Помощ в търсенето на работа - 7

• 76 951
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
Мислите ли, че той/тя може да бъде полезен/на с нещо на фирмата?

Въпросът се отваря, когато кликнеш на ДА, че си омъжена Simple Smile Пита се още и какво работи половинката.
И аз бях изненадана от този въпрос. Отговорих, че няма с какво да им е полезен - сигурно за това не са ме одобрили. Очаквах да следват въпроси от типа: От какво семейство сте? Родителите ви членове ли са на Партията? И все в този дух... Grinning

# 106
...

Сега си спомням че миналата година полълвах пак така един въпросник за офис асистент и имаше въпрос:"Бихте ли спали с управителя на фирмата?"  Shocked  Отговора ми беше: "Не"
Не ме пониха на интервю

Joy Е как да те поканят  Stop И аз не бих  Mr. Green Ох много се смях, ама положението е вече трагично, не комично. Вярно скоро въпроси от рода на "Кой номер сутиен носите" или "Какъв е предпочитаният от вас цвят бельо" ще станат рутинни по интервютата  ooooh!

Бургаската агитка, хвърлихте ме в размисъл дали да се пробвам и аз. Мъжът ми ще им работи 24/7 безплатно, няма начин да не ме вземат. Утрепах конкуренцията  Joy

# 107
...

Сега си спомням че миналата година полълвах пак така един въпросник за офис асистент и имаше въпрос:"Бихте ли спали с управителя на фирмата?"  Shocked  Отговора ми беше: "Не"
Не ме пониха на интервю

Joy Е как да те поканят  Stop И аз не бих  Mr. Green Ох много се смях, ама положението е вече трагично, не комично. Вярно скоро въпроси от рода на "Кой номер сутиен носите" или "Какъв е предпочитаният от вас цвят бельо" ще станат рутинни по интервютата  ooooh!

Бургаската агитка, хвърлихте ме в размисъл дали да се пробвам и аз. Мъжът ми ще им работи 24/7 безплатно, няма начин да не ме вземат. Утрепах конкуренцията  Joy

Ми да взема и аз да попълня за майтап тоя въпросник, че ме заинтригувахте Simple Smile

Редактирам се: Започнах и се отказах. Много въпроси, много нещо. Не ми се описва отново онова, което вече съм писала в автобиографията си  Stop И то за единия майтап! Не, мерси!

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 15:19 от simba21

# 108
И мен ме заинтригувахте с този въпросник.Баси въпросите............  Joy

# 109
  • Бургас
Аз все още се чудя дали да отговоря на тази обява или да не се занимавам с подобни неща. Направо съм изненадана от въпросите които задават. Като се замисля направо съм шокирана,че  няма въпрос:"Планирате ли да умрете през следващите 12 месеца?"

Поразрових се за фирмата из бг работодател и.... http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=2191

# 110
Днес е много забавно в темата Heart Eyes
парвоначалното заплата е 400 лв и осигоровки от наша страна!
 ooooh!

# 111
тия хора не се развиват добре:
http://www.jobs.bg/f976196

Shocked Shocked Shocked

аз днес съм за пръв път по-сериозно в джобса, и съм направо травмирана.

# 112
  • Бургас

Ще свикнеш   bouquet

# 113

Shocked Shocked Shocked

newsm78
Погледнах по диагонал наистина, но не разбрах какво те смущава в тази обява

# 114
Днес е много забавно в темата Heart Eyes
парвоначалното заплата е 400 лв и осигоровки от наша страна!
 ooooh!

Кои са тия шампиони?  Joy

# 115
# 116
  • Варна

Shocked Shocked Shocked

newsm78

И мен ме смущава: непълен работен ден - от 16.30 до 23.30; Заплащането е 10 лева на ден; два работни - два почивни дни  Mr. Green Аз за силикон кога ще събера, че да напиша номер на чашката в Автобиографията  hahaha

# 117
Като сме започнали с идиотските обяви
http://www.jobs.bg/f974725

По-добре да бяха ползвал гугъл транслейт, баси  ooooh!
WHAT WE PROVIDE TO YOU:
- Trudov dogovor

Essay about your self - handwriting !

oral and written communication skill.

#Crazy

# 118
 Joy ша се съдера от хил днес.  Joy
аз само спамя, не мога да помогна, но много се смея.  #2gunfire

newsm78

Това, че заплащането няма да стигне и МРЗ, щом е 10 лв на ден, освен това включва и уикенда, където по КТ се плаща двойно.  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 16:21 от Вергилия

# 119
OK, разбрах какво ви смущава в обявата за видеотеката, но 7 часа си е непълен раб.ден. Искат студенти, понеже няма да им се налага да им плащат осигуровки и си плащат на ръка 10 лв надница, като осигуряват и такси до вкъщи след края на работния ден в 23.30. Не че е супер добро предложение, ама сякаш и не претендират за кой знае какви кадри  Peace

Общи условия

Активация на акаунт