ДЕКЕМВРИ 2009

• 40 605
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Честит Първи Учебен Ден на всички!
На добър час на учениците!

Аз и миналата година писах, че за мен няма по-хубав детски празник! Събрал е трепети и вълнения на дечица, родители и учители и носи за всички една сладка тревога!   bouquet

# 151
  • Sofia
Честит първи учебен ден на всички първолаци!!!  Hands Thumbsup

Collibri честито за новите крачка, да ти е жив и здрав  Peace

Днес купих на Петър от тези чорапо - обувки, много добре му стоят и са много удобни.

Приятен ден на всички.

# 152
  • в огледалото на живота
Честит празник на всички ученици и техните родители! Много успехи и много нови знания да им донесе новата учебна година!                                                                                                                                                                                                                                      

# 153
Честит празник на всички с малки и големи ученичета!  Grinning Flutter
И моето детенце, днес беше с първи предучилищен ден, бяхме с Думби на тържеството, бяха много весели, лъчезарни, красиви, облечени в костюмчета, танцуваха и пяха и си направиха истински празник детскоградински  Grinning

Благодаря още веднъж за честитките за пристъпващите крачета на Джими. Днес още не е правил самостоятелни изяви.
Ето го и него - с индианското му име - прохождащото мече  - http://prikachi.com/images.php?images/177/2510177Y.jpg
Марлийн, изрива се по бузите, зачервяват се, определено е след хранене от нещо, още не мога да избистря какво. Днес забелязах, че има малки петънца и отзад на крачетата горе, на баджачетата. В събота съм при педиатърката и ще разпитам.  Thinking

Мамчета, възстановявате ли себе си някак след раждането?
Почнах водна аеробика от вчера и ми хареса. Голямо ритане и скачане във водата. Надявам се да има някакъв позитивен ефект, но със сигурност живвам и се чувствам отлично след това. Същата гимнастика е, на която ходих и като бременна, но в по-хард вариант е сега. Ако някой се интересува може да сподели.

# 154
Честит празник и от мен!
Колибри честити прохождащи крачета  Hug Вече определено ще имате по-весело ежедневие Simple Smile Да те питам в събота нашата педи работи ли, че и на мен ми е много удобно ако мога в събота да ида на консултация?
Disney добре дощла при нас!
Видях страхотни снимки на бебочетата.

На Марти миналия ден му проби и първото зъбче, а от днес вече и пълзи. Моя мързеливец си пада, не си дава много зор за нищо. Подава ръчичка за здрасти и за боц и толкова. В речника не присъства друго освен някое гу-гу и ай-ай и дотам. Забавлява се много като му чета приказки, голям смях пада, ще рече човек, че вицове му разказвам.
Преди време бях споделила, че повръща на фонтан понякога след хранене, за съжаление напоследък пак се случва, взе май често да става. Други симптоми няма, та незнам това повръщане дали трябва да ме притеснява. Днес например сутринта си хапна кашата и пак върна всичко... Sad
Айде приятни разходки, аз излизам че времето навън е страхотно Simple Smile

# 155
Оу, че сладък Думби  Heart Eyes

Честито и от мен на първолачетата  Hug и мойта Али беше за сефте в нова градина. Много тържествено се замъкнахме с баща й и брат й. Децата се притесняваха, а на въпросите на  учителката как са прекарали лятото само Гогата цвърчеше  Crazy пък учителката чула-недочула, питаше - Какво, какво казахте?

Благодаря ви иначе  Rolling Eyes
Колибри, засега се възстановявам от раждането само вътрешно  Laughing ще рече, че за физиката си нищо не правя / даже и на йога не ходя вече/, но пък наблягам на духовното, че нещо съвсем се забоцках в битовизми. Реших, че стига толкова съм се грижила само за другите, време ми е и на мен  Laughing

# 156
Момичета, разкажете още за тържествата днес, който има ученици. Аз лично ще изгледам всички новини по всички канали, за да открадна малко от празничното настроение! Много го обичам този ден!  Wink

И да споделя нещо. Аз вече разказах, че Мишел ходи сама държейки се по диваните вече 2 седмици, но вчера се изправи сама от пода до пълно изправено положение и стоя така 10-15 сек, при това си държеше една играчка в ръка и това не й попречи на равновесието.  Simple Smile

Много се изненадах! Мслех, че първо прохождат самостоятелно, а после са способни да се изправят, ама мъжът ми ми обясни, че няма как да се пусне детето да пристъпи само, ако не може да се изправи и да се застои само. Май съм пропуснала този урок относно психомоторното развитеие на детето!  Wink

И на Мишел бузките от вчера й се зачервиха и изобщо не разбирам от какво, защото нищо ново не е яла последните 10 дни.  newsm78 Може би от вятъра и слънцето вчера!

# 157
# 158
Привет, мамчета и бебчета.  Peace

Free Will, nora_di, благодаря за информацията за сирената и за линкчето (за обущенцата също). Оказва се, че съм купувала бишкотките на "Плазмон", ама кой ти гледа марката  Embarassed Ще обръщам повече внимание вече.

Тук се налага да разочаровам елфчето с козето млекце - те добичетата вече почти не давали мляко и така чак до пролетта. Подала съм питане за готово сирене. Чакам отговор.

Норче, имаш ги делфините. Как да ти ги пратя?

udis*, честит рожден ден на патерици.   bouquet

Честито и на разделилите се с някое и друго килце.  Simple Smile Колибричка, аз с Йоан най-редовно си тренирам. Тъй като бях почти изгонена от фитнес залата и сега ми е влязла мухата да се запиша на капоейра.  Иначе, за мое съжаление, си върнах предните килца, а така ми се искаше поне 3-4 да бяха поостанали.

Disney, добре дошла в декемврийския отбор. За фонтанелката на моето мъниче мога да кажа, че още я напипвам. Имаше един кратък период от време, в който явно не са му достигали течности и тогава "дупката" беше по-хлътнала.

dori_ta, бързо семейно оздравяване!
Като спомена проходилка - аз мойта я захвърлям някъде. Незнам дали си въобразявам, но заради нея Йоан стъпва повече на пръсти и не се сеща да използва останалата част на ходилата си (освен да блъска с пети по дъските на креватчето).  #Crazy

И едно сериозно питане - някоя от вас имала ли е "близка среща" с атопичен дерматит? Моят малък племенник, който е на 7 месеца страда от тази ужасия. Събирам всякакви мнения, съвети и препоръки.

# 159
Здравейте,
минавам само да почерпя, че днес моето малко съкровище става на 9 месеца -  Gift  party023  ura, моята торта още е във фурната  Mr. Green, ама и аз с този моя ентусиазъм да готвя по нощите.
Много ме изтощава тая дипломна работа, яд ме е, че се хванах. То тая работа е за хора дето имат време, а не за мен. Но стига съм се оплаквала, радвам се, че няколко дини дето нося под една мишница все още не са тръгнали в различни посоки, че ако това стане не ми се мисли.
Е излях си мъката, а сега пак се връщам към заниманията си  smile3529, като ми писне,   food002, за разнообразие  1dishes, след това   breastfeedingbreastfeeding, после  prostor, отново  smile3529 и ако много ми се  smile3524 kaffeetrmker_2 и отново  smile3529. А междувременно ще фотна Валето с тортата.

# 160
Бих искала да попитам ,къде да намеря таблица за височината и килограмите на момичетата до годинка. Благодаря ви. Hug

# 161
Ангелче, в събота сме, защото ще взимат проба манту - обаждах й се по телефона и ми каза тогава да отида-  сигурно е дежурна в събота. Ако искаш опитай - а може предварително да звъннеш и да я питаш, най-добре. Аз така процедирам.

Джема, Дамян изобщо не е седял в проходилка, само в кошарата, също почти не съм го държала на ръце - и той се справяше сам, това го стимулираше, затова и предполагам доста бързо се разви двигателно, макар че си е до дете - той си е такъв тип, пъргавел. Днес една роднина моя не пропусна да ми каже - да не бързам, да не му се изкривят крачетата... но в случая, аз нищо не правя, нито го насилвам, просто го оставям на собственото му развитие. Всяко си е собствен чешит. Ели пък ми проходи чак на 1г.3м - мои са си, ама са много различни и двамата.

# 162
  • Велико Търново
Здравейте, отдавна не съм се разписвала.

Добре дошла на новата мама  Hug
Честит празник на всички ученици/малки и големи/!

Collibri браво на Дамян, ама като го гледам колко голям изглежда... сладур Simple Smile

Бързо оздравяване на болните.

За обувките - на Ани й купих на Колев и Колев, но пък и нямах голям избор, че само тези и станаха /поне според избора тук/. А относно чорапо-обувките и Ани има, даже няколко размера. Удобни са, но тези които има са дебели и още е топло за тях, но пък като се застуди ще са екстра.

Вчера бяхме на консултация и да се отчетем - 6600гр и 66см. Ани гони заветните 7 кила, а дано до годинката да ги стигне Simple Smile. И пак се мотаме по изследвания, че още има e.coli  в урината и пускаме изследвания във 2 лаборатории, че има нямам много вяра. в петък ще ходя за резултатите, та стиснете по един палец. Дано да са се махнали гадинките.
Ако на някой му се гледа снимки на малката фръцла: цък  

# 163
scryе, Ани е очарователен бонбон!  Wink

За е.колите, ти мисля знаеш, че и Мишел имаше. Пи антибиотик. Ани не пие ли АБ? Колко време ги има вече?

Тук още на деня, в който ги откриха казаха, че има 2 задължителни изследвания за бебета с е.коли. Ултрасаунд и рентгенова снимка с контрастно вещество, за да се отхвърли вероятността да са причинени поради анатомични особености на бъбречните каналчета. Много се измъчихме с Мишел по изследвания и много бях притеснена, но за сега ги няма вече, а и не се установи никакъв анатомичен проблем.

Дано нещата при вас се оправят съвсем скоро!  Simple Smile

# 164
  • Велико Търново
Джени благодаря ти!

Ани пи 10 дена Седакс, намалели са, но все още има 10 на 5 ако мога така да го кажа. А относно ултразвука, правиха да още когато бяхме в болницата и всичко е наред там. А казаха ли ви каква е евентуалната причина за бактериите? Пък дано скоро изчезнат и при Ани.

Общи условия

Активация на акаунт