носите ли букет на учителката при тръгване на градина

• 24 571
  • 199
  •   1
Отговори
# 195
Ние, днес подарихме по един букет на лелята и на двете ни госпожи. Имаше балони и пуснати много приятни песни. Всички бяха толкова позитивни и усмихнати. И много се зарадваха.

И при нас така. Даже мога да похваля синът ми, че подари сам единия букет и "влезе с песен". Успешна нова учебна година!  Hug

# 196
Привет!
Ние миналата година бяхме ошашкани и въобще не разбрахме, че имало първи учебен ден(за детето това беше 1.09, а за градината официално беше 15.09). После предложих на съпругът ми да носим цветя за 1 ноември, но той каза,че госпожите още не се били доказали пред него Laughing
Тази година детето пак стартира на 1. 09, но през изминалите две седмици госпожите им говориха,че предстои първият учебен ден и вече няма само да играят,ами и ще учат. И тъй като нашата девойка ходи с голяма радост на ДГ, вчера сама избра букетите и тази сутрин ги подари Peace Наистина го усети като празничен ден, още повече, че ще имат и концерт в двора Party

# 197
Успешен първи "учебен" ден  Hug Дано малчовците са много щастливи и да не плачкат! Ние още не сме тръгнали, че чакам изследванията да станат... та ще се включа в допълнение)

# 198
Подарихме саксийно цвете за групата. Избрах саксия с детски мотиви - с по две жълти пиленца от двете страни. Но това стана в първия ден в тяхната група и техните учителки. Прецених, че така е по-добре, знам ли... Иначе ми се стори по-сложно - сутрин е едната госпожа, следобед - другата, с лелята няма гаранция, че ще се засечем, защото обслужва две групи.
А тържеството за официалното откриване на учебната година предстои, за тогава още не съм решила как да постъпя.

# 199
Тази година за пръв път носихме цветя. Специално ги откъснахме от градината на баба, опаковахме ги и с голяма усмивка и цвете в ръка влезе в градината, после бяха прегръдки с госпожите...голяма любов, което може само да ме радва, разбира се  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт