На пазар във Варна-11

• 65 148
  • 740
  •   1
Отговори
# 105

Мерси много,  то било "под носа ми", ама като излизам рано  и се прибирам късно, не съм успяла точно там да проверя.

# 106
  • София
има ли магазин за обувки karyoka във Варна?

# 107
  • Варна
Имам няколко въпроса:
-анцунг за  момченце на 4-5г., но да не е ватиран, да е за по-топлите дни, евентуално от шушлеков плат.Виждала съм само в "Зара",  но нещо не ми допаднаха,  пък и скъпички за такъв тип дреха.
За шушлякови неща и разни екипи - винаги препоръчвам http://oblekla.com/contact_us.php?ishopid=ro8fr444s5nkmqun7j53pc2rtl8phg2j на мен са ми правили дори и по поръчка разни екипи и т.н. Peace (нещо май страницата им не е актуална, но е на същото място newsm78 )

# 108
Някой знае ли склад за канцеларски материали къде има, или амбалажна хартия бяла и пауст(оризова) на едро?

# 109
Някой знае ли склад за канцеларски материали къде има, или амбалажна хартия бяла и пауст(оризова) на едро?
Знам скалдче за хартия и опаковки на Колхозния, но дали ще има точно тези видове, понеже там залагат повече на декоративните видове, които ги има в Слънчоглед например ... Ето им сайта, може да попиташ и по телефона: http://rakhiva.com/bg/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8

# 110
Имам няколко въпроса:
-анцунг за  момченце на 4-5г., но да не е ватиран,      Взех на дребния онзи ден от Киндерленд в новия Кауфланд за 30лв комплект Горница + долница + блузка с къс ръкав . Не е ватират като за сега е  Peace
-хубави, ама наистина хубави цветни моливи. -[/i] Препоръчвам на Милан-джъмбо моливите  10 или 12 цвята са за 9-10лв
Има ги в *Жар-Птица*  на ул.Шипка № 24 . Страхотни са  Peace

# 111
Имам няколко въпроса:
-анцунг за  момченце на 4-5г., но да не е ватиран,      Взех на дребния онзи ден от Киндерленд в новия Кауфланд за 30лв комплект Горница + долница + блузка с къс ръкав . Не е ватират като за сега е  Peace
-хубави, ама наистина хубави цветни моливи. -[/i] Препоръчвам на Милан-джъмбо моливите  10 или 12 цвята са за 9-10лв
Има ги в *Жар-Птица*  на ул.Шипка № 24 . Страхотни са  Peace

Кой  е новият Кауфланд?
ЕЕЕ, как не съм се сетила за Жар, за боички, аз там съм постоянен клиент!

Мерси за информацията!

# 112
Мерси, Ahim_sa, но няма Sad

# 113
Попитах мои приятели с рекламна агенция, казаха ми тук: http://www.rgs-bg.com/vhb/services.php, но дали продават на дребно не знам .... Славей също са хартиена борса, но пак въпроса с количествата стои.
Иначе в Слънчоглед и Импресия (http://impresia.bg/) сигурно ще има, но и цените са ...успех Simple Smile

# 114
Ahim_sa, отново благодаря, аз не искам съвсем на дребно, че по 0,30 на лист не ме устройва Simple Smile а оризовата пък е около лев май на дребно.

# 115
Анцунзи, на що годе прилични цени за 4-5 годишни около 32-35 лева има в едно магазинче на чаталджа - Мини Мод май се казва, това е реда с магазинчетата посока техникума по облекло. Вчера ги гледах комлектите даже са и с блузка, тънки са точно като за градина, отделно в магазин Елена и Симба откъм бариерата на пазара пак има ново зареждане на Ванекс, много са красиви по около 55 лева са.

А обувките karyoka съм ги виждала в магазинчетата/бараките на Св. Св. Константин и Елена, точно под хотел "Ф. Жолио Кюри".

# 116
  • София
Цитат
А обувките karyoka съм ги виждала в магазинчетата/бараките на Св. Св. Константин и Елена, точно под хотел "Ф. Жолио Кюри".

да, от там си взех лятото, но сега не ми се ходи, а и надали още ги има. Сезонът е към края, а на мен ми трябват есенни обувки. Споменаха продавачките, че имат магазин във Варна, ама кой да пита къде  ooooh!

# 117
Ако ти се чака до събота ще ходим да питам и да разбера, а последно предната седмица имаше и вече есенни модели полузатворени с разни каишки отгоре, бели, бежови и черни...

# 118
Тези обувки съм ги виждала в бараките на Пюскюлиев от страната на пазара, когато се върви от центъра към самия пазар, бараките точно след кръстовището с Бенковска. Поне едната беше доста заредена с тази марка по принцип, не знам дали е официален магазин, обаче ....

# 119
  • София
Ако ти се чака до събота ще ходим да питам и да разбера, а последно предната седмица имаше и вече есенни модели полузатворени с разни каишки отгоре, бели, бежови и черни...

мерси, пиши когато разбереш   bouquet

Ahim_sa   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт