Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 43

• 33 276
  • 736
  •   1
Отговори
# 585

# 586
  • На Джансел в сърцето..
Здравейте, запленени! Досега бях като воайор на форума ви и ми доставяше удоволствие да ви чета - много ви благодаря за възможността макар и мислено да съм част запалените по този сериал и артисти (около мене няма такива сродни души). днес обаче реших да се включа след като изгледах един клип http://www.youtube.com/watch?v=zda4pkW5MbY&feature=related, в който се мярка ученичката на М. Сцената с нея много напомняше на сцената с разпяването на  Х. в колата (16еп.) Питам се дали от това няма да излезе някоя сюжетна линии..
Добре дошла!  Hug Hug Hug
Ето още едно мнение, което е точно толкова правдиво, колкото и всички останали.

Добре дошла в отбора Баги
Е..немам думи ако тая мацка се включи..направо ще извадя гранотомета...

# 587
  • Разград

# 588
Добро утро!  Hug Лек и спорен ден ви желая. Hug
Заедно с кафето ви предлагам компанията на двама приятели, чието приятелство ми се струва малко застрашено от красивата дама, която нахлу в живота на двамата.

# 589
Добто утро и от мен Wink

Желая ви приятен и спокоен ден

# 590
Добро утро!

Хубаво кафе а и с  шоколадче към него, какво по добро за начало на деня!  Hug

Успешен ден, спорна и бърза седмица. Peace

# 591
Добро утро и от мен!

Ще се възползвам от кафето на Уси и Пачето! smile3525
Римини, дано тази седмица се изниже бързичко, че и другата..... smile3521 smile3521 smile3521
А нашите сърдитковци имат време до 17 септември да си помислят как ще ни зарадват!
Първо да зарадват себе си, а после и нас.... smile3503 smile3503 smile3503

# 592
Покрай мокрия Мурад имаше още един мокър който го следеше.

За мен тази сцена е продължение на закачката към един друг сериал. Защо ли и Мурат и Йълдъръм са в черни костюми, обилно поляти от дъжда? Както знаете, в източната философия, дъжд е равно на любов. Не ангажирам никои с мнението си.Може на мен така да ми се иска.

# 593
Добро утро,
спорен ден на всички работещи и весел на останалите!

Цитат
За мен тази сцена е продължение на закачката към един друг сериал. Защо ли и Мурат и Йълдъръм са в черни костюми, обилно поляти от дъжда? Както знаете, в източната философия, дъжд е равно на любов. Не ангажирам никои с мнението си.Може на мен така да ми се иска.

И на мен ми минават такива мисли #Crazy #Crazy, но предполагам че сме пристрастени Joy Joy

# 594
  • София
Добро утро и от мен, милинки! Hug Hug Hug
Ето го моето клипче от вчера! Hug Видях, че Ринка вече го е коментирала, ама се нуждаеше от преводче, все пак. Embarassed
http://vbox7.com/play:ee17fbde
Дано да ви хареса! Flutter

# 595
Ето го моето клипче от вчера! Hug Видях, че Ринка вече го е коментирала, ама се нуждаеше от преводче, все пак. Embarassed

Чудесно е! Поздравления smile3501 smile3501 smile3501

# 596
Добро утро ви пожелавам,скъпи запленени и пристрастени момичета и едното ни момче!!!!
Благодаря на Уска,Рачето,и Елма за кафенцата и шоко тортата,възползвам се веднага!!!
Не пропускате да ни напомняте за шоко принца и сутрин ,и обед,и вечер-много хубав тоя Джансел,а и Туба до него просто са мечта сладури!!!!ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,как да не ти е хубав деня сега,а?

# 597
Тинче,бравос!!!Чудесно клипче си сътворила! smile3501 smile3501 [smilie=smile35
01.gif] smile3501 smile3501
Кога ли нашите ще завъртят руля към бреговете на любовта-май ще почакаме?
Мурат обича много Хасрет.Личи му по погледа-колко любов има в него и му е много трудно да я дистанцира от себе си.Но така трябва да се държи с нея по-строго,за да разбере момичето ни,че такова поведение на моментни импулси не може,а и не трябва да има.Във всеки един кадър,когато е по-груб с нея,после като,че ли в погледа му се чете очакване Хасрет да е прозряла смисъла на поведението и постъпките му. Да го е рабрала и да е осъзнала какво е посланието му към нея-обич и любов на първо място ,а не музиката.И щом той,който е израснал с музиката и животът му е музика,може да се откаже от нея в името на любовта и да преосмисли и промени живота си,защо и Хасрет да не го направи.Но Хаси май още не е узряла да проумява тези житейски промени.

# 598
Вай бе  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes   много хубав клип, ма то тази песен е точно за тях!
Тинче   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 599
  • София
Елмичке, Кескинче, Змийче, благодаря ви много! Embarassed Радвам се, че ви е харесало! Hug Hug Hug
Тази песен ми е толкова любима... Cry

Общи условия

Активация на акаунт