ДЕКЕМВРИ 2009

• 40 405
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Честит Рожден Ден, мила Паола! Hug
Да пораснеш будно и щастливо дете, съкровището на мама и тати!
 newsm38

# 406

Честит първи рожден ден на Паола!!!
Желая и много здраве, щастие, късмет и весело и безгрижно детство!!!!

Поли ,тези прекрасни рози са за теб! Много да нацелуваш малката голяма Паола Heart Eyes

# 407
Честит рожден ден на малката кукличка Паола. Нека расте щастлива и усмихната , много обичана и разбира се здрава.  hbday
От днес на сетне започва вълната от рожденни дни в темата . Спомних си как сутрин с нетърпение включвах компютъра за да проверя има ли нови бебета   Heart Eyes
Хубав ден.

# 408
Паола, Честит Първи Рожден ден! Бъди здраво, усмихнато и много щастливо дете! Късмета да не те напуща, както от първия ти дъх, и да донесеш още много сълзи на радост в очите на мама!!

На Поли, желая всеки ден да бъде празник с нейните две красиви дечица, а тя да бъде здрава и обичана мама!
 bouquet

Ето заради този пост, което е написала Поли си заслужава да чета форума, и няма да го напусна, защото вече малко или много емиционално сме свързани с много от  съдбите на тук пишещите, дори да не се познаваме.

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 08:00 от venydimitrova

# 409
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ПАОЛА.ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО ЩАСТЛИВА И САМО ДА ВИ РАДВА smile3525 smile3525 smile3525

Честито прохождане на Дачко

За заниманията в къщи и ние се изчерпваме,но аз гледам да не изпускаме и ден на вън(пък било то и  с дъждобрана)

# 410
Честит 1-ви Рожден Ден на Паола! Да расте здрава, усмихната и много щастлива!  baloni newsm38 newsm44

# 411
  • Варна
Честит 1-ви Рожден Ден на Паола!

# 412
  • София
Честит рожден ден на първата рожденничка на форума! Да е много щастливо дете и да радва майка си всеки ден! Честио и на теб, Полина, макар че не се познаваме ти желая светъл празник Simple Smile
Честити първи стъпки и на Йордан!
Вчера за първи път не излязохме на разходка, освен едно кратко пътуване с колата, но то не се брои и Борил спа три пъти вместо два. Доскуча му и се предаде Simple Smile Забавлява се обикаляйки 25квадрата под, а майка му отвреме на време го погва я от кантара (един метален с остри ръбове), я от контакта.

# 413
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПАОЛА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, ЛЪЧЕЗАРНА, ИГРИВА И ЩАСТЛИВА!

Много щастие и на Полина и семейството й, радвайте се един на друг и си спомняйте само хубавите мигове!

Да и ние вчера за първи път не излязохме, по-скоро заради мен, защото малко съм хремава и аз и не ми се киснеше под дъжда. Както е писала Нора и ние направихме една разходка с колата, ама тя не се брои. Не знам дали е от това, че не се разхождахме, но и Коки вчера спа трипати по-малко и не в обичайното за него време. Доскуча му. Но нощта ooooh!, разказа ми играта. От 1 и 30 до 4 мрънкане, въртене, гушене и какво ли още не. Явно третия зъб вече напира, защото хапе де що види и хич не му пука, че това обикновено е моя пръс Mr. Green.
Хайде лек ден от мен!
Както е казала Удис, сега с трепет ще влизаме, за да си честитим първата годинка в живота на нашите деца! Аз лично много се вълнувам.

# 414
  • Велико Търново
Честит Първи Рожден Ден на Паола!

Пожелавам й едно прекрасно и изпълнено с хиляди усмивки детство и нека победите продължават във вашето семейство!

# 415
Поли   bouquet
Надявам се Паола да е все по-здрава и по-силна..  Heart Eyes

# 416
честит първи рожден ден, Паола! Бъди винаги здрава, засмяна, игрива, лъчезарна, все толкова борбена и голямата гордост на мама и тате!

# 417
  • Варна
Честит рожден ден, мила Паола!! Пожелавам ти да си здрава, усмихната и много щастлива!!

Браво на проходилите дечица!!
И ние предимно си стоим в къщи тези дни. Излизаме за малко до ДК, ако не вали минаваме през някой люлка. После пак в къщи, редуваме - проходилка, бънджи и всякакви други игри. Но всичко бързо омръзва. Дано има още слънчеви дни!!

# 418
Честит Рожден Ден на нашето талисманче Паола!
Все така да е победител!

Поли, големи прегръдки!  Hug

# 419
Честит първи рожден ден на Паола! Пожелавам й много здраве и късмет, безгрижно детство и да бъде радост и гордост на мама, тате и бате!

Общи условия

Активация на акаунт