Помощ в търсенето на работа - 7

• 76 859
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
Момичета да попитам нещо, когато съкратят някой на основание съкращаване на щата има ли изискване след това известно време да не назначават друг човек на същото място. И какъв е този срок, в който не трябва да има човек на мястото.  newsm78

Да, има такова изискване, но не знам какъв е срокът. Нещо като 1 година ми се върти, ама знам ли...
Да 1 година е срока.

# 661
Когато кандидатствах за позиция към летище Варна в бланките "Автобиография" и "Заявление за кандидатстване" трябваше да си попълня - ЕГН,номер на  Лична карта, номер на шофьорска книжка, кога са издадени и двете карти, Номерата на всяка една от дипломите които притежавам ...

Мен ме поканиха на интервю за Счетоводител - стажант  Thinking Та има ли някоя от Вас примерен тест по който мога да се готвя. Казаха ми да се подготвя добре върху Законите (ЗСч,ЗКПО,ЗДДФЛ,ЗДДС ), че ще ме подложат на тест-анкета. Ще съм ви много благодарна ако ми дадете нещо. Наистина желая работата ...  Praynig

# 662
  • Бургас
Момичета искам да ви помоля за съвет  Praynig
След като ми се обадиха за 2-ра среща, а аз не бях в града, обещаха да ми се обадят тази седмица, за да се уговорим. Но седмицата вече тече - от тях нито мейл, нито телефонен разговор. Според вас нахално ли ще е от моя страна аз да ги потърся? Или трябва да си чакам? Все пак времето е ценно.
Моля ви дайте ми съвет  Hug

# 663
Седмицата е почнала едва вчера. Аз бих изчакала още 1-2 дни и бих звъннала. Не мисля, че е нахално.  Peace

# 664
Бих звъннала в Четвъртък. Не е нахално.

# 665
Бих звъннала в Четвъртък. Не е нахално.

Подкрепям, бих звъннала в сряда следобед или четвъртък предиобед. Не е нахално, по-скоро отговорно поведение.
Успех!

# 666
Бих се обадила още сега.

Hug

# 667
По повод тази обява - http://www.jobs.bg/f989223
20 часа седмично - това какво означава, два часа работиш - четири почиваш. Някой знае ли?
Явно, че ще е за МОЛ. Дали това не са "Леонардо" - които така мистериозно изчезнаха и сега се явяват под ново име. Като им гледам сайта за обувки - май пак са китайски. То кой ли друг в тоя свят произвежда. Ама важното - е да се заплаща.

за дайхман само хубави неща мога да напиша- прилични обувки , на добри цени , немски са . Дали се произвеждат в Китай , по стандарт е друг въпрос не знам.Но качеството е добро имам 3 чифта.Като работодатели , явявала съм се на интервю, одобриха ме , но в последствие се отказах.Заплатата е сравнително добра/ може и повече винаги/  Simple Smile.

# 668
Момичета искам да ви помоля за съвет  Praynig
След като ми се обадиха за 2-ра среща, а аз не бях в града, обещаха да ми се обадят тази седмица, за да се уговорим. Но седмицата вече тече - от тях нито мейл, нито телефонен разговор. Според вас нахално ли ще е от моя страна аз да ги потърся? Или трябва да си чакам? Все пак времето е ценно.
Моля ви дайте ми съвет  Hug
Наистина е рано да се притесняваш, че не са те потърсили. Все пак седмицата се състои от 5 работни дни. Не са конкретизирали понеделник. Когато участвах в подбор на персонала винаги намирах начин да открия хората, които съм набелязала за подходящи. Някой откривах на 5 опит за връзка, други изчаквах да се върнат от почивка за интервю...Повярвай - за фирмата подборът на персонала е толкова важен, колкото и за теб самата.  Ако не ти се обадят до четвъртък , нищо не губиш, ако им звъннеш. Успех!

# 669
И тук да питам  Simple Smile Някоя от вас има ли идея къде в Пловдив мога да изкарам курс за валутен касиер?
Продължавам да си търся работа  Tired

# 670
Попитай в обменните бюра, защото в банките се  обучават само  в София в МБИ. Миналата година на моя позната й трябваше и такива курсове намери в София и Варна.  

# 671
  • Бургас
Благодаря ви , момичета. Май наистина ще почакам още ден-два. Знаех си, че ще ми дадете по-трезва идея   bouquet

# 672
  • Варна
Здравейте, включвам се и аз към вас - търсещите работа. Аз търся надомна работа, още гледам дъщеря си, няма как. Нещо свързано с поддържане на сайтове, е-магазини, пълнене на база данни. Ще ви следя...

Успех на всички!

# 673
Момичета, абе имам питане. Ако човек ер аботил само 1 месец и го съкратят, може ли да иде на борсата? и ще получава ли обещетение. В смисъл - 1 месец е работил във фирмата, която го съкращава, но преди това е работил без прекъсване в друга newsm78

# 674
И тук да питам  Simple Smile Някоя от вас има ли идея къде в Пловдив мога да изкарам курс за валутен касиер?
Продължавам да си търся работа  Tired

Провери дали имате Дружество  "Знание " в града. В нашият град, точно те го провеждат курса.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт