Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 43

• 33 350
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
 newsm51 Ети - честит рожден ден! Пожелавам ти най-вече щастие и любов - за къде сме без тях, след това много истински приятели и не на последно място - здраве! Бъди винаги така креативна и носеща позитивни емоции!

# 211
Явно са кадри от 20 серия.Но Туба не е ли с червената рокля,която Левент и беше избрал за голямото представление.Започна се с гадните намерения на Левент бей относно отнемането на Хасрет от Мурат.Поне да не бяха скарани Мурат и Хасрет,а то сега тя му е на тепсия поднесена и докато Хаси се усети какви са всъщност намеренията на Левент ще си тровим нервите бая време.
Може изобщо да не са му такива намеренията на Левент.Колкото и да я обича,до сега поне не показа,че иска да му я отнеме.
А да иска чрез Хасрет да предизвика Мурат,или да ги събере. newsm78

Здравейте!
Аз също мисля , че намеренията на Левент ще са насочени към кариерата на Хасрет . Той осъзнава колко е силна любовта им и няма да застане между тях. Поне така ми се иска!

ЕТИ , честит рожден ден и от мен!
Момичетата са ти пожелали всичко , остава ми само да се присъединя към тях !

# 212
Здравейте, на мен много ми се иска Сайме и Хасрет да заживеят заедно в апартамента, да го видим тогава Мурат когато станат съседи, как ще се дебнат от прозорците! Време е да тръгне развитие в кариерата на Хасрет - представям си я с много участия, интервюта и непрекъснато по вестници и тв! Hug Ех, мечти, мечти, поне са безплатни

# 213
Здравейте, на мен много ми се иска Сайме и Хасрет да заживеят заедно в апартамента, да го видим тогава Мурат когато станат съседи, как ще се дебнат от прозорците! Време е да тръгне развитие в кариерата на Хасрет - представям си я с много участия, интервюта и непрекъснато по вестници и тв! Hug Ех, мечти, мечти, поне са безплатни
Да, Мурат дадебне,ама Хасрет този път да се прави на обидена. Joy Joy Joy Joy
Но малко е възможно тази Хасрет да му се сърди,така я представят,че само тя тича по него.
  newsm78

# 214
Цитат
Но малко е възможно тази Хасрет да му се сърди,така я представят,че само тя тича по него.

Май е време да се обърнат нещата!

# 215
Привет! Hug Hug
Много харесах коментара на Ирра! И аз останах предоволна от серията, мака да съм я гледала без превод. Ирра е направо като факир! #Crazy Кога успя да я преведе? Невероятен човек си и съм сигурна, че доброто което правиш за нас, някой ден ще ти се върне! newsm51 newsm51 newsm51 Благодаря на Ваня и Алекс, че се погрижиха да ни информират, като публикуваха коментарите на Ирра! newsm51 newsm51 newsm51  Снощи направо си умрях от кеф, и снимки и подксказка, възможен трети сезон и готов превод! newsm44 newsm44

Честит рожден ден, Ети! bdbaloni baloni Tada  Радвай се на крепко здраве, много щастливи мигове със семейството и успехи в работата!

# 216
Цитат

Май е време да се обърнат нещата!
Знам ли. Много не ми се вярва.newsm78 newsm78 newsm78
Май до края на сезона ще гледаме една тичаща след Мурат,Хасрет. #Cussing out #Cussing out

# 217
Роси, Елма, на мен ми се струва, че Мурат е този, който тича след нея и оправя нещата между тях. Вярно е, че през първи сезон тя непрекъснато търсеше вниманието му, но за мен това не е тичане.

# 218
Роси, Елма, на мен ми се струва, че Мурат е този, който тича след нея и оправя нещата между тях. Вярно е, че през първи сезон тя непрекъснато търсеше вниманието му, но за мен това не е тичане.

Права си, просто ми се иска Мурат малко да се отпусне и да показва повече чувства си , безгранична романтичка съм Hug

# 219
И аз мисля така. Колко пъти ходи в махалата заради нея. Влиза в ареста заради нея, заради брат й си изпусна важна среща, заради нея ходи на Хъдърлез, заради нея не остана след концерта да изживее миговете слава, заради нея се изпокара с родителите си, дори баща му отказа да спонсорира концерта, кажете ми тя кога тича след него, че аз май гледам друг филм момичета  #Crazy

# 220
И аз мисля така. Колко пъти ходи в махалата заради нея. Влиза в ареста заради нея, заради брат й си изпусна важна среща, заради нея ходи на Хъдърлез, заради нея не остана след концерта да изживее миговете слава, заради нея се изпокара с родителите си, дори баща му отказа да спонсорира концерта, кажете ми тя кога тича след него, че аз май гледам друг филм момичета  #Crazy
Все си мисля,че ще гледаме отсега нататък до края на сезона. newsm78
Защото Мурат се показа като много твърд,отказа се от музиката,пианото и както виждаме и от Хасрет.
Въпреки,че много я обича, той я отпраща от живота си
И много ще и е трудно на Хасрет.Поне аз така ги виждам нещата.

# 221
Уси, добри доводи си изложила. Човекът си беше доста търпелив. Нормално е вече да се ядоса.

# 222
Все си мисля,че ще гледаме отсега нататък до края на сезона. newsm78
Защото Мурат се показа като много твърд,отказа се от музиката,пианото и както виждаме и от Хасрет.
Въпреки,че много я обича, той я отпраща от живота си
И много ще и е трудно на Хасрет.Поне аз така ги виждам нещата.

Аз и вчера го казах. Според мен този им спор няма да трае дълго. Просто причината за него е толкова нелепа. По-късно, когато връзката им е по-затвърдена, ще имат по-големи проблеми.

# 223
Мурат така си беше решил - да направи всичко за нея - това го правеше щастлив. Сега е момента да сложи разделителната линия м-у учителя и мъжа. Както и да и покаже, че тя трябва да направи същото - да раздели ученичката от Хасрет.

# 224
Това всичко е заради любовта му към Хасрет (макар , тогава все още не я осъзнаваше.....)
А , както знаем.... ЛЮБОВТА .......иска жертви!

Общи условия

Активация на акаунт