Дано се оправи малката по - бързо, а вие да си изкарате една страхотна почивка.За детска кухня не съм мислила, но тя така или иначе ми е далеко и при лошо време ще ми е трудно да отида!!! Така че, за сега ще си готвя аз.

.До сега съм и готвила,но и аз вече се изчерпвам,а и рибешко,заешко....нещо ми е сложно за намиране,или по точно заешко никога през живота си не съм готвила,нито пък яла,риба прясна трудно се намира(имам е предвид истински прясна риба,не само така наречена)та и аз се чудя какво да правя.Като чета разни отзиви,за хигиена,произход и т.н.все повече започвам да се разколебавам.Ще съм благодарна ако някой сподели повечко инфо по темата.
!
А ябълки как яде 
и четвърто разнообразието, което аз едва ли ще и осигуря, а и времето, което трябва да отделя за приготвяне и то на една-две порции всеки ден (честно казано абсолютно не ми се занимава) 

кво беше тва..... няма такова нещо в устата си....... още

Ади беше (и не знам дали все още не е
Дали ме разбра?Дано се оправи,че е гадно да го гледаш.

Май за момента няма конкретен отговор кое е по-добре.Аз отидох,защото много секретираше,всяка сутрин се будеше със залепнало оче и не можеше да си го отвори.
Много беше гадно!И не съжалявам ,че ходихме.Манипулацията е 5 минути,упояват ги с райски газ за 4мин. Никакви реакции нямаше от него.