Отговори
# 435
  • в мечтите си
Добро утро!

Да ви почерпя,че нали Цеци днес тръгна на градина.Радостният момент е ,че не заплака като го оставихме.Дай Боже все така да е,че ми се е свило нещо и ми е супер притеснено.

Иначе снощи така ме болеше ниско долу в ляво КОСТА ,което ме наведе на мисълта,че налката е наместила там главичката си.Аз днес или утре трябва да отида за тонове и последен преглед.Чудя се само кога да бъде.Хем ми се ще да идва момента,хем като знам как бях с предното секцио ме лови панически страх.....

# 436
Фъстичка аз вчера освен че clean prostor  food002 wash 1dishes ама и  clean чистих прозорците от това гаранция ще имаш контракций, но защо искате да имате контракций  бебчето явно си ми у е добре вътре .Аз вчера от 7,30 вечерта до 12,30 имах контракций на по 12мин слабо болезнени и щях да се побъркам...после паак съм заспала
Стискам палчета за  Щица и Яничка
Михилена ...браво на момчето и да палче не се плаши  много скоро няма да иска да се прибира и ще иска да остане да поиграе още малко .Целта е като гоизпращаш да не се задърваш много при него ако плаче и веднага да го предаваш на учителката и да тръгваш казвам го като учител вече 2 години на първа група  Hug

# 437
Честито на Rosi m5!!! Да им е жива и здрава малката принцеска!

# 438
Исках да ви питам ако някоя мама има помпа на Авент/ръчна/,та на мен ми дадоха такава,ползвана е два три пъти.мамчето което ми я даде не може да сети ,та затова питам вас,тази част коята се слага на гърдата,освен самата "фуния" има  гумен/силиконов накрайник който се слага в тази фуния/уж четох упътвания,гледах ,ама нещо не загрявам/,дано сте ме разбрали какво имам в предвид.
Ако трябва да има такова нещо ,знаете ли може ли да се купи отделно?Защото всичко останало е съвсем ново и мога да я ползвам евентуално. newsm78
В инструкцията за употрба пише, че може да се поръчват допълнително резервни части от фирма "Ивентас" ЕООД - http://www.iventas.bg/iventas/.

# 439
Честито, Rosi m5! Бъдете здрави!   bouquet

# 440
  • Sofia
Здравейте и от мен!  Hug
Аз се разминах с лежането в болница, това кръвно много ме тормози и в събота лекаря ми предложи да остана за наблюдение, но аз му обясних, че вече съм минала по този път и ще се справя и в нас - сега вече го посвалих, вчера ми се обади човека и аз казах, че се чувствам добре и вече не е толкова високо, днес ще се обадя да ми запише час за утре за някои изследвания и ще решаваме какво ще правим, така че утре ако има някой в Тина Киркова може да се засечем.
Тази нощ за първи път имах някакви менструални болки, които продължават и сега, но са слаби и са от време на време само.
Честито на адашката Роси и на Даниелка, да са ви живи и здрави бебчетата и много много да ги слушкате!   bouquet
Palmirka , сигурно момента при теб наближава, стискам палци за бързо и лесно раждане!  Hug
Gala, аз живея в Обеля и понякога ходим в Северния парк, но съм все още млад шофьор и може би чак пролетта ще се отпусна да карам сама, но можем да се разберем някой път и да побутаме количките заедно живот и здраве само всичко да е наред.
Jani4ka,успех и от мен!
Много писах май този път, имаше още да пиша ама забравих.........Добре дошли на вече обебилите се мами!   bouquet
Аз писах още преди две седмици, че ми изтича нещо бяло и гъсто и лепкаво, но от тогава до сега имаше още два такива теча, та май не е тапата това.

# 441
Добро утро и от мен,

аз съм тотално недоспала, Дани до 4 часа си спа чудесно, но после като реши, че ще мрънка и ще се върти и дотам бяхме със съня.  Tired

# 442
Добро утро момичета!

Шица, Яничка стискам палци  Hug

и аз имам слаби менструални болки от около седмица, но най- вече вечер, надявам се да усискам до 15ти  Praynig

mixilena  Ния в началото мрънкаше на градината, но после отиваме да я вземем и тя се сърди защо толкова рано сме я взели та тя не се била наиграла  Laughing

# 443
Добро утро и от мен. Тази сутрин и аз имах контракции и тъкмо си викам хайде днес ще е и съм заспала. Сега нищо. Rolling Eyes

# 444
  • София
Добър ден Simple Smile

Мен тия контракции ме почват вечер - от 9-10 до към 2 и после нищо. През деня почти няма, е има някакви стягания и ритания, но са примерно веднъж на час.
А сутрин такова гадене ме хваща - вече от седмица съм така. Много неприятно. Вече ми се иска да като предния път с Лора - вярно че преносих и че се разхождах близо месец с 2 см разкритие, но гадене и болки - нямаше.

mixilena, супер че не е плакал.
На мен ми става много криво моята като заплаче - миналата седмица беше един рев ...
Но днес и тя не е плака - този път само таткото я заведе и после ми се обади да каже че не плакала Simple Smile

# 445
Добро утро и от мен,

аз съм тотално недоспала, Дани до 4 часа си спа чудесно, но после като реши, че ще мрънка и ще се върти и дотам бяхме със съня.  Tired

Joy Joy Joy

ама точно в 4 като се ококорихме и ние -та до 6:30 и накрая я сложих при  мен и сутринта беше цялата мокра , те като че ли са се наговорили тази нощ бебоците .

Rossi, да супер , ние вчера с Misseli се видяхме , т.е. тя ме видя и ме познала по кучето Joy - аз каква видна забележителна личност съм - тя по кучето  JoyMr. Green 

# 446
Добро утро и от мен  Grinning

Честито бебче на Роси, да и е живо и здраво и скоро да се приберът вкъщи  bouquet

NKI - добре дошла, чакам с нетърпение разказа ти раждането и за болницата като цяло  Hug
Jani4ka - успех днес на изследванията  Peace
Шица - бързо и безпроблемно раждане ти желая  Hug

И аз имам контракции от време на време и то само вечер и после нищо  Tired
А за присъствието на бащата аз съм твърдо за, разбира се ще стои само до главата ми, но и той самият за нищо на света не би го изпуснал  Flutter
Днес съм на преглед и вече нямам търпение да ми кажат как ще процедираме от тук нататък  Praynig

# 447
  • Пловдив
Добро утро!
Аз да се оплача, че цяла нощ не съм спала Shocked То не бяха болки, то не беше чудо - явно бебо се уплаши от зарята Mr. Green Laughing Mr. Green
И сега ме присвива корема, но пък болката е поносима, та си мисля, че не са "истинските" контракции, ама ще видим Mr. Green (то по принцип съм си с висок праг на болката newsm78)

Ето и по една почерпка от мен, че имаме годишнина днес:

# 448
  • Варна

Joy Joy Joy

ама точно в 4 като се ококорихме и ние -та до 6:30 и накрая я сложих при  мен и сутринта беше цялата мокра , те като че ли са се наговорили тази нощ бебоците .

Laughing Има нещо такова и аз по това време преобличах Дани. Беше мокър от врата до колената. Добре че после като си хапна и заспа.
Аз да си призная, вечер го слагам да спи в кошарата, но размръкали се за ядене - хоп при мен в леглото и така успявам да се наспя. С дъщеря ми се правих на герой, ставам кърмя и пак лягам. И така 3 мес. докато един ден кърмата ми секна. Вече си взех поука.

# 449
Добро утро! Simple Smile
Вчера с мъжо се хванахме следобяд и направихме една доста дълга разходка. По-късно пък успях да го навия за  luvbed, като да не повярваш направо  Whistling, но явно реши, че може да спомогне  Laughing Имах си контракции снощи след всичко,нооо...съм заспала и нищо. Сега пак имам от време на време, като прибавим и натисканията към шийката и д-то...  Crazy Харесва ми днешната дата пък - признах си  Blush Ноооо остават ми още 9-ти и 14-ти, а не знайно защо все в ума ми се върти някакъв вторник, но кой точно, то може и догодина някой вторник да е  Tired Утре сме на преглед и чакам с нетърпение вече да разбера какво е положението. Мислите ли, че това бутане към шийката и дупето може да значи, че вече може и да имам разкритие  newsm78 Малко е неприятно, но усещането си е точно натиск, някоя от вас усещала ли го?

Rosi m5, честито! Да ти е живо и здраво бебчето!   bouquet
Jani4ka, Щица, успех!  Flowers Four Leaf Clover
sweet_maniche,честита годишнина! Много любов и разбирателство ви желая! Two Hearts
Днес почнах пак с  wash hang newsm75 1dishes  clean. Прозорците ги измих преди седмица  clean През няколко дни чистя всичко вкъщи и все с мисълта "хайде, готово е за бебчо" и се започва пак чакането. Но ето, че стигнах и до следващо чистене ... отново  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт