ДЕКЕМВРИ 2009

• 40 371
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте.
Честити ходещи крачета на Дачко и безаварийно ходене!
Снимките са много готини, а и добре са си похапнали от камъните някои дечица  Wink
mimmm честито първо зъбче.
Лек ден

# 391
  • в огледалото на живота
Free Will ,знаех си аз,знаех сииии.. Wink.ай честито на момъка,да стъпва много уверено и да обикаля мнооого по света  Simple Smile  Айде,погача меси вече! Laughing

# 392
  • Велико Търново
Честити краченца на Дачко и възможно най-малко падания!
Много ми хареса, че имате документирани първите му самостоятелни крачки /ако е така, разбира се/. Дано и аз успея да ги уловя, когато му дойде времето.

# 393
Браво на Дачко,ха честито му прохождане и от мен Hug Heart EyesНаправо не е за вярване,че вече има ходещи,как бързо лети времето....Жив и здрав да е и да гони мацките Wink
Колкото до алкохолеца(Дарлин наздраве душо newsm24)и аз си пийвам по чашка винце,та и по две понякога,ама като гледам ефект върху детето никакъв бе братче,викам си,че ще вземе да спи по добре ама нЕма  Mr. Green.Сега може да ме оплюете каква майка съм Crazy

# 394
  • София
Що пък да те оплюваме! Аз докато кърмех си пийвах от време на време чаша домашно вино (на баща ми виното). Чувствах се много добре, а и Кокчо покрай мен Embarassed
Дарлин, аз мисля, че ако ти се пийва от време на време нещо, няма кой знае какво вреда. Аз лично не приемам крайностите. Нали си се чувствала добре.
Ей, това дете ми стопи гьона днес. Момичета, как забавлявате малчовците в лошото време. Омръзна му даже да включва и изключва телевизора, не иска да спи и... ooooh! Четох книжка, лазих с него, водихме се за ръце, мяуках, джавках, пях....
Хайде лека вечер.

# 395
Вики сам се забавлява  Mr. Green,за два дена на няколко пъти ми сваля пълна чиния и чаша от масата,всички шкафове са преровени,прането свалено от сушилника,напипа ми един балсам за устни с половината омаза дивана а другата половина изял.
Пълзи непрекъснато след мен и ми издърпва от ръцете каквото съм взела.
А докато пишех това отворил едно с което се правят сапунени балончета и си го изля отгоре  #Crazy.
Имах известни надежди че пакостите почват малко по-късно,но вече открихме сезона.

# 396
  • Sofia
Гъбка да ти е честит новия сезон  Mr. Green Петър върви по вашите стъпки, но за сега някакси се разминаваме с големите бели  Wink
Иначе денем си ходи в проходилката, много обича да   седне в на батко си стаята. Там убиване малко времето, като му омръзне се гушкаме, пеем и каквото му е кеф. Разглеждаме насам натам, яде и то дошло време за сън. Тук ни идва проблема - заспива само в количката  newsm78, ако го оставя в леглото се иправя, после си сяда и си играе и не иска и да помисля за лягане.
Винце и аз си пийвам, когато има разбира се. Предпочитам домашното.

Е лека вечер на всички и утре дано успеем да излезем поне малко  Praynig

# 397
Привет, мамчета и бебчета!  Peace

Free Will, браво на смелия Дачко! Много сладко клипче!

Аз не го оставям Йоан да пълзи по пода, но затова пък здравата навърта километража из голямото си креватче или хванат за ръчички из къщи  Mr. Green

# 398
eleni79, tinitka подкокороснички такива newsm24 беше малко, беше ми добре, въпреки легендите детенце се събуди за моцане към 4, след като в полунощ изпапа 70 мл АМ (бях почнала вече чашката).
Забавленията вкъщи и мен ме вълнуват, изчерпала съм се откъм идеи ... или поне всекидневното им изпълнение омръзва.

Джема, как така няма да го оставяш на пода??? Толкова ли не научи, че на запад така се прави. Беше толкова повтаряно и навирано в очите hahaha

# 399
  • София
Да и Коки обикаля с проходилката, скача на бънджито, но ..... ден се не минава вътре. Дано времето се оправи, че да може да излезем на разходка.

# 400
  • София
Ние пък днес излязохме, с дъждобрана, дори спа почти 2 часа в количката. Почти не пропускаме ден, иначе се откача Crazy

Джема, и аз не я пускам да пълзи по пода, колкото и да чистя, все не ми се струва достатъчно. Ако реши да си играе на пода, слагам постелка и активната гимнастика.

Иначе тя обожава да подскача, замислила съм се за бънджи, защото ми отмаляват ръцете да я държа, но дали пък не е голяма за него newsm78

# 401
Я па аз колко съм мУдерна! Вече пети месец детето лъска пода  Mr. Green После само го поотупваме.
Те западнячките явно са мързеливи и пущат бебетата да им вършат домакинската работа  Laughing

tinitka, аз си имам два броя аниматори. Малко са досадни, ама пък дребният си умира да е в тяхната компания. Аз и в лошото време мисля да излизам, с дъждобран.

Marleen, за такова висящо на врата ще стане, не е толкова голяма. Те са и по-евтини  Wink

# 402
Ето такива топки, сложени в надуваемо басейнче вършат отлична работа. Сигурно на пазара могат да се намерят само топките, ако си имате басейнче вече!
Голям купон се получава!  Simple Smile

# 403
tinitka, аз си имам два броя аниматори. Малко са досадни, ама пък дребният си умира да е в тяхната компания. Аз и в лошото време мисля да излизам, с дъждобран.
Ета, досадни, но идеални аниматорки  Hug
mezzatr не се вижда линка, а за пакостите тепърва се почва  Wink
Аз също оставям Иван на пода, не може да пълзи както трябва, но се влачи и добира до целта си  Wink
Джени има такива топки отделно тук, но лично за мен не са удачни, че нямаме достатъчно място.
Лека вечер

# 404

Писах в темата, но и тук да честитя Рожденничката на Поли, първото ни Декемврийско бебе- да е здрава и орисана с много късмет в живота  Hug

Общи условия

Активация на акаунт