Оформяне на питки и тестени изделия - стъпка по стъпка......

• 438 782
  • 474
  •   1
Отговори
# 315
Мими ,благодаря за включването Hug Аз вчера ги направих както ми дойде наум Crazy
Разточих 5 мм кръгла кора ,наразях  на триъгълници ,сложих плънка в широкия край и завих на руло.Не станах много сполучливи обаче ,от един кръг изкарах 8 кифли,исках да са 16 броя ,но ми се видяха много дребнички и нямаше как да сложа хем плънка ,хем да ги завия успешно newsm78Нищо ,другия път ще съм по-внимателна Tired
А сладкия хлаб...мммммм,думи нямам,невероятен е  Grinning Grinning Grinning

# 316
  Мама Цоцоланка,няма защо!Радвам се,че ти е харесала плетката,както и на мен! Hug
  Козуначетата изглеждат много хубави!  Heart Eyes

Мими Вичева ,обожавам такива разрези!  Grinning

tihi4ka,възелчетата са бижу!  Heart Eyes

# 317

Мими Вичева, големи благодарности за тази идея, рецепта, източник и начин на оформяне! Hug

Да, сложих 100гр. шоколад, и да, можеше още малко захар да сложа......Страхотен е! Много вкусен!

# 318
...Всичко тестено правя с тестото на мама Цоцоланка, бухва чудесно всеки път
Може ли рецептата за това тесто, да го пробвам и аз.  Blush Hug

# 319
Данчето с трабантчето , така е - проба-грешка - това му е забавното  Wink за погачицата момичетата даваха интересна идея за добавяне на сирене - в самите питки да се сложи сирене и на ново да се разточи - може да го пробваш и при кифлите, а за количеството това е лесно - удвояваш продуктите и ще имаш 16 кифли  Mr. Green  Hug
Мама Цоцоланка   Hug много се радвам че ти е харесало предложението ми, и като гледам резултата ми иде да захапя монитора  Laughing чудесен ти се е получил - и аз другият път ще сложа много шоколад и захар и дано и на мен ми стане и по-вкусен и по-красив  Crazy
и още една идейка от мен Whistling Пирог - "По-красиво не мога" Simple Smile
рецептата за тестото и плънката са мои в източника  няма - в смисъл идеята е дизайна, а тестото и плънката по вкус  Peace снимката отново е линк към рецептата стъпка по стъпка с подробни обяснения под снимките да ви е сладко   bouquet

Източник

# 320
  • вече Пловдив
Ееееее, Мими Вачева, направо ми потекоха лиги рано-рано от твоя пирог! Ще го пробвам задължително!  Party

# 321
  • под тепетата
Минавам тихо на пръсти, щото само от гледане вече набухвам  Confused И все пак ще помоля Мимито или Мамето за превод на рецептата за сладкия хляб. То рецептата си я преведох горе-долу, но указанията след това  newsm78  .  Плетката е зашеметяваща на козуначетата на Мамето . Миме, и новия пирог изглежда страхотно!

# 322
Благодаря ви за комплиментите момичета!Изчервих се от комплиментите ви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тия дни нямам какво да показвам,че мъжът ми сега е на вълна кексове и курабийки ,а там съм съвсем боса,но се уча оттук -оттам.

# 323
Нещо само аз си пиша тук  Whistling
дано ви заинтригувам да опитате тази красива "плетка" с интересното име - Възелът на Уинстън  bowuu
снимката отново е линк с подробни снимки и обяснения под тях стъпка по стъпка  Peace

# 324
  • Вече на село
Мими Вичева, разгледах снимките с обясненията, благодаря ти. Много красива питка  bouquet

# 325
  • под тепетата
Благодаря, Мими!
 С тоя възел станах разногледа, много сложен ми се видя, но пък красив!

# 326
ехе Мими Вичева поздравления!Тази питка изглежда толкова сложна и трудна,но пък е красива.Браво на теб!

# 327
Мими, благодаря за интересната плетка!  bouquet Това ми е домашното утре! Дано успея!

# 328
Домашното от Мими остана за друг път.....

Видях това оформяне и направих днес него - http://trydiani.blogspot.com/2012/01/blog-post_19.html

# 329
Цоци прекрасно Peace.Благодаря,че сподели Peace.Авторката е дала много интересни източници..пък не и толкоз сложно май Peace.Ще се пробва Peace

Общи условия

Активация на акаунт