Календари 2011

• 92 632
  • 403
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Микки, и на мен ми се стори нереална цената за А3 за лист  Mr. Green
Ама поне да дам ориентир как вървяха цените тук.
Иначе аз така и не се настроих за кравата, пък и като гледам колко чакане пада...

green eyes, в една книжарничка, много заредена и много услуги предлага. Но е в Пловдив, ако ти върши работа да казвам къде е  Peace Иначе там предлагат и основата да ти направят,  но вече си ги бях подготвила и пропуснах.

# 106
Ооо, аз пък хич и не погледнах, че си в Пловдив.  Blush Не ми върши работа! Но пък може на някое от другите момичета да свърши!  Peace

# 107
а това е мойта пирамидка

# 108
dani.dani, много добре! Къде казваш , че ти го направиха? И колко струва?
Или това е само мостра?

Хайде дайте малко шаблони, моооллляяя Hug Laughing!

# 109
Хеййй сама си го правя копирам във фотото и всичко друго в нас с това се занимаваме ако искаш ще ти спретна и на теб файловете скайпа ще ти го пусна на лични.

# 110
dani.dani, и спиралата, и пирамидката ли си правиш сама?

# 111
старахотна тема!! Grinning
със фотошоп ли ги правите тези красоти? може ли някой да ми прати програма или да ми даде линк с някоя по-лесничка като за начинаещи.

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 17:35 от kika_86

# 112
dani.dani, и спиралата, и пирамидката ли си правиш сама?

Да вичко си правя сама от дизайна на месеците до подвързването само ги копирам във фофото.

# 113
dani.dani сподели какъв ти е размера на снимките на пирамидката и основата. Аз мисля, че разгадах как се прави, не изглежда трудно  Mr. Green

# 114
1 страничка от 4-листния ни календар Hug

# 115
  • София
А спиралите от къде се купуват?Аз ги правя в Принт мания,но там няма спирали.

# 116
  • София
А спиралите от къде се купуват?Аз ги правя в Принт мания,но там няма спирали.
Много зависи в коя Принт мания ги правиш. Някои от офисите им са много малки и не предлагат разнообразни услуги. В един от блоковете на Студ. град (блок на ВИАС) имат голям офис и там не може да не се предлага. Обади се на някой от телефоните им и питай  Peace

# 117
Здравейте и от мен! Тази година темата ще е Мечо-пуховкска за мен... предстои и приемам идеи  Peace

# 118
Един нов потребител на форума ви казва здравейте и предварително ви благодари за оказаната помощ:) Подобно на много от вас, аз също искам да изненадам любимия човек с календар. Използвах програмата TKexe, която горещо препоръчвам на всеки. С нейна помощ си създадох годишен календар, като резултатът е следният - 12 файла в jpeg формат, като всяка от снимките е с резолюция около 2400х3600. Въпросът ми е следният - според вас къде ще се справят най-адекватно със задачата да ми разпечатат снимките на картон и да им сложат спирала? Интересува ме и jpeg с резолюция 1300х1360 дали може да излезе добре на А3?

# 119
И аз ще следя темата. Тези дни се захващам с календара на племенничката ми и ще събирам тук идеи.

Някой питаше за Принт център в Пловдив. Аз използвам услугите на "Зебра" на бул. "Шести септември" и съм доволна.

Свежи идеи и красиви календари!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт