ДЕКЕМВРИ 2009

• 40 615
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Тра-ла-ла, тра-ла-ла на рожден ден ела... Hug

.....ще ядем, ще ядем вкусна торта със крем.........   party023

Ели, чстит празник и от мен!Бъди щастлива, обичана и истинска!

# 61
Честит Рожден Ден , ЕЛИ! Бъди жива и здрава. Винаги много обичана съпруга и майка. Весел празник.

# 62
  • София
Честит празник на Ели и честито на патеричка на Девичка!
Да сте все така готини и позитивни  Hug

# 63
Честито и на теб, Девичка, и от мен на малка патеричка!  Heart Eyes

и поздрав с една препратка към Like a virgin

# 64
Честит рожден ден, Ели!

Присъединявам се към всичките благопожелания и прибавям едно шеговито пожелание в образ и от мен:

Весел празник и наздраве!   bouquet

# 65
  • София
Честит Рожден Ден и от мен, Ели, бъди здрава!  bouquet  party002

Отчет от днешната консултация- 7780 г и 71 см, което ще рече +700г и +1 см за месеца Wink

# 66
  • в огледалото на живота
Честит празник Ели!Да бъдеш доволна от всеки изминал ден, да се радваш на всеки миг, да се чувстваш удовлетворена от всичко, което правиш и всичко, което ти се случва и да те прави щастлива!!!                   

# 67
Честит рожден ден, Ели! Бъди здрава, весела и обичана!

# 68
Ели, да си жива и здрава, много щастлива и винаги усмихната   bouquet
П.П. Снимките са супер, а дечицата пораснали и вече си играят свободно  Wink

# 69
Честит рожден ден и от мен Ели!Бъди жива,здрава,дива и безрайно щастлива! Hug  bouquet

# 70
Честит Рожден Ден, Ели!   bouquet
Да си здрава, да ти е леко сърцето и тежък джоба.
Девичка, много здраве, късмет и любов! Честит празник на патерица!

# 71

Добро утро.

Само да се запиша, вчера се върнахме и ние от морето, и не съм ви чела доста одавна.

За мен беше кошмар, Димана ми вдигна 39,6 и такова разтройство я друсна че не е за разказване. Все още пие разни илачи, въпреки че е по добре детето.Слава богу размина се с антибиотик поне засега ooooh!

Ще пиша по подробно може би довечера и снимки ако имам възможност ще кача.

Лек ден.

# 72
  • София
Привет!Аз нали бях писала за честото будене през нощта и мятането като риба на сухо.Та Ета ме посъветва да изместя следобедното твърдо хранене за вечеря и в комбинация с чай на хип "Лека нощ", успявам да си поспя  Grinning
Моя бандит се буди само 1-2 пъти, но  с чай и биберон, нещата се поуспокояват.
Ета мерси, душо  bowuu

# 73
Амбър, жалко че ви е треснал прословутия вирус. И Дамян го изкара с 39,1 - беше 5 дни болен, дриска, повръща, ама 2 дни всъщност бяха най-тежки. Беше 4 дни само на кърма. Вода не искаше да пие. Смъкна сигурно почти кило. След него се разболяха още 10тина човека от познатите, с които бяхме, вкл. и аз, но хич не сме му обръщали внимание на вируса. Не ни попречи да си изкараме превъзходно. Явно е много върлуващ тази година.

Елица, браво че сте измислили как да спи добре бандита. Моя яде точно преди да спи кашата си, но това не му пречи да си се кърми 2 пъти нощем на фул. Продължава да ми отказва шишета и биберони.
Но при него сега растат едновременно 4 зъба - съседни на горните и долните средни - направо как сколасаха заендо да растат не знам, но е доста капризен и нервозен тия дни, миличкия, та си му давам кърма за успокоение и не мисля много. Сега не му е период за нововъведения.
Иначе вече яде трохи хляб и парченца сирене, много му харесват. Но засега ми отказва комбинацията им в попара. Продължавам да го уча.

# 74
 devi4ca , Ели ЧРД живи , здрави , да сте си такива каквито сте си ! devi4ca все така позитивна и поетична , Ели да не губи чувството си за хумор и да не изоставя отбора на шарените и шантавите!

Амбър ,  летните вируси са много хард , най-често с повръщане и разстройство , но отминават бързо !
бързо до й минава и на Димана !

Емил не ми дава и минута почивка , какво и да прави все трябва да съм до него , иначе опищява квартала ! този път бях решила да пропусна проходилката , ама наши познати ни донесаха една и се изкуших . помага донякъде . не че си джитка с нея и не ме занимава , но поне ограничава донякъде , достъпа му до опасни места и предмети . всъщност предпочита да се движи без нея - сам. къде с пълзене , къде с подпиране по мебелите . страстен любител на гризането на кабели и намирането на необезопасени ръбове из къщата .
все още не съм домислила и организирала нещата с отглеждането на бебе и батко на 4 годинки в една къща . станаха някои фалове. Емил докопа пластелин на плей-до , сдъвка рисунка с фулмастер и най-лошото - вчера Васил оставил чашата си с прясно мляко  и..... можете да си представите - голям провал !

уж никнат горни 2 резеца , но на мен започва да ми прилича на кисти . има порозовели подутини , но и едни такива жълти точици, като мехурчета ми се привиждат в края на венеца. така ли изглежда избиването на зъбки newsm78?

приспиването е енигма . ето днес например , след всички познати способи , които не дадоха резултат , просто го тръшнах в кошарката и се махнах от стаята . рева ,рева , вика "мамо"/но не се поддадох/ и след около половин час все-пак заспа .

ако някой е наясно как бих могла да подредя снимките в снимка бг , да помога - на лични . реших да направя и аз най-сетне албум , но някак снимките се качват разбъркано .

Общи условия

Активация на акаунт