Календари 2011

• 92 603
  • 403
  •   1
Отговори
# 210
Аз напредвам с календара със скоростта на костенурка  Laughing Готова съм с юни, юли, август, ноември и декември. Никакво време нямам за него, но съм обещала да го направя и трябва да спазя обещанието си. Когато свърша ще покажа творението си.  Flutter

# 211
  • В кошера...
Момичета, имаше един линк към батмански календари/картинки. Някой, ако се сеща, може ли да го постне пак!

# 212
  • София
Здравейте, момичета! За първи път попадам на вашата тема. До сега все поръчвах календари в детската градина и училище като правят. Но сега имаме нов член на семейството и искам да направя общ календар на двамата. Моля да ми помогнете, защото нито имам тези програмки, нито мога да работя с тях. Много ще съм благодарна на всички отзовали се. Прочетох темата и направо ме шашнахте с работата си, но не знам как да се възползвам от идеите и съветите ви. Аз бих искала да направя календар от 1 страница с наколко снимки на него, но нямам идея как да стане. Благодаря предварително за помощта!   bouquet
Здравей  Grinning
ако този мой модел календар (http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs412.ash2/69030_144 … 5591_382880_n.jpg ) ти допада,подарявам ти го...даже можеш да ми пратиш 2 снимки на децата и аз ще ти го направя и пратя готов за печат.Щом не можеш да се справиш с ФШ или с някоя др.програма...няма друг начин.
Е, другият начин е да отидеш в някое свястно фото  Wink Има не лоши шаблони. Даваш снимки и те ти ги експонират, слагат във файла и ти отпечатват календари.

Много ви благодаря! Аз намерих едно фото до нас и там ги поръчах, но ще гледам да се образовам и да мога да направя и аз такива красоти за догодина. Супер сте   bouquet

# 213
# 214
alina_si , благодаря ти за отговора, но наистина не те разбрах Embarassed Имам само рамките или по-точно това, което съм качила по-горе. Тази рамка мога да я отворя с фотошопа, но не знам как да изтрия датите newsm78. Ако не те затруднявам направи ми един лист, за да видя за какво иде реч Embarassed

Нямам никакво време напоследък и надали ще успея да ти покажа какво имам в предвид. Извинявай.

# 215
  • София
alina_si , благодаря ти за отговора, но наистина не те разбрах Embarassed Имам само рамките или по-точно това, което съм качила по-горе. Тази рамка мога да я отворя с фотошопа, но не знам как да изтрия датите newsm78. Ако не те затруднявам направи ми един лист, за да видя за какво иде реч Embarassed

Нямам никакво време напоследък и надали ще успея да ти покажа какво имам в предвид. Извинявай.

Ако нямаш файловете в PNG формат няма как да смениш само датите,ако се сложи отдолу лист както ти предлагат ще се скрие цялата снимка.Ще се пробвам на един лист и ще ти го изпратя на лични .Само 4е аз не мога да го отворя през сайта и ми е малък така.

# 216

Това имам предвид.
А в бялото поле, където трябва да е снимка, селектираш го, изтриваш го и отдолу слагаш снимката,която желаеш.

# 217
  • Пловдив
 Mr. GreenОстава ми само декември и еднолистния А3
http://benitka.multiply.com/photos/album/101#photo=20

Нещо този път много не си харесвам шаренийките, ама... каквото. Няма време и вдъхновение за повече  Blush

# 218
  • гр. Варна
benitta, календарът ти е чудесен. Браво на умението ти да събереш толкова много информация за всеки месец поотделно! Хайде още малко и да се роди и декември, че трябва да го правиш на хартиен носител! Къде ще го печатат и колко ще струва?
Весели празници от мен!

# 219
  • Пловдив
 Mr. Green Ех, че е хубаво да те изчеткат  Blush
Вместо плануваното чистене и подреждане, взе че се роди и декември. http://multiply.com/mu/benitka/image/1/photos/101/600x600/21/12- … mp;nmid=378628182
Малко избягах от принципа снимките да са от съответния месец на предната година... Ама... нещо май ще бързам тази година, че да не е пак подарък за Иванов ден  Mr. Green Но пък може и да успея да изкарам някой хубав профил от началото на декември и да го заменя в последния момент 

И тази година ще е на фотохартия във фото...а основата и перфорацията в една книжарничка  Peace
Миналата година дадох снимките по интернет в СнимкитеВи. Имаше малък гаф, но реагираха професионално и ми повториха поръчката и всичко беше наред. Само малко закъснях с подаръците Blush

# 220
  • Пловдив
Аз имам малък проблем момичета.Казаха ми че цветовете на календара трябва да са цмук и аз така направих, но сега когато се опитам да го видя през друга програма примерно пикаса ми дава безумно лилави цветове когато кача този календар в фейсбук или друг сайт отново си преобладава така ярко лилаво или червено.Т а въпросът ми е какво мога да направя за да не изглежда толкова грозно и ако съм сгрешила покажете ми каде, защото искам да ви се похваля че сътворих разни неща ама .....
Прилагам и един полуготов календар за да видите за какво говоря

# 221
  • София
 dan4e rk, кой  ти казах, че трябва да за ЦМИК?
Аз проучих за отпечтване в 2 печатници и в копирен център Мания принт-цените са от 17,6 до 19, 6 лв за 12 листа календар А3 със спирала. Сега остава да сътворя още 8 месеца и да събера 120 лв Simple Smile

# 222
  • Пловдив
В печатницата която попитах казаха така, но аз ще ги печатам вече другаде.Много ще се радвам да ми кажеш как е правилно за да мога да променя  дакато имам време.

# 223
 Здравейте момичета  Hug
 Аз преправих моят календар и сега остава да го пусна да го разпечатат. В топ копи във Варна, не знам в др градове дали я има тази фирма  newsm78, проверих за цената и А3+ - разпечатване плюс спирали ще ми излезе по около 15-16 лв на календар. Все още умувам дали на всички да раздам накъв календар или само на най- близките, а на останалите да направя еднолистов  Thinking Изчаквам още седмица да видя до къде ще измисля на кой какви ще са подаръците и какво ще остане като пари за календарите...та това ще реши моето умуване  Crazy
 Виждам прекрасни творения...нямам търпение времето още да напредне и масово да започнете да показвате красотите си  Mr. Green

# 224
  • гр. София
Момичета, благодаря ви за отговорите  bouquet
benitta , защо не мога да ти видя календара newsm78 Като вляза в линка, който си дала ми се появяват хиксчета на мястото на картинките newsm78

Общи условия

Активация на акаунт