Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 43

• 33 303
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Май вече е време за лягане.
Лека нощ ви желая! Hug Hug

# 46
Добро утро!
Кафето е от мен! Хасрет му е нарисувала от нейните цветчета!
(

# 47
  • Добрич
Добро утро. Ринка благодаря за кафето. Хубав уйкенд на всички. Дълго време мислих какво да напиша, като мнение за новата серия, но освен Прекъсна нищо друго не можах да измисля. Отново превъзходна игра на всички актьори, а нашите влюбени направо творят класическо изкуство. Мисля, че този филм трябва да влезе в учебниците за кино.
А очакванията ми за новата серия са: Сайме да чака Хаси след като си тръгне от конака за да я успокои и утеши след като Мурат така показно я отряза. Поне там да почнат да се топят ледовете.

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 09:34 от dokitta

# 48
За някои актьори  е трудно да изразят и едно чувство.Снощи във финалната сцена, аз видях Джансел да изобразява две чувства едновременно.Въпреки, че беше ядосан и строг, очите му бяха топли и в лицето му имаше зле прикрито щастие.А, Хасрет милата, така ми се искаше да я прегърна. Hug

# 49
Добро утро!  Hug Hug Hug
Ринка, благодаря за кафето и колажа.  Hug Много хубав този колаж, но ме радва факта, че толкова творци-фенове има този прекрасен сериал.
Доки и аз мисля, че филма ще продължи със сдобряването между Хасрет и Саймето. Тя поне трябва да се срещне с майка си и да й благодари за жестта.
Играта на Туба и Джансел беше на ниво. Гневните им сцени са перфектни според мен.
Вече очаквам Хасрет да си седне на двусричието и да се замисли за ставащото около нея.
Лийчето е много права за глупоста на Хасрет да се изправи срещу него и да му държи сметка за музиката. В тези 6 месеца обучение думичките "извинявай, прости ми, сгреших" не са влезли в речника й. Ще видя "благодаря" дали може да я използва където трябва.
Сетих се за Кадир. Това момче любовен роман ли ще има с момичето? Ако е така, голям зор ще види. Батко Мурат много трябва да помага след тази лъжа.  Laughing

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 10:17 от zmiyata777

# 50

Aşkın adresi atv

İzleyici, en gerçekçi dizi aşkı olarak 'Gönülçelen'i seçti 'Bitmeyen Şarkı' ile 'Aşk ve Ceza' da 2 ve 3. sıradaydı
03 Eylül 2010, Cuma - 21:54
Yerli dizilerin olmazsa olmazı aşk, bir ankete konu oldu. Ayakligazete.com; "Hangi dizi aşkı daha gerçekçi?" konulu bir anket düzenledi. 98 bin 560 kişinin katıldığı anketin ilk sırasında; yüzde 35'lik oyla Gönülçelen yer aldı. İkinci sırada 'Bitmeyen Şarkı' vardı.

UNUTULMAZ DÖRDÜNCÜ
Bergüzar Korel ile Bülent İnal'ın başrollerini paylaştığı dizinin ardından gelen 'en gerçekçi aşk' ise 'Aşk ve Ceza' oldu. Nurgül Yeşilçay ile Murat Yıldırım'ın aşkını ilgiyle izleyen seyircilerin, listedeki dördüncü tercihi ise yine atv'de ekrana gelen 'Unutulmaz' dizisiydi.

AÇIK ARA FARK
GÖNÜLÇELEN .........................%35
Bitmeyen Şarkı .......................%25
Aşk ve Ceza ............................%24
Unutulmaz..............................%6
Küçük Sırlar ............................%3
Kapalı Çarşı.............................%2
Kavak Yelleri ..........................%2
Yaprak Dökümü.....................%1
Dürüye'nin Güğümleri...........%1
Hanımın Çiftliği ......................%1
Küçük Kadınlar.......................%

Etiketler: aşk, ATV, gönülçelen

http://www.takvim.com.tr/Magazin/2010/09/04/askin_adresi_atv

# 51
  • София
Добро утро!Благодаря за кафето! Аз да налея чай ако някой е настинал тези дни от рязката смяна на температурите Grinning

Много съм щастлива, защото снощи ми се върна старото усещане за сериала. Ще си имаме много вълнения Party Party PartyЩе страдаме и ще се радваме до щастливия край! Хубав ден на всички!

# 52
браво,пекрасна тема
а за сериала да не говорим

# 53
Привет и от мен! И аз мисля, че в 20 серия ще се подобрят отношенията между Сайме и Хасрет. Вероятно Хасрет ще приеме да работи с Левент, това, което се очаква от нея. Не ми се вярва Хасрет и Мурат да се сдобрят толкова бързо след случилото се. По-скоро, ако Хасрет приеме да работи с Левент, ще се засичат покрай него с Мурат и може би ще има примирие. Интересно как ще приключи финалната сцена от снощи. Дали Хасрет ще си прибере обратно пианото или ще го остави в градината на Мурат и ще си тръгне. След като Сайме купи пианото, си мисля, че парите на Хасрет си останаха у нея - около 200 000 лири, нали така? Това не е малка сума за човек като нея.

# 54
  • София
И аз не очаквам сдобряване мужду Мурат и Хасрет, но си мисля, че новата ситуация ще сближи Хасрет и майка й. Може би Хасрет ще разбере отнякъде в какво положение е изпаднала майка й след номера на Салих Mr. Green и жалостивата й сърце ще я подтикне не само да се разбере с нея, но и да й помогне с парите си. Представяте ли си и Сайме да заживее в махалата Grinning
А, също така очаквам Левент да настъпи, възползвайки се от ситуацията, не само като мениджър Mr. Green

# 55
Не вярвам Сайме да заживее в махалата. По - скоро очаквам Хасрет да отиде да живее при нея, след като се сдобрят.

# 56
След като Сайме купи пианото, си мисля, че парите на Хасрет си останаха у нея - около 200 000 лири, нали така? Това не е малка сума за човек като нея.
Тези пари ги мисля и аз. Ако Гюлназ се ожени, а то натам вървят нещата, очаквам Хасрет да инвестира част от парите в някакво жилище. Или ще отиде да живее при Саймето, което пък ще е добре за нея заради Мурат. И заради Кадир и новата му любов.
Ако пък Салих е блокирал сметките на Саймето преди това, може да се наложи тя да продаде апартамента, за да покрие разходите по пианото.

# 57
  • София
Не вярвам Сайме да заживее в махалата. По - скоро очаквам Хасрет да отиде да живее при нея, след като се сдобрят.
Ами ако е загубила и къщата си? Не знам дали в Истанбул 200000 стигат за къща newsm78

# 58
  • Добрич
И аз не очаквам сдобряване мужду Мурат и Хасрет, но си мисля, че новата ситуация ще сближи Хасрет и майка й. Може би Хасрет ще разбере отнякъде в какво положение е изпаднала майка й след номера на Салих Mr. Green и жалостивата й сърце ще я подтикне не само да се разбере с нея, но и да й помогне с парите си. Представяте ли си и Сайме да заживее в махалата Grinning
А, също така очаквам Левент да настъпи, възползвайки се от ситуацията, не само като мениджър Mr. Green
Аз мисля, че това ще стане, колкото и мевероятно да звучи, така или иначе след като няма вече средсва тя остава на улицата.

# 59
  • Добрич
И за Левент си мисля, че сега ще е негов пиков час със Хасрет. Мисля, че тя ще го помоли за помощ да докаже на Мурат, че се е променила, в професионален аспект.

Общи условия

Активация на акаунт