Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 43

• 33 514
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Момиечта, я да ударим тук по  едно рамо на Туба (който не го е направил), че нещо изостава....
Джансел е първи - това момче набира яко скорост.....

http://www.fanepage.com/anket/
А, де. Неслучайно минах аз на 101% в неговия фронт. Mr. Green Mr. Green Макар че сутринта гласувах... *удря не само рамо, ами направо поваля Туба* Sunglasses hahaha hahaha
Joy Joy Joy
Ако знаеш къде се гласува за това - смело пускай линк и ние да се включим Joy
Аз направо с ентера ще картечаря hahaha
Еми, цъкваш на самото име и после отдолу на копчето Vote и си готова. Rolling Eyes
Сутринта гласувах, преди малко пак ми даде да гласувам. Ама сега вече не ще да дава - усети се нещо. hahaha

Имам няколко инсталирани браузъра освен IE и установих, ч ме пуска да гласувам през всеки един от тях!

# 496
  • София
Ясно, аз мислех, че за нов вид анкета говориш и с други въпроси Laughing, че ми писна да гласувам за
най-гюзелката къз в Турция, сякаш не си я знаем коя е. Naughty
Тази вече не ме пуска.
"най-гюзелката къз" вика  hahaha hahaha hahaha Ние си знаехме за нея, обаче сега ми допада и това, че Джансел бей измести Къванч от първото място. Ня!!! Sunglasses Joy Joy

Касче, ще вземе да удари в небето рейтингът на Туба с твоите браузъри. Shocked hahaha hahaha

# 497
Тази анкета стартира много амбициозно на  01.09.,  разочаровах се,  защото в началото допускаше многократно гласуване,

явно сега са променили условията, и не допуска повторно гласуване. Peace

Ето тук може да се види активността на феновете, май най-ярката звездичка е от България. newsm78 Hug

http://whos.amung.us/stats/maps/noz2uootp84e/

В момента дава 26 активни само от София, от Измир са 21...

В тази анкета Кавънч не е конкурент на Джансел, по скоро другия манекен.           

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 18:51 от riminiii

# 498
Хубав епизод.Романтичната комедия отстъпи на драмата между един романтичен Мурат подвластен на чувствата си и импулсивната и объркана Хасрет.
Постепенно сценаристите ни въвличат в света на силните страсти,които бушуват в сърцата на Хасрет и Мурат.Те ще трябва да открият и извървят пътя един към друг ,как и кога  предстои да видим .
Отлична игра на Туба в ролята на изпитващата вина и болка Хасрет.
Един невероятен Джансел с гневни реакции и топли очи.
Малко в повече ми дойдоха сцените от махалата но и едно откритие Кадир.Наред с утвърдените имена ,младия актьор беше толкова естествен ,че аз му повярвах напълно.
Така и не разбрах Кърач остана ли като композитор на сериала или има нов.
Въведена е нова музикална тема с етноелементи, използва се  и фрагмент от класическо произведение.

# 499
  • София
А, да, Кадир с момата беше голям хит в последната серия. И готиният пич - Мурат. Как й блеснаха очите на Хасрет и й се появи тънка усмивка на лицето като чу за постъпката на Мурат. Беше нещо от типа на "значи все още го и грижа за мен, колкото и да говори, че не съм способна да променя решението му!" Heart Eyes Heart Eyes

# 500
Здравейте, чета, чета цял ден, стигане нямате
Всичко сте разнищили, и то по невероятен начин с различни гледни точки
Аз съм от тези който просто си харесват всичко във филма - и Туба, и Джансел, и играта им, е понякога и на мен махалата ми идва в повече, но какво да се прави - нищо на този свят не е идеално Hug Hug Hug

Много би ми се искало Хасрет и Мурат да попаднат в Париж, ще бъде много романтично Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 501
  • София
Абе, момичета, знаете ли какво се сетих сега?!.. След като заговорихме за Кадир и момата, а и една от най-любимите ми сцени в 19ти епизод - появата на Мурат пред конака при тях... Чудех се, чудех се като какъв, аджеба, на Кадир ще се представи Мурат. Вуйчо. Измъдри го. Да беше казал зет - по-биваше. hahaha hahaha hahaha

# 502
Привет на всички и от мен!!!!Честит празник и весело празнуване на почиващите днес!!!!
Епизода е много силен,много вълнуващ,много разтърсващ и ние струва ми се казахме всичко за всички.Много добра игра,предизвикваща силни вълнения и емоции у всеки от нас.ПнС става диагноза за много от нас.За Туба и Джансел коментарите са излишни -те са №1,Гюлназ и Кадрие са най-колоритните образи,Сайме,Несрин,Левент и Етем жънат успехи в този сериал с добрата си игра.Силна любов,силни страсти и силни характери са Шокото и Хаси,но ние и това очаквахме от тях-затова и толкова ги заобичахме.Не ги корете,не ги разделяйте-кой прав, кой крив -те са двете допълващи се половини от едно цяло.Обичайте ги и двамата толкова са ,запленяващи и прекрасни. Силно влюбени и горящи на кладата-ЛЮБОВ!!!!!

# 503
Новият клип на Етиnewsm10 newsm10 newsm10

Hasret ve Murat - Desert Rose

http://www.youtube.com/watch?v=8-habH2tUK4

# 504
  • София
Новият клип на Ети:  newsm10 newsm10 newsm10

Hasret ve Murat - Desert Rose

http://www.youtube.com/watch?v=8-habH2tUK4

Божествен, както винаги! Hug Hug Hug Етииии, бравооооо, милааааа!  bouquet  bouquet  bouquet

П.П. Ринче, бях те попитала преди няколко странички дали може аз да пусна следващата тема - белким свърша нещо хубаво, за последно, преди да замина, ама явно не си видяла. Съжалявам, че съм такава нахална, ама искам да знам дали ще може. Ако не - нямаш проблеми. Hug Hug Embarassed
П.П.2 Имам още една молба, ама към Герито. Геринка, бий ме ако щеш, аз днес съм свръх-активна и свръх-нахална. Може ли да те помоля за още едно аватарче (ще измисля как да го лепна в профила) с момента, в който Хасрет влиза в стаята с пианото и говори за пианото, размахвайки ръка, но усеща, че го няма, и Мурат се подхилква (втори як сърцетуп в серията Embarassed Mr. Green). Този момент е и именно началният в новото клипче на Ети. Heart Eyes

# 505
Тинче, бях навън и не съм прочела. Тъкмо щях да се връщам да видя какво съм пропуснала..... Joy Joy Joy
Разбира се , че ще я пуснеш, мила! Тя темичката ни, не е моя, а на всички. Ти пусна и твоята любима 13 темичка.

# 506
  • София
Тинче, бях навън и не съм прочела. Тъкмо щях да се връщам да видя какво съм пропуснала..... Joy Joy Joy
Разбира се , че ще я пуснеш, мила! Тя темичката ни, не е моя, а на всички. Ти пусна и твоята любима 13 темичка.

Ринче, ето ти букетче по тоя повод, мила:

Благодаря тиииии!   bouquet  bouquet  bouquet  Hug Hug Hug

Впрочем, пускала съм 5та, 10та, 11та и 13та теми. Да станат 5 - за късмет. Mr. Green Mr. Green Hug

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 19:46 от t1n43t0

# 507
ЕТИ,вече със сигурност зная-ти не можеш да сътвориш нещо лошо!!!!!!!!!!Много идея,много нещо блика от теб.Сега и с тая Пустинна роза на Стинг,направо ме улучи в сърцето-друг мой любим изпълнител.Как само си уловила толкова топлите  и излъчващи любов очи на Мурат и болката в очите на Хасрет.Много нежен тоя Мурат бе дори и ядосан е захарче за изяждане. Голямо вдъхновение са тия двамата хубавци за всички творящи.Ети,обичаме те newsm51 newsm51 newsm51  love001  love001

# 508
# 509

Ринче, ето ти букетче по тоя повод, мила:

Благодаря тиииии!   bouquet  bouquet  bouquet  Hug Hug Hug

Впрочем, пускала съм 5та, 10та, 11та и 13та теми. Да станат 5 - за късмет. Mr. Green Mr. Green Hug
Като се върнеш във ваканция ще пуснеш 113-тата темичка за Пленителката!   newsm10 newsm10 newsm10
За 19 епизода ги направихме 43 темички, колко му е до ваканцията да сме на 113-тата!

Общи условия

Активация на акаунт