Календари 2011

• 92 617
  • 403
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, благодаря Ви много за шаблоните  Hug , и моите календари са готови, с изключение на м. декември.
Ето ги и тях: http://lusesita.snimka.bg/other/razni.52478.21353480  Mr. Green

# 151
  • Враца
♥Люси♥, много са хубави, изчистени, точно каквито аз ги харесвам. Можеш да преработиш големите си календари малко, махни 2011 от там, сложи си снимката по-нагоре, или в някой ъгъл и подреди месеците да са равни един под друг и малко по-големи. Това като съвет го давам разбира се, надявам се да не се обидиш   bouquet.

# 152
  • Пловдив
Добър ден момичета от моите нескопосани опити направих нещо с фотошопа и сега не иска да ми отвори нов слой.
когато се опитам да отворя нов слой не ми излиза като нов амо премахва предния и този новия ми става единствен
а аз искам да са един под друг.Предполагам че въпросът ми е толкова глупав че половината от вас са полегнали от смях ама вече 2 часа се мъча и чак ме е яд на мене си.Ако някоя от вас ме е разбрала моля да ми помогне за да продължа с календара си,че както съм бърза календари ще имаме за другата коледа.

# 153
  • Толбухин
Тук има доста готови шаблони самоче на руски:
 http://kopona.com/photoshop/calendars/page/5/
иска регистрация,дано да съм помогнала на някой

# 154
Поздравления за хубавата тема и чудесните календари, които вече някои са направили  bouquet

# 155
  • Варна
Получих код за безплатни 5 календара от кравичката 5X2010CALS. Но шипинга е убийствен 44,95$ така ли е винаги, може ли да се намали по някакъв начин???

# 156
Момичета, благодаря Ви много за шаблоните  Hug , и моите календари са готови, с изключение на м. декември.
Ето ги и тях: http://lusesita.snimka.bg/other/razni.52478.21353480  Mr. Green
Това не са ли готови рамки, ти само си добавяла месеците и ваша снимка?
Мисля, че имам 1 от месеците в пнг, от нета съм го теглила явно.

# 157
  • Карлово
Получих код за безплатни 5 календара от кравичката 5X2010CALS. Но шипинга е убийствен 44,95$ така ли е винаги, може ли да се намали по някакъв начин???
Шипинга си е абсолютно наред, 5 бр по 8,99 е точно 44,95.  Цената ти излиза 12,60 лв за един календар. Няма как да се намали повече.

# 158
Шипинга си е абсолютно наред, 5 бр по 8,99 е точно 44,95.  Цената ти излиза 12,60 лв за един календар. Няма как да се намали повече.
Толкова си бяха и миналата година/сега погледнах фактурата от предните/,няма промяна в цените.На мен много си ми харесва,цяла година му се радвам и ще си поръчам пак  Wink .

# 159
здравейте, нямах време да изчета всичко назад
искам да питам, някой в печатница в софия правил ли е пирамидка но да е около 200мм ширина, каква е мин.бройка и цената?
защото във фото ми искат 15лв бройката и много пари ми се виждат  Rolling Eyes

# 160
  • София
здравейте, нямах време да изчета всичко назад
искам да питам, някой в печатница в софия правил ли е пирамидка но да е около 200мм ширина, каква е мин.бройка и цената?
защото във фото ми искат 15лв бройката и много пари ми се виждат  Rolling Eyes
В печатница съвсем не виждам как могат да ти отпечатат подобно нещо  Peace Един къс тираж е 200-300 броя примерно. И колкото по-къс е тиражът, толкова по-голямо е оскъпяването. На теб ти трябва нещо от рода на копирен център.
Питай например тук: (работя в издателство и от време на време ползваме техните услуги)
http://amadeuscom.eu/

Аз миналата година направих пирамида, но на мен ми излезе без пари  Wink

# 161
tonkabonka  bouquet

# 162
assya_g  - мерси за критиките, баш на място са си  Mr. Green но рамките ми бяха готови (Шушулче  Peace), само снимки и дати слагах  Crazy
Свалих ги от нета, вече помня откъде  Blush

# 163
  • София
Вече съм почти готова с календара.
За тези, които търсят хубави рамки, които да използват за календари или за каквото се сетят, ето един руски сайт:
http://forum.materinstvo.ru/index.php?showtopic=768318&st=0
В продълженение на година и половина съм разглеждала и сваляла от него и смея да твърдя, че вече имам внушителна колекция от материали. Някои от рамките са с много голяма разделителна способност и не ми трябва фон, когато ги ползвам за разни цели.

На мен ми останаха само януари и февруари да направя. Трябват ми снимки на детето със зимни дрехи - с шапка и шал, че и по възможност сняг, а при тая жега навън не мога да я снимам подобаващо  Mr. Green

# 164
ОТ Материнство, когато искам да изтегля нещо и ме прати в това Радикал фото, много ме е яд, това какво значи , че не мога да изтегля файлаили че не се прави така?
търся шаблон за еднолистов календар (А3 Поне) на тема ме4о пух или мики маус, ще съм много благодарна ако някои ми помогне.

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 14:20 от deni4ka_m

Общи условия

Активация на акаунт