Календари 2011

• 92 578
  • 403
  •   1
Отговори
# 195
Снощи попаднах на темата и съм много ентусиазирана! Страхотни неща правите, момичета, браво, браво!
Тази година ни се роди бебче и един такъв календар е просто идеален подарък за роднините. Hug

# 196
  • Враца
Chockolina ме подсети да ви покажа и моя календар в кравичката http://www.artscow.com/share/calendar2011-2agw12vc0uxz

# 197
Момичета, много хубави календари правите!Ще ви следя, за да се образовам малко.Миналата година си поръчвах календари във фотостудио, стандартни, но вашите идеи ми допадат много повече.

# 198
  • София
Момичета, страхотни неща правите! И аз съм тази година на вълна календари, но малко се стресирах от цените във фотостудиата. Понеже исках да подарим на повечето роднини. Виждам, че си правите сами дизайна, сами ли си ги печатате или ги поръчвате някъде?

Aко календара се прави във фото,се пуска на фотохартия и става доста скъп,аз ги правя в копирен център или печатница.и тази година използвах Манияпринт и календарите са ми около 5 лева,а размера е 50см/35см на картон,иначе 12 листен календар със спирала мисля че беше около 12-15лв.

# 199
Здравейте,
ето и моите календари.

http://alinasi.wordpress.com/2010/11/16/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B5 … 0%BC%D0%BA%D0%B0/
http://alinasi.wordpress.com/2010/11/16/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B5 … D0%B0%D1%80-2011/

Сузанка68 може ли малко повече инфо за 12 листния календар? Благодаря.

# 200
Аз съм една от тези,които правят календари по поръчка, а също и само печатам (в копи център на фотохартия) календари по ваш дизайн  Peace

Много хубави и идейни календари сте показали момичета  Grinning

# 201
  • ах, морето...
запис Simple Smile

# 202
  • гр. София
Момичета, искам да ви покажа календара, който направих миналата година. Харесва ми и бих направила нещо подобно и тази, но незнам как да сменя датите Thinking
Ето какво се получи:

А, ето и самите рамки:

Дайте съвет, моля  bouquet

# 203
 lusien, ако имаш фотошопските файлове на рамките на леъри, става много лесно, ако имаш само картинките на рамките, няма как да се сменят календариумите. Ако толкова държиш на тези рамки, мога да ти предложа да сложиш отгоре като лист с календариум върхи дадите ти от миналата година. Дано ме разбра, ако не си, по късно ще ти направя един лист, за да видиш

# 204
 lusien, писах нещо, коригирам се, моя е грешката... Crazy

# 205

Роси, купувам си тетрадките на календара от рекламна къща или печатница, а главата ( горната част - на дигитален печат).
         Може ли да ми кажете колко струва това удоволствие.Като си купя тетрадките как се прави главата.Извинявайте за тъпия въпрос.

# 206
  • В кошера...
Аз също правя така - избирам си тялото на календара - с възможно най-големи цифри , като за кьорави баби и дядовци/, главата /т.е. А4 формат колаж, който е неподвижен/ си я правя сама и им я нося в агенцията - там я принтват и залепят.
Цената беше мисля под 10 лв.

# 207
  • гр. София
alina_si , благодаря ти за отговора, но наистина не те разбрах Embarassed Имам само рамките или по-точно това, което съм качила по-горе. Тази рамка мога да я отворя с фотошопа, но не знам как да изтрия датите newsm78. Ако не те затруднявам направи ми един лист, за да видя за какво иде реч Embarassed

# 208
animn , във всяка една рекламна къща има календари (тела). Отиваш до най-близката. Избираш си тялото и питаш в какъв размер да е главата. На мен ми излизат малко под 5лв.
Координати няма да ти давам, защото съм от Варна и предполагам няма да съм от полза.

# 209
Няма да се разсърдим ако дадеш кординати  Peace

Общи условия

Активация на акаунт