Помощ в търсенето на работа - 7

• 77 007
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
Някой има ли впечатления от Кока Кола като работодатели? Коректни ли са? Какво е средното заплащане?

# 121
  • In my tropical dream
Един приятел работи от много години в Кока кола и е много доволен. Една от най-стабилните компании в България. Той е търговски представител и съм му виждала фишове за по над 2000лв, като голяма част от тях са бонуси (той е много добър в професията). От него знам, че всичко е точно при тях и имат много социални придобивки, ваучери, купони, обучения, тийм билдинги, банкети, има си кола от първия ден(то без нея и не може, де), телефон, някакви джаджи като джобно PC и т.н. Скоро си говорихме за работата му и той каза, че доста хора напускат, защото не издържали на напрежението (не знам в какво се състои то). Той обаче се е закотвил здраво там, печели си много добре и е доволен.
Успех!!!

# 122
  • Belgium
Някой има ли впечатления от Кока Кола като работодатели? Коректни ли са? Какво е средното заплащане?

Зависи на каква длъжност си. Нивата на заплащане са много добри, осигурява се на пълна работна заплата. Но се приготви да бачкаш почти винаги след работно време, в повечето отдели атмосферата е много тегава и като цяло стресът е на високо ниво. Също така за хубава позиция обикновено минаваш 4 кръга много сериозни интервюта   Peace

# 123
Благодаря за отговорите  Hug Всъщност съпругът ми кандидатства за търговски представител. Вчера му намалиха заплатата на сегашната работа и вече не го устройва. Кандидатства се през сайта им и едно от нещата, които трябва да напишеш е минимално брутно трудово възнаграждение и брой месеци годишно ( това малко не го разбирам т.е разбирам го като 13та и 14та заплата, но не е ли прекалено нахално да се впише при кандидатстване?)

# 124
  • На брега на реката
Ето пореднага глупост от днес
http://www.jobs.bg/f975265
Чудя се на работата ли да се смея или на правописа  ooooh!
Верг, няма да се отчайваш! Още повече ти имаш работа, поне за сега. Аз за това гледам да не изпадам в дупки, поне до края на ноември имам нещо сигурно, пък тогава ще го мисля  newsm78

# 125
Ето пореднага глупост от днес
http://www.jobs.bg/f975265
Чудя се на работата ли да се смея или на правописа  ooooh!
Верг, няма да се отчайваш! Още повече ти имаш работа, поне за сега. Аз за това гледам да не изпадам в дупки, поне до края на ноември имам нещо сигурно, пък тогава ще го мисля  newsm78

УжасТ....

# 126
Малее  ooooh! Направо си е ужасТ  Laughing Много често срещам обяви с правописни грешки  Tired

# 127
  • In my tropical dream
Минавам да дам отчет за интервюто в Британика - почти не ми дадоха думата, обясниха ми колко е добра тяхната школа, направиха си една хубава реклама, признаха си без бой, че се остава извънредно ("само по желание или ако не си бил достатъчно организиран да свършиш работата в рамките на деня"). Аз кимах и се усмихвах, демонстрирайки жив интерес и едвам успях да вмъкна няколко любезни думи. Попитаха ме единствено защо искам да сменям настоящата си работа - отговорих това, което предполагам, че искат да чуят; накрая ми дадоха възможност да задам въпроси и аз се сетих да питам само дали всичко е уредено по кодекса на труда (този въпрос го взаимствах от тук - някоя колежка спомена, че го е задала на интервю), накрая завършихме разговора с обещанието да ми пратят мейл дали ме канят на второ интервю или не.
Общо взето даже не можах да си ошлайфам поведението за интервю.

# 128
Мишел, развесели ме Simple Smile Аз ги задавам тия въпроси за кодекса Wink, а може и някой друг де, не съм открила топлата вода все пак Simple Smile Само не разбрах какво ти отговориха. Спазват или не КТ  Mr. Green

За обявите с правописни грешки - и аз редовно попадам на такива. Идея нямам кой ги измисля и кой ги пише, ама не е повод за гордост и почва за големи изисквания и претенции  hahaha

# 129
  • In my tropical dream
Хе-хе, Симба, сигурно от теб съм го видяла  Simple Smile Отговориха ми, че се спазва КТ - 20 дни отпуск, осигуровки на пълната заплата и УЖ 8ч. работен ден. Били компания, която "Държи на името си".
По принцип много се дразня на правописни грешки, но някаква неграмотна секретарка (които пускат обявите обикновено) няма да ме откаже да кандидатствам някъде. Позволявам си да се изказвам така, защото в нашата фирма аз съм пускала обяви и ако съм неграмотна, не значи със сигурност, че фирмата е безнадеждна. Е, да, говори зле, ако са назначили неграмотен персонал, но не всичко е загубено. Ама тази за Търговски предСтавител наистина е абсолютно непрофесионално написана - 'пращайте ми автобиография' - да бе да, ей ся.

# 130
Хе-хе, Симба, сигурно от теб съм го видяла  Simple Smile Отговориха ми, че се спазва КТ - 20 дни отпуск, осигуровки на пълната заплата и УЖ 8ч. работен ден. Били компания, която "Държи на името си".
По принцип много се дразня на правописни грешки, но някаква неграмотна секретарка (които пускат обявите обикновено) няма да ме откаже да кандидатствам някъде. Позволявам си да се изказвам така, защото в нашата фирма аз съм пускала обяви и ако съм неграмотна, не значи със сигурност, че фирмата е безнадеждна. Е, да, говори зле, ако са назначили неграмотен персонал, но не всичко е загубено. Ама тази за Търговски предСтавител наистина е абсолютно непрофесионално написана - 'пращайте ми автобиография' - да бе да, ей ся.

Абе ти очевАдно не си неграмотна. Нали ако беше, талантът ти и тук щеше да лъсне. Имаш много да се "учиш" докато достигнеш ония висини, където се пише "емел" вместо e-mail напр.  Joy

# 131
http://www.jobs.bg/f975001

....... пазарни ниСши..........

.....Проучва на възможността .........

.......както и да продължите своето развивате......

# 132
  • Бургас
Понякога, като видя такива грешки ме сърби клавиатурата да им напиша едно писъмце, в което да им ги посоча. Може ли да имат такива големи претенции към кандидатите пък да не могат да пишат правилно?

# 133
Понякога, като видя такива грешки ме сърби клавиатурата да им напиша едно писъмце, в което да им ги посоча. Може ли да имат такива големи претенции към кандидатите пък да не могат да пишат правилно?

Опитай с бутона "Кандидатствай по тази обява" и вместо мотивационно писмо им напиши каквото искаш да им кажеш Simple Smile  Peace

# 134
И мен точно същите мисли и размисли ме гонят. Странно наистина, какви претенции имат, самочувствие и искат CV и мотивационно писмо на английски И български, а 5 изречения на кръст не могат да подредят. Наистина звучи несериозно за фирма с претенции и за такава позиция. Ама знам ли, може и в мен да е проблема, че много се зачитам..... ама за "пазарна ниша" да изпозваш ниСша и да няма смисъл в изреченията, малко ми е странно... Може пък и да не знаят думата ниша как е на български Simple SmileSimple SmileSimple Smile По-добре да я бяха написали на английски май обявата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт