корема, а иначе бебчо е мъничък. Казаха ми, че едва ли ще е повече от 3кг.
Мен май ме е хванала някаква треска за "гнездене". Само ходя и се чудя къде какво да преместим и как да реорганизирам къщата за бебко. Вчера направихме размествания и най-после сложихме кошарката му. Днес ме чака пак голямо чистене и подреждане, а вече ми е много трудно с навеждане и т.н. Дано и малкото да не е много криво, че да посвърша нещо, че днес сме сами с децата. Таткото е 24часова смяна.
Онзи ден да се оплача - такива болки в кръста, че чак си поплаках. До сега такова чудо не ми се беше случвало. Буквално не можех място да си намеря - ни легнала, ни седнала, ни никак, а снощи за капак ми се обади и мъдреца.  Close Някой знае ли какви обезболяващи могат да се пият?

Хубав ден на всички и чакам днес за вестителска новина.  Heart Eyes

П.п. Забравих да благодаря на мъничето за прекрасната темичка и на вани666 за заглавието - много ми хареса!   bouquet

# 151
  • в мечтите си
Ох,добро утро майчета!
Още една скапана безсънна нощ.....

За преносването,аз моят син си го преносих с 10 дни.Нямаше никакво разкритие ,нито контракции.Беше голям и прецениха ,че е време да го вадим.Оказа се,че е имало как да почака още малко /това го разбрали по цвета на водите/.
Та аз като вас ,то не бяха разходки,топли дущове,секс.Нищо не помогна.Така че не се натоварвайте допълнително ,когато им дойде времето ще се покажат сладурчетата.

# 152
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте мили момичета
2 дена бях мн ядосана и притеснена.Бебка беше от 7 месец с главата надолу и какво и остана преди няколко дни застана напречно.Доста прочетох и направих и вчера си се обърна милата и съм мн щастлива. Знам ,че е мн рано още ама аз да съм си спокойна.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ
Аз мн скучая и нямам търпение вече да идва бебка. Дано и да се задържи навънка хубаво време ,поне до декември.
Темата е страхотна,благодарим за нея  Hug

Отивам да свърша малко домакинска работа и се връщам пак при вас да ви чета.
Мн целувки и приятен ден желая на всички !!!!!!!!!!!!!!!!

# 153
Хелоу и от мен...

Честито на всички, които имат повод/и/ да празнуват!!!!!!!!!

Аз днес просто се рамазах от кеф, спахме до 11 сутринта, после сготвих две манджи и след това ефективно лежахме и гледахме филмчета с моята любима любов, който беше почивка днес. РАЙ!!!!

Машонка, има шишета и за 13 и за 25лв, много си приличат и честно не знам каква е разликата, но в цената е осезаема, не че Палмирка са я набутали с парите.
Добро утро и от мен правя си кафенце и идвам да чета. Наистина имаше.......за шишето говоря по 13-25;лева кръстницата ми показа кое имаха разлика та мисълта ми беше взех го защото не изтича и е удобно а не заради коликите просто се води антиколиково има една пластинка отдолу иначе пак казшам искам да кърмя Hug

# 154
Момичета, как го правите това с контракциите и разкритието, аз преди малко се върнах от разходка - 6км и пак грам контракции нямам  Cry
след малко се захващаме със  luvbed дано поне от това има полза  Joy
Хайде лека вечер от мен и спокойни сънища  Hug
Ох не съм сама luvbed моя мъж от каде това желание аз чакам да раждам а той за какво си мисли smile3533 но и а зне се дърпам не си мисля че корема е стегнат и айде  preggo

# 155
Здрасти  Simple Smile

Люляк, и Дани е кривичък от снощи, не съм спала много, а и сега сутринта иска да ми е само в ръцете. За малко го оставих в столчето за кола да се разнообрази, но след 5 минути пак ревна. Хайде отивам, после ще пиша пак  Simple Smile

# 156
  • София
Добро утро, мамчета! Как стеб? Jani4ka  и alximika, тръгнахте ли на разходка с трамвайчето, нещо ви няма Grinning
Момичета, двете ми мишленца са с хрема, отново чакам педиатъра в къщи - викам си частния педиатър вече за трети път, че от другите файда никаква, поне аз не случих на добро gp за децата. Ако мамите с опит знаят елексир за тази хрема - свиркайте. Dana_2010, ти си с опит, сподели

# 157
ох изчетох ви  така и не отидох да синаправя кафето.Аз днес съм спокойна мъжа е в града.....само че не съм спала много адски много нервно ме беше снощи  мислех че ще стане нещо докато спя ooooh!
Гери александрова май ти си имала такива симптоми преди да родиш айде дано да е така и днес да е деня нищо че съм многопреди термин просто усещам как не съм същата и откачам вече Shocked
V Spasova- сега ме успокои вече аз си  помислих как така ако и мен ме върнат с 4смс трябва да раждам в нас на вероятно  Joy ама ти поне си втора бременност и пзонаваш кога започва събитието
Яничка хайде и аз тръпна с теб варианта да слезе главичката е много ходене и стоене прав друскане или качване по стълбите.....поне аз съм жив пример всички казах че няма да спазя термин защото не се спирам така че опитай Hug
dianjelly 1982[/size] добре дошла и на теб мен едва ли ме знаеш аз от скоро се натрапих на девойките ама какво да правя приятно ми е при тях  newsm44
АЗ се събудих  и  luvbed си наваксахме дето не сме се виждали вчера с мъжо сега ще чистя че ако тръгна да раждам да е всичко наред  после пак ще пиша въпреки че с тези двете неща дет ги правя току съм предизвикала нещо  oops newsm34

# 158
beb4o_fb, аз съм ползвала само Стеримар за хремата, за по-големи бебенца може и капки, ама като за нашите нека каже педиатърката  Peace Иначе много майка хвалят и помпичките за нос, но аз никога не съм се оправяла с тях да ми свършат работа. Нали сега имало някакви, които се включват в прахосмукачката даже Rolling Eyes Дано някой, който е позлвал, да се включи.

# 159
Привет момичета!

Аз трябваше вече да съм на тонове, но още не мога да се събудя. Сега ми беше момента да се понаспя, нооо си имам в къщи една Влюбена Мандолина и през час през нощта ставам да успокоявам страсти. Нали кученцето на нашите е разгонено и единия ми сладур явно така е хлътнал, че непрестанно я търси. Буквално през един час скача и започва да хленчи. Аз скачам след него и започвам да го успокоявам, за да не събуди мъжа ми.  ooooh! Ужасна работа. Чак към 8-9ч се успокоява.  Crossing Arms Та сега направо свят ми се вие... Crossing Arms

dianjelly1982, радвам се, че си отново сред нас!

# 160
Jani4ka, според мен да се оправяш с 2 кученца и бебе е по-трудно, отколкото с 2 деца и бебе  Wink Ти ще си майка - героиня Hug

# 161
  • София
Добър ден и от мене  Laughing,
хайде мамита стискам палци за нови попълнения днес  Grinning Mr. Green
Вече мога да ви се похваля, че сме с паднало пъпче, иначе Симоне ми е много послушен, папка, спинка, е и коликите ни почнаха, но се справяме....
Сега ще кача и снимки в албумчето, че да видите моят голям мъж.... Hug

# 162
:
Jani4ka, според мен да се оправяш с 2 кученца и бебе е по-трудно, отколкото с 2 деца и бебе  Wink Ти ще си майка - героиня Hug

Grinning Благодаря ти!  Hug
А и моите сладури са доста зависими и само по мен ходят. Я мръдна до спалнята те дори и да спят, скачат и тръгват след мен. Отида в хола, хайде и те там. Но ще се справя, няма начин!  :love

# 163
Привет  Grinning

Jani4ka
- засега няма много полза от секса (освен за удоволствие де) и затова сутринта ходих до болницата за запис, но имаше раждане и неможахме да минем, но поне закусихме в едно заведение и направихме една стабилна разходка  Wink . Знам как е с кученце, нашето е при свекърва ми в Бургас и страшно много ни липсва, а е един сладък бигъл - лигъл, човек не може да се отърве от него ако е в настроение за игра  Joy

Palmirka - никак не сте единствени по въпроса за интимността  Laughing, моят мъж хич не се впечатлява че съм бременна, пък и доста неща изчете по - въпроса и навсякъде пише че ако всичко е наред няма смисъл да се лишаваш и така ...
Аз вчера като бях при лекарката и казах че се притеснявам за контракциите(дали ще ги усетя) защото имам доста висок праг на болка, а те ме гледа сериозно и казва "ами тогава ще си родиш вкъщи"  Joy

# 164
 ooooh! за съваление моя праг на болка никак не е висок ..... мъка мъкаааа страахх..... ooooh!
На 1-ви ми казаха до седмица ще родя вчера стисках и онзи ден но днес ако ме заболи пак нещо отивам да ми кажат какво става с тази шийка дали се е изгладила още или си въобразявам Thinking

Общи условия

Активация на акаунт