Supernatural - After the Apocalypse

• 28 361
  • 699
  •   1
Отговори
# 270
Добър ден,
Уоми,  smile3501 smile3501 smile3501 newsm20 newsm20 newsm20 Момиче, замисляла ли си се да напишеш книга ??????? Аз ще съм сред първите ти фенки (не че сега не съм  Rolling Eyes).

Дийн и Сам в женски образи само ще развалят цялата магия. Ще бъдат нещо от рода на "Ангелите на Чарли" ..... Не благодаря  Naughty (и без това ми е потресен този филм  Sick).

Мат Коен е просто  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes , завиждам на момичето от рекламата  Blush Mr. Green

# 271
  • UK
Добро утро!
Уоми,  smile3501 smile3501 Нямам търпение за следващата част!
Марк Коен е  Heart Eyes, много ми хареса рекламата. Simple Smile
Това не знам колко е ново, ама аз не съм го виждала досега. Simple Smile

# 272
Момичета благодаря, Но ме засрамвате. Не че не обичам комплименти ама се червя като домат и колежката ме гледа странно.
bicho_malo да довърша двата проекта дето съм ги почнала Simple Smile Че КОПНЕЖ ми изпива нервите Simple Smile Но книга не Simple Smile Нямам нужната дисциплина и нерви за това. Ужасно не сериозна съм в това отношение.
Изи, обичам като се пита кога ще е следващия епизод Simple Smile А и братята са неизчерпаем извор на идеи. Не им напипвам характерите още напълно но надявам се да влезна в релси.
И много се извинявам за правописа Simple Smile

# 273
  • В средата на времето

....и много му отива бяло...мокро бяло Laughing

november_rain, това и аз не бях го виждала. Харесва ми, само да не беше включеното фенерче на Дийн в тъй светлия ден на снимката изобразен Crazy Grinning

# 274
В тази статия - http://www.hollywoodchicago.com/news/11717/dvd-reviews-brothers- … huck-supernatural са направени ревюта на три сериала по повод излизането на поредните им сезони на DVD. Един от тях е СПН (естествено  Grinning). Много ми допадна хвалебствения тон на автора и съм напълно съгласна, че ако любимото ни шоу не беше част "семейството" на CW, а на HBO, примерно, щеше да се радва на доста по-голяма популярност.
The CW’s “Supernatural” is easily one of the more underrated shows of the ’00s. The problem is not only that genre product rarely gets the respect it deserves but you can forget about a program on The CW getting critical credit for a long time to come, if ever. The fact is that the network is the ugly duckling of TV right now, barely surviving on life support with anemic-and-dropping ratings for nearly all of its programming.
Радостно е, че въпреки това сериала се справя доста добре. Нищо че не успя да се класира за EMMY, ние пак си го обичаме  Heart Eyes.

Ето още малко on the set снимки от епизод 6, тези са от 7 септември.

Тук има още - http://www.spoilertv.com/2010/09/supernatural-episode-606-live-free-or_08.html

Тези девойчета на втората снимка дали са фенките на едуардоподобния вампир?  newsm78

# 275
Ммм не и дума да не става жени в ролите на Сам и Дийн като за филма или нещо подобно - съгласна съм, че убива магията (бляк)... Говоря принципно. Чисто визуална и личностна репрезентация. Нещо от рода на "ако имаха близнаци от женски пол, какви биха били".

ПП: Уоми, вярно цепиш мрака. Пиши момиче, че искаме четиво до 24   Hug

# 276
Момичета, извинявайте, че така ще оспамя темата, ама не можах да устоя и изневерих на Уинчестърите  Embarassed

Какво да правя като си е убаво момчето  Blush. Пак добре, че се удържах само с две снимки.

# 277
Това онзи младеж Бътлър ли е? На мен нещо не ми е по сърце. Simple Smile Иначе е симпатяга в някои роли. Wink

Женски персонажки като Сам и Дийн - твърдо съм против! Simple Smile СПН си е мъжки сериал и само като такъв мога да си го представя. Simple Smile

# 278
Момичета, извинявайте, че така ще оспамя темата, ама не можах да устоя и изневерих на Уинчестърите  Embarassed

Какво да правя като си е убаво момчето  Blush. Пак добре, че се удържах само с две снимки.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 279
  • # супернатурална #
Ха добър ден Laughing
Уоми, поздравявам те за добре свършената работа с една снимка от вчера:
http://www.flickr.com/photos/49347467@N05/4973166060/
Ох, ще ми се да литна до Ванкувър и да го поразроша малко(да не каже подстрижа) Не че нещо, ама много му обемна прическата, все едно четка и сешуар са играли. Laughing
http://www.flickr.com/photos/49347467@N05/4972473277/

А вижте как може един мъж да изглежда добре, дори с яке и боси пръстлета Joy

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 15:42 от galina76

# 280
Ама какво е това черното в косата на Дийн  newsm78

# 281
  • В средата на времето
Ама какво е това черното в косата на Дийн  newsm78

Shocked фибичка Joy

Еххх Джаред какъв е младичък на снимката с микрофоните. Сладурска снимка е. Grinning

# 282
  • # супернатурална #
Ми фибичка newsm78 Laughing
Джаред се ондулира, Джейсън носи аксесуари за коса-нали искахте женски варианти на Сам и Дийн, мен това ме устройва-Джералдина и Дийна(или Дейна) Ако се барнат и с шотландски полички-ммм Heart Eyes Laughing

# 283
Само не с полички Simple Smile Прекалено много храна за въображението ...  smile3544 smile3544 smile3544
Не мога просто.

# 284
bicho malo, добре че поне че ти ме подкрепи за Джери.   bouquet

Галя, мерсаж за снимките!  Hug
Ох, ще ми се да литна до Ванкувър и да го поразроша малко(да не каже подстрижа) Не че нещо, ама много му обемна прическата, все едно четка и сешуар са играли. Laughing
http://www.flickr.com/photos/49347467@N05/4972473277/
Аз за косата му на тази снимка нямам забележка, ама ей тука как я вее хич не ми харесва.

Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт