Благодаря за милите пожелания на всички
.Рождения ден мина страхотно,деца пълзяха навсякъде,гризки,солети по пода имаше в изобилие
.Балони не остана нито един,всички се изгризаха,кои с един кои с два зъба,много ми бяха смешни,че единия като започне нещо и другите се включват.За жалост ми се изтри една снимка,на която и трите ни бебета са захапали един балон и искат да го спукат
.Абе весело беше.Вечерта с родата,реших да направим Прощъпулник,че да отметна и това събитие,но Кюфтелина не пожела да върви след питката.Най-спокоино си допълзя до нея,хапна си,а ние всички я чакаме да си избере предмет
.Е накрая взе ключовете от апартамента и пак пълзешком изчезна с тях.Това мили ми дружки,всичко докладвах.Сега ви желая лек,слънчев и ползотворен ден,изпълнен с много хубави емоции(ай, олях се)
ето снимки на които му се гледат:http://www.facebook.com/album.php?aid=34502&id=100000677118947
Не мога да смогно да пера, а и мокрите кърпички и те вървежни...., абе мани. Ама пък за сметка на това след това спи като пън, поне 2 часа, 2 часа и половина.
Това все едно аз съм го писала. Сяда по земята, рови в листата, събира ги смело, после поднася към устата..... и тук вече се намесвам аз