ДЕКЕМВРИ 2009

• 40 413
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
 Hug Благодаря Нора! Дадох му печена ябълка с ориз,малко гроздов сок с вода против обезводняването,диетично мляко.
Добре че го има интернет и форумите за да получи човек съвет,че като ги видях лекарите из спешните отделения ...
Удивена от високия дух на бебето-аз като съм болна ми се срива целия свят,а то милото си играе и ми се усмихва.

# 451
Гъбка, Хидрасек също е добро прахче против разстройство  Peace

# 452
Здравейте, мами.
Гъбка , дано детенце да е добре вече. И всички болни бебоци също да оздравяват.
Мами, може ли едно въпросче - какви сухарчета слагате в попарките, интегрални или бели си и на коя марка са най-подходящи. Благодаря Ви.
Лека и спокойна вечер.

# 453
  • Велико Търново
Здравейте,
бързо да се оправят всички болни - и майки, и дечица!
bambi2009 аз купувам на Елит, обикновени - мисля, че са бели.

# 454
  • в огледалото на живота
Цитат
   аз купувам на Елит, обикновени - мисля, че са бели. 
Аз също използвам такива за сутрешната попара на Мария.Тази вечер прочетох нещо,което ме разтърси... тези които са силно чуствителни,не четете..                       http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=528807.30,не е ли животът истинско чудо,дар Божи,не мога да го опиша дори.

# 455
Девичка, невероятно  Hug
За сухарите и аз взимам същите като Девичка и scrye  Peace

# 456
  • София
Девичка, четейки статията и гледайки снимката се разтреперих от вълнение, даже сега като пиша се вълнувам. Благодаря, че сподели това с нас.
За сухарите, куениченипувам пшеничени сухари Goldies на Пападопулос. А вие по колко сухара слагате. Аз слагам по 2 сухара, ама ми се струва, че започва да са му малко.
Вчера за първи път му дадох ДК - равносметката е, че много хареса пилешката супа, мусаката с тиквички - не, ама той тиквички не е харесвал и аз като съм готвила и на пюре, а следобяд плака за още крем Mr. Green. Мисля, че общо взето му хареса, ще видим днес.
Решила съм, че ще започна да давам и кисело мляко (досега не съм давала). Дано му хареса.
Гъбка, дано детенце е вече добре!
Лек ден от мен!

# 457
Вики е по-добре,диетата почна да дава резулатати.Покрай него открих ,че варен ориз с печени ябълки и малко мед бил много вкусен десерт  Grinning.
За сухарите-бях му купила на пападололу-голдис,ама отказа попара както и каквато и да е друга закуска която не е пасирана.
Пък и след като се е будил през час-два през нощта не ми идва вдъхновение да му правя закуска нещо  Embarassed,давам му мляко и двамата сме доволни.И без това педиатърката само ми намеква,че бил дебел-11 кил ,тъкмо и спазвам съветите.

# 458
  • Sofia
Добро утро на всички  Hug
devi4ca - Благодаря за споделената история. Разплаках се от вълнение.
За попара и аз си ползвам сухари на Пападополу, само че си чакам козето сиренце. Така че, за сега Петър  е на мляко сутрин.

Вчера преди вечеря дадох на Пепи супа със сухар към 19.30 и после към 21.00 сука мляко преди лягане - като аз имах надеждата, че това ще го засити и няма да става през нощта  да яде. Уви пак стана и докато не получи мляко не мирна. Започвам да си мисля, че става повече по навик отколкото от глад. И съм решила рев не рев да го отучвам от нощното ядене  newsm78. Ще командировам таткото ни в другата стая при Деян и ще видя каква ще я свърша.

Споделете как смятате да отпразнувате годинките?  Thinking Знам че е рано, но от сега се чудя дали в детски клуб дали у дома!

Приятен ден на всички в този дъждовен ден!!!

# 459
 Здравейте не съм се включвала отдавна но редовно следя темата. Гледаме се сами и нямам време да пиша. Боби има един зъб друг е тръгнал да излиза и на моменти е ужасен. Бяхме на консултация и е 10 кг и 73 см.  Ходи хванат за ръце или за проходилката пълзи навсякаде и събаря всичко. Иска ми се да го запиша на ДК, но щте ми е трудно да я взимам  понеже ми е далече а за две майки не искат да доставят. Има ли някой от вас да се отоплява с камина? Не знам как ще опазя Боби от вратата на камината все там иска да ходи. Ако имате идеи споделете. Сега като е студено и не сме по цял ден навън ще имам повече време за темата.  Hug

# 460
  • София
Мезатр, аз също съм се замислила за празника за една годинка. Първо си мисля, че той е още малък и нищо няма да разбере от партито, по-скоро е за нас, мама, тати, баба, дядо и т.н. Но пък си викам, ако поканим няколко бебенца на неговата възраст и има бисквитки, сухари, играчки, и направим видеоклипове, като порасне ще му бъде забавно. Все още се двоумя какво да направя, накрая и двете партита ще направя - за възрастни и бебешоци Mr. Green. Ми трудно е да избера.

# 461
  • Велико Търново
Здравейте,
Да се отчета като в отчетна - +200 гр и +3см. Та на 11 месеца - 6850гр и 69см. Зъби - няма. Пълзи като луда, иска само да ходи /хваната за ръце/. Стои права сама за секунди. Обикаля навсякъде по мебелите или каквото намери, само да почувства някаква опора. Та такива бебешки работи.
За ДК - още от началото на септември Ани е на ДК. Първо беше на 2-ра група, сега вече е на 3-та. /Не се чудете, тук кухнята започва от 4 месеца - 2-ра група е от 6, а 3-та от 9/. Хапва си задоволително, като се има в предвид, че не одобрява много това, което и готвя аз. Но все повече проявява желание за обща храна.

# 462
  • София
Ехо80, аз доста време се рових за преграждането, което направих у нас и на много места попадах на едно предложение за камина - http://deca5.blogspot.com/  - виж най-долу . Много зависи какви пари ти се отделят, защото тази ограда си беше доста. Аз лично си взех от веригата Немски (ТиСиЕм) за 20лв едната, но специално моят вид не могат да правят такива чупки.
За празнуване - и аз вчера го проведох за първи път този разговор. Много далечно ми се струва  и не съм се впрегнала, но пък и не мисля да организирам голям купон, така че най-вероятно в къщи.
Девичка, ръчичката е толков малка и трогателна....Хубаво е, че продължаваме да се развиваме и могат да се случват подобни неща.

# 463
  • София
Момичета, вече съм си тук.
Благодаря за стиснатите палци, имаше ефект, всичко мина перфектно Hug
Лека и спокойна нощ ви желая!

# 464
  • Sofia
Привет на всички!
Браво на порасналите дечица!!!
Marleen радвам се, че всичко е минало добре !!! Peace

На Пепи гласът му изведнъж пресипна  и се  newsm78 от какво!!! Не реве толкова много - нормално като друг път  Thinking.
Има ли някой представа от какво може да е и какво мога да му дам, за да се оправи?
Благодаря предварително Hug

Общи условия

Активация на акаунт