Оформяне на питки и тестени изделия - стъпка по стъпка......

  • 439 360
  • 474
  •   1
Отговори
# 105
  • Мнения: 12 742

Лелееее този козунак има ли да го видим опечен. Изглежда с-у-п-е-р  Peace

# 106
# 107
  • Мнения: X
Трикси,благодаря ти,мила,че постна линка! Hug
Реа,Диамантче,радвам се,че ви харесва моето рулце! Heart Eyes



# 108
  • Русе/София
  • Мнения: 1 838
Елексирче,моля.Така съм се наточила на точно това руло.Нямам търпение.

# 109
  • Мнения: 1 111
записвам се и се "връщам" да чета и разгледам

# 110
  • Мнения: 18 811
Що ми ли трябваше да намирам тази тема....тъкмо уж се бях спряла на вариант и тук открих още толкова красоти......
Според вас питка за кръщене, удачно ли е да сложа сиренце вътре  newsm78
Хареса ми варианта на 3xi, а в средата топка с пеперудки отгоре....

# 111
  • Русе/София
  • Мнения: 1 838

Хареса ми варианта на 3xi, а в средата топка с пеперудки отгоре....
Аз съм дала линк,не е мое.Еликсир е "виновна" за тази красота./ако става дума за 156 пост/

# 112
  • Мнения: 18 811
Ето и аз накрая да се включа със снимки.Деля тестото на 3 топки,които разточвам и между тях намазвам с масло,слагам сирене и ръся шарена сол.Навивам на руло и режа на парчета,които слагам леко едно върху друго.

Ей тази имам предвид, с леки мои "включвания", дано да станат де  Peace

# 113
  • Русе/София
  • Мнения: 1 838
Извинявай Рая Никол   bouquet.Не разбрах за кое става дума Embarassed.Ако решиш да я направиш,моля снимай оформлението и чакаме снимки в темата.
П.П.Според мен няма проблем питката за кръщене да бъде със сирене.

# 114
  • Мнения: 22 867
raja_nikol , погледни и линковете в поста ми, много красиви начини има. Peace

# 115
  • Мнения: 18 811
Ще снимам, обещавам /ако не видите снимка, моля не питайте защо  Mr. Green/
Каква е твоята рецепта? Моята е яйца, кисело мляко, топла вода, олио, мая, точните мерки не го помня де, с тефтер работя.

Лабрекс, убих те  Heart Eyes, малко ми бяха колебанията. Сега погледнах руския линк, на картинката с четирите пити си харесах най- вдясно която е. Струва ми се елементарно  Wink, на колко според вас топки се разделя тестото /в смисъл колко топки се мажат с масло и лепят една в/у друга/? Иначе поне аз схващам да се разреже на 16 лентички, които се групират по 2, едната се присуква наляво, другата надясно, така ли е?

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 14:44 от raja_nikol

# 116
  • Русе/София
  • Мнения: 1 838
Ще снимам, обещавам /ако не видите снимка, моля не питайте защо  Mr. Green/
Каква е твоята рецепта? Моята е яйца, кисело мляко, топла вода, олио, мая, точните мерки не го помня де, с тефтер работя.
Моята рецепта е брашно,топла вода,сол,захар,1 белтък,жълтъка за намазване и 1 кубче мая.Маята даже не я разтварям,директно вътре при другите продукти.




# 117
  • Мнения: 11 607
Лабрекс, убих те  Heart Eyes, малко ми бяха колебанията. Сега погледнах руския линк, на картинката с четирите пити си харесах най- вдясно която е. Струва ми се елементарно  Wink, на колко според вас топки се разделя тестото /в смисъл колко топки се мажат с масло и лепят една в/у друга/? Иначе поне аз схващам да се разреже на 16 лентички, които се групират по 2, едната се присуква наляво, другата надясно, така ли е?

След теб и аз ще я убия Heart Eyes.....Подстрекателка е голяма, Лабрекс....Точно затова си я обичаме много! Heart Eyes

Според мен са няколко пласта кори, които се режат....Няма топки, няма нищо подобно.....

# 118
  • сред люляците
  • Мнения: 767
Лабрекс, и аз съм на опашката Hug Спря ми дъхът от тези неща. Но не схващам някои от тях.
Ако някой е разбрал и опита да направи, нека да снима стъпка по стъпка. Ще ми бъде интересно.
Аз ще се опитам да ги разуча пак, когато имам повече време.

# 119
  • Пловдив
  • Мнения: 614
Лабрекс, убих те  Heart Eyes, малко ми бяха колебанията. Сега погледнах руския линк, на картинката с четирите пити си харесах най- вдясно която е. Струва ми се елементарно  Wink, на колко според вас топки се разделя тестото /в смисъл колко топки се мажат с масло и лепят една в/у друга/? Иначе поне аз схващам да се разреже на 16 лентички, които се групират по 2, едната се присуква наляво, другата надясно, така ли е?

След теб и аз ще я убия Heart Eyes.....Подстрекателка е голяма, Лабрекс....Точно затова си я обичаме много! Heart Eyes

Според мен са няколко пласта кори, които се режат....Няма топки, няма нищо подобно.....

 Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт