Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 43

• 33 296
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
И аз не очаквам сдобряване мужду Мурат и Хасрет, но си мисля, че новата ситуация ще сближи Хасрет и майка й. Може би Хасрет ще разбере отнякъде в какво положение е изпаднала майка й след номера на Салих Mr. Green и жалостивата й сърце ще я подтикне не само да се разбере с нея, но и да й помогне с парите си. Представяте ли си и Сайме да заживее в махалата Grinning
А, също така очаквам Левент да настъпи, възползвайки се от ситуацията, не само като мениджър Mr. Green
Аз мисля, че това ще стане, колкото и мевероятно да звучи, така или иначе след като няма вече средсва тя остава на улицата.

Сайме може и да заживее в махалата, ако Хасрет откаже да се премести при нея! За да докаже на дъщеря си, че не парите са  важни  и че през всичките тези години наистина я е търсила непрекъснато.
А Сайме ще се бори с брат си и ще спечели -не се съмнявам. Може и Мурат да и помогне / Мурат става като ангел хранител за близките на Хасрет/.
Хасрет му занесе пианото, защото сперед нея музиката е най-важното нещо в живота на Мурат. Трябва милата да проумее, че Мурат не иска пианото, а нея! И то обичаща го! И доказваща това!

# 61
Не вярвам Сайме да заживее в махалата. По - скоро очаквам Хасрет да отиде да живее при нея, след като се сдобрят.
Ами ако е загубила и къщата си? Не знам дали в Истанбул 200000 стигат за къща newsm78
Фенчето веднъж ни пусна един сайт за имоти в Истанбул. Според него Хасрет ще си купи един средностатистически апартамент/100 кв.м./ за около 100 000 лири.  Laughing

# 62
  • Добрич
Сайме може и да заживее в махалата, ако Хасрет откаже да се премести при нея! За да докаже на дъщеря си, че не парите са  важни  и че през всичките тези години наистина я е търсила непрекъснато.
А Сайме ще се бори с брат си и ще спечели -не се съмнявам. Може и Мурат да и помогне / Мурат става като ангел хранител за близките на Хасрет/.
Хасрет му занесе пианото, защото сперед нея музиката е най-важното нещо в живота на Мурат. Трябва милата да проумее, че Мурат не иска пианото, а нея! И то обичаща го! И доказваща това!

Абсолютно си права, той точно това се опитва да и каже, че музиката е нищо без нея, но тя още не може да разбере това. Така, че ще почакаме докато и просветне, и аз мисля, че няма скоро да се разберат, доста ще тичат един срещу друг докато се открият отново.

# 63
  • София
Не вярвам Сайме да заживее в махалата. По - скоро очаквам Хасрет да отиде да живее при нея, след като се сдобрят.
Ами ако е загубила и къщата си? Не знам дали в Истанбул 200000 стигат за къща newsm78
Фенчето веднъж ни пусна един сайт за имоти в Истанбул. Според него Хасрет ще си купи един средностатистически апартамент/100 кв.м./ за около 100 000 лири.  Laughing

Е, тогава ще е по-лесно. Поне те двете да се разберат, че ми стана много мъчно накрая, като гледах Хасрет толкова сама с пианото на двора. Гюлназ си има Кобра, Кадир си намери нова изгора, а тя...

# 64
Не допускам, че Саймето може да отиде в махалата. Нали целта е щастието на дъщеря й. А нейното щастие се нарича Мурат. Според мен Хасрет трябва да е по близо до него и мама ще помага да се съберат младите.
Саймето е умна бизнес дама и ще  започне да работи и да си печели солидна заплата. Дори като икономка има опит.  Joy
А пък на Левент му се отвори парашута и се приземи на точното място в точния момент. Сега очаквам да се развихри за Хасрет.

# 65
Сайме може и да заживее в махалата, ако Хасрет откаже да се премести при нея! За да докаже на дъщеря си, че не парите са  важни  и че през всичките тези години наистина я е търсила непрекъснато.

Абсолютно си права, той точно това се опитва да и каже, че музиката е нищо без нея, но тя още не може да разбере това. Така, че ще почакаме докато и просветне, и аз мисля, че няма скоро да се разберат, доста ще тичат един срещу друг докато се открият отново.
Доки, това не ми хареса. Очаквам по бързо да си изяснят недоразуменията и то с помощта на Саймето.
Очаквам мама да влезне в ролята си на такава и да помогне на Хасрет да стане истинска дама. Мурат промени отчасти Хасрет, Саймето трябва да довърши започнатото.

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 11:15 от zmiyata777

# 66
  • София
здравейте момичета,

снощи неможах да догледам епизода с вас, че на малкия му се доспа, НО сега го изгледах. Много динамична серия, много силна финална сцена. Този ли петък няма да има серия?  newsm78 Cry Поне трейлърче да бяха дали  Praynig

# 67
  • Добрич
Доки, това не ми хареса. Очаквам по бързо да си изяснят недоразуменията и то с помощта на Саймето.
Очаквам мама да влезне в ролята си на такава и да помогне на Хасрет да стане истинска дама. Мурат промени отчасти Хасрет, Саймето трябва да довърши започнатото.
И на мен не ми харесва, но нещата не могат да се изяснят между тях така лесно.Ще има преход, към по-светло бъдеще, но нещата ще стават поетапно, иначе как ще сътворят още 35 серии, а?

# 68
Рейтинг :

“TOTAL PRIME-TIME” SONUÇLARI

ATV: 12.3
KANAL D: 11
STAR: 10.6
SHOW: 9.3
FOX: 9
STV: 3.5
KANAL 7: 2.7
FLASH: 1.2
CINE 5: 1.2

“AB PRIME-TIME” SONUÇLARI

ATV: 12.4
SHOW: 10.1
KANAL D: 9.9
STAR: 9.1
FOX: 4.9
STV: 1.8
KANAL 7: 1.7
FLASH: 1
CINE 5: 0.8

# 69
# 70
Рейтинг :

“TOTAL PRIME-TIME” SONUÇLARI

ATV: 12.3
KANAL D: 11
STAR: 10.6
SHOW: 9.3
FOX: 9
STV: 3.5
KANAL 7: 2.7
FLASH: 1.2
CINE 5: 1.2

“AB PRIME-TIME” SONUÇLARI

ATV: 12.4
SHOW: 10.1
KANAL D: 9.9
STAR: 9.1
FOX: 4.9
STV: 1.8
KANAL 7: 1.7
FLASH: 1
CINE 5: 0.8

Та това е най- ниския рейтинг до сега за общо всички телевизии.
Не съм забелязала такъв спад на гледаемост в другите дни.

# 71
Добро утро на всички и от мен. ИМАМ КЪСМЕТ ЧЕ ПАК МОГА ДА СИ ПИША С ВАС поне още час .  Според мен Сайме няма да остави нещата так , братът ще си намери майстора . До сега може да  е мълчала  но вече няма  защо да търпи тази невестулка . Ще се бори  за своето и ще го даде на дъщеряси . а Салих ще влезе  в затвора по един или друг начин. Действително тя ще направи сега всичко за Хасрет , дори да живее в махалата , ако Хасрет пожелае. Мама Несрин да внимава кой ще тормози и Хасрет си има майка и не коя да е има вече кой да  я пази , нека тя си пази Мурат ,но от ревност може и да го загуби . Сайме намекна че може да живечт заедно , но са далеч  един от друг

# 72
  • София
кога ще е следващата серия? На 17-ти ли?

# 73
Здравейте момичета, до ранна утрин гледах серията и сега ставам.

Очарована съм за пореден път, блестящи Джансел и Туба, Джансел не само с лицето си едновременно изразява две чувства, дори двете му очи говорят различно,

забавни Гюлназ и Кобра, сладки Кадир и момичето,

висша класа от Сайме, Несрин, непонятен и прикрит Левент.

Всички очакваме обещаното ни събитие в 20 сер., но дали ще е сдобряване, имам резерви, дано греша.

Човърка ме една мисъл, кога ли Хасрет ще върне дълга си към Мурат, нали в 8 еп. загуби баса и му дължи вечеря, вече има възможност, а тя е горда и не обича да е длъжник

никому.    В главата ми са едни фантазии за сдобряване точно тогава... newsm17 newsm51 

# 74
Защото Хасрет сега е сама , няма си никой  / аблата -Кобретин , братчето - новото момиче/ а  с нея не остана никой  . НЕСРИН НАПРАВИ ТАКА ЧЕ  Хасрет да напусне домът си и пее в това заведение , тя допренесе Мурат да вземе това решение . Колкото и да е загрижена майка в добрият смисъл , не това което мисли тя е добро за него

Общи условия

Активация на акаунт