На пазар във Варна-11

• 65 169
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Някой знае ли откъде мога да си купя UV гел за нокти  newsm78

# 676
Някой знае ли откъде мога да си купя UV гел за нокти  newsm78

Каква му е идеята newsm78.

# 677
Някой знае ли откъде мога да си купя UV гел за нокти  newsm78

нанася се върху естественият нокът и се изпича с UV лампа( и за ноктопластика става и т.н.)
 търся си прозрачен

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 14:36 от MiSs CApRiCe

# 678
... onche_bonche, има ли име това ателие?

Вероятно има, но аз не го знам. Не съм обръщала внимание за табели и т.н.  Simple Smile

# 679
  • Варна
Не знам дали тук му е мястото да питам - ползвали ли сте фирма за почистване на дома с машина Rainbow? Можете ли да препоръчате?

# 680
Не знам дали тук му е мястото да питам - ползвали ли сте фирма за почистване на дома с машина Rainbow? Можете ли да препоръчате?

Славея стил 716-008  и 0897/357632

# 681
  • Варна
Търся си кожен панталон, изкуствена кожа. Някоя от вас да е мяркала някъде ?   bouquet

# 682
  • Варна
Скоро някой се интересуваше къде има воал, но не помня кой  Blush. Моля да ме насочите за подходящи магазини в района между Катедралата и Червения! Нямам възможност много да обикалям с детето, трябва ми воал в цвят екрю.
Благодаря на всеки, който се отзове с ориентир!  bouquet

# 683
Аз си търся клинове,да има по-голямо разнообразие на модели и материи - плътни непрозрачни,някакви идеи ?  Praynig

# 684
Пащърнака днес най-после го открих.  Laughing На кооперативния пазар при сергиите със зеленчуците, питайте там, който му е нужен, ще ви упътят. 10 лева му е килограма да знаете, но те няколко излизат не много.

# 685
Някой знае ли откъде мога да си купя UV гел за нокти  newsm78

нанася се върху естественият нокът и се изпича с UV лампа( и за ноктопластика става и т.н.)
 търся си прозрачен
Аз съм си правила при маникюристка, но едва ли го има по магазините за свободна продажба.Питай в някои салони.

# 686
Някой знае ли къде мога да намеря във Варна китайски курабийки с късметчета вътре?

# 687
  • Варна
Скоро някой се интересуваше къде има воал, но не помня кой  Blush. Моля да ме насочите за подходящи магазини в района между Катедралата и Червения! Нямам възможност много да обикалям с детето, трябва ми воал в цвят екрю.
Благодаря на всеки, който се отзове с ориентир!  bouquet
Мосю Бриколаж, Практикер, Сони-М /в близост до Хъшове, до светофара на колхозния/

# 688
  • Варна
Воал съм купувала от Бриколаж преди доста време обаче, и от Сони-М на Бенковска (те са два магазина на тази улица). Ето тук може да се видят всички адреси на фирмата - http://www.biznesa.com/modules/icontent/index.php?page=473

Аз съм много доволна от Оптика Нова. Имат офталмолог, който преглежда на място, има си апарат и прегледа е безплатен, ако си поръчаш от тях. Намира се на ул. Мусала 11.

Аз днес видях едни много хубави ватирани детски джинси на фирма Сали и спортни екипчета на Натали в м-н Всичко за детето на ул. Македония. За съжаление нямаше номерация и цветове. Къде другаде мога да намеря по-голямо разнообразие от продукция на тези фирми? Също търся якенце и халат, за предпочитане български, и на не много високи цени.

# 689
  • varna
къде да намеря коледно костюмче за бебе от 3-6 месеца

Общи условия

Активация на акаунт