Помощ в търсенето на работа - 7

• 76 943
  • 766
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
pileshko,звучи сякаш стоят и чакат с нетърпение кандидатите.Толкова припряно и бързо на мен лично не ми харесва,мирише ми на гнило.
Ако искаш отиди и чуй какво ще ти обещаят.От любопитство.
Hug
Точно това ми се върти и на мен в главата. Никога не ми се е случвала подобна скоростна покана  Thinking Май ще си спестя разкарването...А и нищо не ми излиза в Гугъл за тях  Rolling Eyes

# 91
  • Бургас
Хахах, аз току-що пуснах Joy Отплеснах се да пиша, ако знаех, нямаше да се хабя толкова.
И защо им трябва ЕГН? Не е ли прекалено?
[/quote]

И на мен ми се вижда прекалено това с искането на ЕГН.Имат ли право?Някой знае ли за какво заплащане става дума горе долу?

# 92
И друго особено нагло нещо ми се видя въпросът: Съпругът Ви може ли с нещо да бъде полезен на фирмата? Twisted Evil

# 93
http://www.jobs.bg/f976028 каква професия  Crazy

# 94
И друго особено нагло нещо ми се видя въпросът: Съпругът Ви може ли с нещо да бъде полезен на фирмата? Twisted Evil
Може,може,в свободното си време товари и разтоварва безплатно,а детето ще полира мебелите. Laughing

# 95
http://www.jobs.bg/f975479
Цитат
необходими докуметни за интервю:
трудова книжка
автобиография
копие на лична карта
Shocked finger на интервюто да си нося копие от лична карта. Shocked Защо?

# 96
За да видят дали си я сменила вече Mr. Green Иначе ще трябва да те пускат в отпуска да се редиш по опашки пред МВР

# 97
 doh за тая причина пропуснах да се сетя
Добре че не ми искат номера на сутиена. Crossing Arms

# 98

E как? Ти не го ли написа в СВ-то, сестро? А трябваааааа ....  Joy

# 99

E как? Ти не го ли написа в СВ-то, сестро? А трябваааааа ....  Joy

притеснявам се,защото е малък Blush

# 100
Привет  Hug
Може ли и аз при вас да се запиша  Flutter
Синчето тръгва на градина от другата седмица и трябва да търся работа  Rolling Eyes Завършила съм математика и съм работила какво ли не, но нищо по специалноста  Tired Оглеждам се за банков служител, но няма нищо подходящо за мен , така че разширявам търсенето  Rolling Eyes

# 101
  • In my tropical dream
Де го тоз въпрос, не го виждам?

# 102
Мислите ли, че той/тя може да бъде полезен/на с нещо на фирмата?

Въпросът се отваря, когато кликнеш на ДА, че си омъжена Simple Smile Пита се още и какво работи половинката.

# 103
  • Бургас
Мислите ли, че той/тя може да бъде полезен/на с нещо на фирмата?

Въпросът се отваря, когато кликнеш на ДА, че си омъжена Simple Smile Пита се още и какво работи половинката.
А ако натиснеш "Не" и се отваря въпрос:А мислите ли да се омъжите през следващите 12 месеца?
Много криви въпроси..........

Сега си спомням че миналата година полълвах пак така един въпросник за офис асистент и имаше въпрос:"Бихте ли спали с управителя на фирмата?"  Shocked  Отговора ми беше: "Не"
Не ме пониха на интервю

# 104
[Сега си спомням че миналата година полълвах пак така един въпросник за офис асистент и имаше въпрос:"Бихте ли спали с управителя на фирмата?"  Shocked  Отговора ми беше: "Не"
Не ме пониха на интервю
Shocked Joy

Общи условия

Активация на акаунт