Календари 2011

• 92 588
  • 403
  •   1
Отговори
# 255
Аз също  Simple Smile
Аз съм една от тези,които правят календари по поръчка

Ето и едно календарче за едни сладурчета

Не съм качвала в мултиплая от сто години  Laughing
http://ivchetopivcheto.multiply.com/photos/album/44#

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 14:38 от ivelina_k

# 256
ивелина, страхотен е а и другите са много красиви, би ли ми дала подложките или да ми направиш и за моето дете

# 257
  • София
Днес обикалях из разни копирни центрове, за да проверя цените за принтиране и да видя какво могат да ми предложат. Най-ниската цена ми я дадоха в Принт Мания за цветно принтиране, формат А3.

Момичета, търся си дружка, за да намалим от цената на печата. Тя е обвързана с поръчаната бройка - може да стигне до 0.75лв на А3 страница. Ако някой иска да се присъедини, смятам следващата седмица да се насоча към Студ. град.

Разбира се, ако някой намери по-ниска цена, ще се радвам да сподели.

Трябва да направя около 15 календара х 7 листа двустранно
  ooooh!

# 258
Момичета, търся си дружка, за да намалим от цената на печата. Тя е обвързана с поръчаната бройка - може да стигне до 0.75лв на А3 страница. Ако някой иска да се присъедини, смятам следващата седмица да се насоча към Студ. град.

А хартията каква е? Можеш ли да си избираш?
Аз за първи път правя календар, но до другата седмица ще съм готова.

# 259
Аз миналата седмица се обаждах в принт мания студентски град, за да питам за цени и ето какво ми казаха по телефона:
 А4  - 1.20  картон
 А4  - 1.40  фотохартия
 А3  - 2.20  картон
 А3  - 2.40 фотохартия

Аз днес поръчах няколко бройки за една приятелка в http://www.popinvest.eu/ , цената за А3+ ( с два см. е по голям от А3) е 3 лв. Хартията е дебела, не точно картон, не знам как да го определя, като корица на списание. Миналата година поръчах на доста приятелки и за себе си, качеството е много по-добро от колкото обикновено цветно принтиране. Не знам как се води точно, но съм доволна. В събота като видя поръчаните днес, ще пиша подробно.

П.П. Диването ти ли си на снимка, не знам от къде, но си ми много позната.

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 20:40 от alina_si

# 260
Диването, хич не няма във ФШ, но мерси за предложението  Hug

А от мултиплая мога ли да свалям с по-висока резолюция или на други потребители няма как да стане. Thinking

# 261
  • София

Имат солиден набор от хартии и картони. Тази цена, която ви дадох е на база 100гр хартия за 300+ броя (в момента ми трябват към 200бр и ми е на 1лв на страница за А3 и си търся остатъка до 300, за да свалим още цената). За по-тежката хартия и съответно картон има допълнително оскъпяване (примерно за 120гр, оскъпяването е 0,16лв, а за един вид картон, който много ми хареса от 250гр - 0,75лв). В Люлин е по-малък копирния център и пряват завявка от Студ. град, където е централата.

alina_si, поразгледах цените на Попинвест от сайта им и като сложа чертата, на това, което искам като единична бройка, ми излиза с около 8лв по-скъпо от Принт манията. Възможно е, все пак ако се отиде на мяасто да се договорим за друга цена. Във всички копирни центрове където ходих като ги питах за отстъпка, ми сваляха поне още 30% от цената, така че всичко е възможно. Днес се наслушах на цени....

# 262
Ивелина,разгледах ти календарите...много са хубави и идейни  Peace

# 263

Имат солиден набор от хартии и картони. Тази цена, която ви дадох е на база 100гр хартия за 300+ броя (в момента ми трябват към 200бр и ми е на 1лв на страница за А3 и си търся остатъка до 300, за да свалим още цената).

72 страници от мен, ако ме изчакаш Simple Smile

# 264
  • София
72 страници от мен, ако ме изчакаш Simple Smile

ОК, ако никой друг не се присъедини, мога да направя и още един-два календара или да се споразумеем с упавителя за отсъпка до исканата цена. Аз имам още работа по моя календар, за това предлагам за другата седмица. Между другото работят денонощно Wink
Аз през това време ще продължавам да търся по-ниска цена и ако намеря ще пиша.

# 265
Ама не е ли тази отстъпка за еднакви календари, т. е. 300 копия на 1 вид календар?
Аз така знам.
Нашият е готов.

# 266
Ама не е ли тази отстъпка за еднакви календари, т. е. 300 копия на 1 вид календар?

Интересно. По тази логика обаче, ще трябва 300 копия на едно единствено изображение.. А не на цял календар с 12 отделни листа.
От друга страна какво пречи човек да си поръча няколко различни календара с по много бройки? 300 страници са си 300 страници...

# 267
  • София
тъкмо и аз това пишех

# 268
тъкмо и аз това пишех

Ще ги питаш ли дали е за едно изображение или общо 300?

# 269
  • София
тъкмо и аз това пишех

Ще ги питаш ли дали е за едно изображение или общо 300?

Ами ние говорихме за 7 листен календар и тогава влезнах в цената 1лв на страница, а не 1,80лв, така че няма логика да е само за 1 изображение. http://www.maniaprint.com/prices.php?rsc_id=2
Това не е печатница да се правят стотици еднакви копия, но ще ги прозвъня за всеки случай...

Общи условия

Активация на акаунт