Календари 2011

• 92 576
  • 403
  •   1
Отговори
# 300
Да ви се оплача Sad .
Май е изгърмял ХДД, в който ми бяха всички картички, календари, шаблони, елементи... дипломната ми работа, курсови раб, проекти... Стискайте палци да се спасят!

# 301
Аз тази година се доверих на dani.dani и получих страхотни календари! Много са хубави!
Дани, още веднъж ти благодаря!   bouquet

# 302
Някой да каже къде да ги дадем за печат тия календари в Сливен! Рекламните агенции дали ще се хванат да печатат 3 4  календара ?

# 303
Благодаря ви, момичета   bouquet

assya_g точно това търсех Simple Smile.

# 304
  • София
Момичета, от вчера никой не е писал. Не е ли време да показвате календарите?

Моите най-сетне са готови. Направо си отдъхнах. Като за първи опит съм много доволна.
Рамките за снимките ги взех от линк от тук, приятелка ми помогна с дизайна, разпечатах ги в една печатница, която последно ми даде най-добра цена (бях писала за един голям копирен център преди, но намерих по-ниска цена от тях). За мен цената на печата беше от голямо значение, защото бройката на календарите не е малка - общо 16 двустранно печатани седем листни календара формат А3 и 24 картички. Имам и прозорчета за дните, които не съм снимала.

Предварително искам да кажа, че фотоапарата ми напоследък не работи както трябва и снимките излезнаха тъмни. Реално цветовете са много по-живи. Първите две снимки са коледната картичка, следва лицето на календара и съответно месеците. Гърбът на календара е същият като гърба на картичката.  Ето тук

# 305
  • Пловдив
 Peace Супер се е получило!!! И като дизайн и като идея за разпечатване.
Това е като книжка, нали?
За другата година ще я имам предвид и тази идея  Mr. Green

# 306
maminko, много са ти хубави календарите и картичките.
Би ли писала къде си ги дала за печат и каква цена ти дадоха. Благодаря!

Hug

# 307
Някой да каже къде да ги дадем за печат тия календари в Сливен! Рекламните агенции дали ще се хванат да печатат 3 4  календара ?

Аз печатам моите в Арт Миг- в комплекс Париж се намира. Какви са календарите ти?

# 308
  • София
benitta, като книжка е, по-точно е като каталог (така ми го каза моята позната, която помогна за дизайна). В по-сложния вариант е като снимките отиват и на втората страница - става много хубаво, но наистина е много по-голяма играчка за напасване. Между другото вчета видях, че последния брой на списанието Колите е календар на същия принцип.

alina_si , благодаря  Hug Дадох ги във Фатум. Намерих познат там, но предполагам, че цената няма да е много по-различна, от колкото на мен ми дадоха.
Хартията е гланц 130гр за вътрешните страници, 150гр за корицата на календара и 260гр за картичките. За календара не трябва да е голям грамажа, за да няма нагъване при разтворено положение и да не се налага допълнително рязане когато книжката е готова.
Направиха цялото подвързване, рязане и дупките и ми ги дадоха в готов вариант, без прозорчетата.
Сега цената: 15бр календара (+ един, к/о ми е подарък) х 14 страници (7 двустранни) + 4 страници за картичките (на формат А3 наредихме 6 картички) = 228 копирания.
Обща цена 144лв.

alina_si, на мен много ми харесва един календар, който си направила - този четири листния без корицата. Много е нежен Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 12:32 от maminko

# 309
maminko, страхотни са. Цената ми се струва много добра за бройката неща!
Датите ти ли си ги прави?

# 310
# 311
Chockolina ме подсети да ви покажа и моя календар в кравичката http://www.artscow.com/share/calendar2011-2agw12vc0uxz
assya_g, направо ти завидях за календара. И аз правих в кравичката, но не съм сменила датника отдолу и ми боде очите. Ти как го направи...даже не ми е хрумнало, че има такава опция...само съм добавила фон  ooooh! Ето как изглежда моя  А дали някой го получи вече и за колко време  newsm78
П.П. редактирам се, открих как се маха календарът  Laughing

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 15:59 от Лъки

# 312
Благодаря много на  ivelina_k за прекрасния календар за 2011, на моето малко джудже, който тя ми направи   bouquet smile3525  . Много са й хубави всички неща, много е трудно да си избереш само едно.

# 313
# 314
  • София
Диването, да си призная - от всички показани до момента календари, това е единственият, който ме впечатли наистина  bouquet Повечето са като по калъп направени, докато твоят е по-различен! Поздравления  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт