ДЕКЕМВРИ 2009

• 40 406
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia

Честита първа годинка на малката Паола !!! Бъди много щастлива и здрава за радост на мама и тате!!!

# 421
  • sofia
Честит Рожден ден на Паола! Да порасне голяма, силна и красива!

Поли   bouquet!

# 422

Честит първи рожден ден, мила Паола!Расти здрава, усмихната и щастлива за радост на всички които те обичат!Честит празник, мило семейство!

# 423
Честит Първи Рожден Ден на Паола! Бъди жива и здрава! Детството ти да бъде изпълнено с много усмивки и вълшебни мигове! Честит празник и на семейството и!

[/sizeНие също гледаме ако не вали да сме навън, че иначе вътре подивяваме. Редуваме играчките, но всичко ни омръзва. Въргаляме се по земята и се ровиме в шкафовето, което поне за малко ни грабва вниманието. Имаме тази червената кола с топките и наистина тези топки са занимливи, но с колата малко се обръщаме, а топки събираме из цялата къща Simple Smile. А иначе съм купила едни музикални книги с много твърди корици и в момента те са ни хит, като си слагаме вътре обувките и се опитваме да затвориме книгата, натискайки с колкото сила имаме. Laughing

# 424
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ПАОЛА!!!
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА ДА РАДВА МАМА ТАТЕКО И БАТКО!
[/pre]

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 15:27 от petia_sport

# 425
Мило малко Рождениче, Паола!
Бъди здраво и много весело дете!
Желая на теб и на твоето братче Иван
да имате приказно детство,
изпълнено със звънък смях и песни!
Очите на мама и тате никога да не пресъхват
и там винаги да има сладки сълзи на гордост и радост,
а сърцата им да са изпълнени с огромна обич и щастие
!

# 426
  • в огледалото на живота
Честита 1 годинка на малката голяма Паола!
Нека да е хубавица,
жизнерадостна умница,
цял живот да е щастлива,
грижи да не ви създава,
само радост да дарява
и момците да пленява!

# 427
Мила, Паола, бъди здрава, енергична, окрилена от мечти, гордостта и радостта на мама и татко, и верен другар в игрите на батко!

И по този повод искам да попитам каква е причината поста на Поли да бъде затрит?

# 428
Честит първи рожден ден на малката пораснала Паола!!
Да е здрава,весела,засмяна и на мама отмяна.Едно вълшебно детство,изпълнено с много игри и забавления.Да е  гордостта на мама и тате!

# 429
  • Бургас
Честит първи рожден ден, мило дете!!! Бъди все така борбена и много здрава!!!

# 430
Честит рожден ден на малката госпожица Паола, да е жива и здрава, много щастлива и да е винаги така борбена в живота    bouquet

Аз също не видях поста на Поли  newsm78

# 431
  • София
Ха, добър вечер Simple Smile
Да се присъединим и НИЕ към отбора на сополивите декемврийчета ooooh! От днес носът на малката е по-зле и от чешма, тече нонстоп. Промивам със Стеримар, изсмуквам с помпичка, давам хомеопатични, конски дози шипков чай и капя клеева тинктура, разтворена във физиол.р-р...
А ни предстои отдавна планирано пътуване с мъжа за три дни, билети, резервации, всичко е наредено от 2 месеца. И сега ми се сви душичката...
Моля ви, стиснете по един палец, наистина имам нужда  Confused Confused Confused

# 432
Marleen , дано бързо оздравее малката душичка и да се насладите на планираната почивка!
ЧРД на Паола!

# 433
  • София
Добро утро!
Марлеен стискамъпалци детенце да се оправи, а вие спокойно да изкарате еднаневероятна почивка!
Руми, какво стана, продължавате ли с ранитидина. Надявам се вече всичко да е наред.
Ета, аниматорите са ти супер. Да са живи и здрави!
Моя син от вчера е с посинена буза и одран нос, реши че ще тренира на крос-тренажора  Mr. Green. Е не му се получи добре, макар първоначално много да се забавлява. Интересното е че почти не плака, а отново с пълни сили се зъпъти към въпросното съоражение. Е баща му в събота ще го разглоби, напоследък нямам време за него, но иначе добра закачалка беше Embarassed
Нещо нямам воля и за диети в този студ. Излизаме на ръзходки, на него му е добре в чувалчето, но аз имам чувството че замръзвам.
Момичета, кои от вас мислят да записват малките на кухня. Питам, защото мисля, че повечето им готвят сами. За държавната много се чака, сега съм решила да опитам частните. Иначе досега му готвех и пюрета.
Хайде лек ден от мен и приятни разходки, въпреки студеното време.

# 434
  • София
Марлен, стиснах!
Тинитка, аз подадох документите за държавната на 7 септември заедно с 25 бурканчета и 50 капачки от старите пюрета и на 30 ти ми се обадиха да ходя от 1ви октомври да взимам храна. Започват най-рано от десетия месец да ги включват в списъка (9 навършени), но явно на 1 ва календарна дата.

Общи условия

Активация на акаунт