Оформяне на питки и тестени изделия - стъпка по стъпка......

• 439 366
  • 474
  •   1
Отговори
# 90
Тестото какво е  ?Може и да си казвала ама аз да съм пропуснала newsm78

Лабрекс, благодаря и аз!!!! HugЩе се опитам да ги направя в скоро време......

# 91
3xi,  ilrai78, благодаря ви, момичета! Може при определени случаи да в свърши работа рецептичката.  bouquet

Тестото какво е  ?Може и да си казвала ама аз да съм пропуснала newsm78[/b][/color]

ЗИЧЕ, тестото е брашно, малко грис, сол, захар, зехтин - нищо особено, само дето е много приятно еластично. ТУК  е рецептата. Сигурно и с друго може да станат, но не съм пробвала, само с това ги правя, защото тая рецепта имам. Peace

Маме, ще се радват дечицата, пък и е вкусно! Peace  bouquet

# 92
labrex ,купичките твърди ли стават много или могат да се ядат?

# 93
labrex ,купичките твърди ли стават много или могат да се ядат?

labrex съм, но пиша отдруг комп, меки са и се хапват с манджата, а наи-вкусно е дънцето. Heart Eyes Peace Ако са студени, врътвам в микровълновата и тогава сипвам манджата.

# 94
Лабрекс, комплименти.  bouquet Невероятни са тестените съдове, при следващият повод щр ги направя.  Hug

# 95
Селма, има някакъв проблем с този линк (по-точно грешка 404).

Пробвай пак - Макови пеперуди.

# 96
селма благодаря ти за хубавите думи

Чувствам се задължена да обясня защот се получи тази грешка, почнах сайт като блог към сайта на мъжа ми, но после си купим домейн и сега съм се отделила, не напълно де, защото той е графичен дизайнер и ком специалист, та ми помага Simple Smile

включвам се да пусна още няколко предложения

погача със сирене

погача Роза

кроасани

гевреци

и една рецепта която мисля че ще ви хареса
Баница Дъга

Предполагам че ги знаете  Embarassed дано не съм ги отегчила   bouquet

# 97
 smile3501 Браво ЛУКС страхотни предложения, баницата непременно ще я опитам    bouquet

# 98
lux страхотно е всичко, което си показала!!!!!! Ще се пробва задължително!!!!! БЛагодаря!  bouquet

# 99
  • Пловдив
lux  smile3501 браво за показаното .....  bouquet  много стилно и красиво. Peace

# 100
Вчера питките ни за вечерята бяха погача Роза по Лукс......Моят пълнеж бе сирене и кашкавал, получиха се много добре и естествено бяха ефектни......Благодаря!

# 101
Здравейте момичета благодаря за сърдечното посрещане
мама цоцоланка радвам се че са се харесали, ни много обичаме вкущи погачи и аз правя всякакви- но най си ни харесват със сирене и магдазон, този магданоз нямам друг вкус вкарва в цялата история.

не знам дали тази питка се счита за офермяне от тесто, може би не е трудно, но си е идея
може да се направи от всякакво тесто с мая- аз изврах тази, че мога да заместя кравето мляко с растително- малкия е с алергия и готвя без мляко и яйца - та вашите със сигурност ще станат още по-пухкави и вкусни

зайче

# 102
Лукс, тази баница ще я пробвам, само да свърши поста  Mr. Green Чудно оизглежда.
Лабрекс, очите ми останаха в това сервизче. Вълшебно е  Heart Eyes

И сега да питам... Споделете техники за сплитане на козунак в кръгла тава.
Вчера купих няколко алуминиеви форми (от тези продълговатите, които се продават) и в тях лесно, но в кръгла тава нямам никаква идея какво мога да направя с козуначеното тесто  Thinking

# 103
Диамантче,като сплетеш плитката я навий на охлювче и го сложи в кръглата тава.

или пък така,ако е с дупка като моята
Ако нямаш дупка или сложи парченца руло и в средата,или сложи огнеупорна намаслена чашка. Peace

# 104
Еликсирче, благодаря  Hug
Плитката ми изглежда по-лесна  Laughing но може и твоя начин да опитам. Изглежда доста ефектно   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт