Помощ в търсенето на работа - 7

• 76 914
  • 766
  •   2
Отговори
# 75
Мари07, желая ти успех на интервюто  Hug.
My mom got, хубаво е,че имаш резервен вариант.
Moon Walk , дано в най-скоро време си намерите работа, защото това което пишеш е ужасно  Tired.
Аз вече 8 месеца търся, и нищоооооооо  Tired, в тази тъпа провинция.
Мишелин, аз бих избрала да остана на работа.

# 76
  • Бургас
Здравейте,  и аз всеки ден преглеждам обявите . В момента имам постоянна работа , но.... нещо не ми харесва. Днес попаднах на тази, някой може ли да даде повече информация: 
http://www.jobs.bg/f974745

# 77
Надявам се още утре да напусна редиците на темата  Praynig Срещнах се с бившия си шеф и утре имам отново среща, докато не си подпиша договора не смея нищо да кажа. Спискайте ми палци, моля  Hug Вчера намалиха заплатата на съпруга ми  Tired Дано скоро и той да си намери нещо друго, защото на тази заплата не ни устойва изобщо.  Sad

# 78
  • Велико Търново
Привет,
добавям списъка с още една учителка, която се опитва да стане "бивша"  Wink С лингвистика съм, магистратура по превод и 9 години (2,5 майчинство) в добро училище. Осъзнах или узрях вече за решението да скъсам с тази професия, защото след известен период, прекаран в една иснтитуция, усещам, че започвам да тъпча на едно място, а тази перспектива за следващите 5-10-15 години не ми харесва.
Май много "езичници" (както ни наричат при нас) се събрахме тук  Hug

# 79
Честно казано, и аз изобщо не искам да съм учителка, но.., ако изникне нещо, за момента и с това ще се примиря  Hug

# 80
Caprice , стискам палци, дано тези дни се похвалиш  Hug.

# 81
Здравейте,  и аз всеки ден преглеждам обявите . В момента имам постоянна работа , но.... нещо не ми харесва. Днес попаднах на тази, някой може ли да даде повече информация: 
Преди две седмици пуснаха същата обява. Попълних въпросинка на сайта им и след няколко дни ми върнаха отговор, че не съм одобрена. Пробвай, нищо не губиш!

# 82
Здравейте,  и аз всеки ден преглеждам обявите . В момента имам постоянна работа , но.... нещо не ми харесва. Днес попаднах на тази, някой може ли да даде повече информация:  
Преди две седмици пуснаха същата обява. Попълних въпросинка на сайта им и след няколко дни ми върнаха отговор, че не съм одобрена. Пробвай, нищо не губиш!

Хахах, аз току-що пуснах Joy Отплеснах се да пиша, ако знаех, нямаше да се хабя толкова.
И защо им трябва ЕГН? Не е ли прекалено?

# 83
  • In my tropical dream
Да ви кажа каквото знам за новия магазин на Явор в Бургас - октомври-ноември го отварят, намира се до Билла в Братя Миладинови и ще е голям 5000кв.м, което ме навежда на мисълта, че ще търсят доооооста персонал . Командировали са вече 4-5 ръководни  кадъра от разработените магазини, а от Бургас ще взимат само за по-ниските позиции.  Предполагам, че по-нататък ще повишават бургазлии, защото доколкото научих тези, които са тук,  са командировани за около година. При кандидатстване е задължително да се попълни въпросника от сайта им, а не да се кандидатства директно чрез jobs-а.
Освен това също там се открива и магазин Технополис, които също би трябвало да търсят доста хора.

Аз работя, но си търся друга работа. Днес съм на интервю в Британика, четох ужасни неща за тях в бг работодател, като доста мнения се припокриваха - постоянно работиш извънредно (не се заплаща), лошо отношение от висшестоящите, не особено адекватно заплащане....Но мисля да отида поне на интервюто. Някой има ли впечатления от тях?

Успех на всички, дано скоро намерим това, което търсим!!!

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 13:14 от michelle25

# 84
Благодаря за информацията, Мишел!
А ти за каква длъжност кандидатстваш в Британика?
Като им гледам обявите всяка седмица, се съмнявам, че реално търсят хора Rolling Eyes

# 85
Здравейте и аз сьм вече вьв вашите редици Hug Най-накрая намерих на малкия приятна детска занималня и от 2 седмици сьм в процес на тьрсене на работа,което май ще се окаже доста трудна задача Thinking Тьрся нещо,каквото и да е,но да е с работно време най-кьсно до 18.30.И аз попьлних ужасно дьлгия вьпросник на Яворов,за сега никакьв отговор...,и на мен ми се видя прекалено това с ЕГН-то,ама какво да се прави.Дано най-накрая изскочи нещо,а и такова силно желание имам да работя,след 3 години прекарани вкьщи.Лошото е,че всички тьрсят хора сьс стаж...,е да,ама не разбирам какьв стаж искат от човек на 23 години...вече не знам,има ли смисьл изобщо от висше образование в Бьлгария?Май е по-добре да започнеш да работиш от 18 години,та да натрупаш необходимия стаж #Cussing out #2gunfire
Хубав ден и успех на всички тьрсещи!  bouquet

# 86
  • In my tropical dream
Няма за какво, Лилита, инфото е малко, а и не особено важно, но е всичко, с което разполагам.
Аз кандидатствам в Британика за нещо като офис сътрудник, няма я вече обявата, а и не ми е отразена в историята на кандидатстване в джобса (?). Не помня как беше формулирана точно длъжността.
И аз им нямам много доверие, виждала съм и преди техни обяви... Отивам скептично настроена, но най-малко ще си припомня как протичат интервютата  Simple Smile

# 87
О, да, създава се тренинг, когато човек се явява на интервюта редовно. Полезно е, дори резултатът да е негативен.
Иначе обявата за офис сътрудник я пускат поне от началото на лятото, както и тези за учители. Айде разбирам при учителите да има текучество, ама офис персонал да не могат да си намерят толкова време...
Успех все пак и сподели после, ако имаш желание, как е минало  bouquet

# 88
  • Варна
Получих покана за интервю по и-мейл  newsm78
Преди 1 час кандидатствах по обявата чрез джобс, а сега вече получавам покана на и-мейла с определен ден и час. Мисля си, че би трябвало да ме попитат поне дали ми е удобно?  newsm78 Нали в Автобиографията ми пише, че работя в момента...или не са я погледнали  Rolling Eyes  
В писмото пишат да нося и кратка Автобиография. Чудя се дали изобщо да ходя до там, тъй като не ми хареса особено обявата (има само задължения без описание на дейност, специфика на работата и т.н.), та се чудех изобщо дали да кандидатствам.
Не ми звучи сериозно, има грешки в писмото...Оф, колебая се  Rolling Eyes

# 89
pileshko,звучи сякаш стоят и чакат с нетърпение кандидатите.Толкова припряно и бързо на мен лично не ми харесва,мирише ми на гнило.
Ако искаш отиди и чуй какво ще ти обещаят.От любопитство.

Общи условия

Активация на акаунт