Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 43

• 33 318
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, запленени! Досега бях като воайор на форума ви и ми доставяше удоволствие да ви чета - много ви благодаря за възможността макар и мислено да съм част запалените по този сериал и артисти (около мене няма такива сродни души). днес обаче реших да се включа след като изгледах един клип http://www.youtube.com/watch?v=zda4pkW5MbY&feature=related, в който се мярка ученичката на М. Сцената с нея много напомняше на сцената с разпяването на  Х. в колата (16еп.) Питам се дали от това няма да излезе някоя сюжетна линии..
Добре дошла!  Hug Hug Hug
Ето още едно мнение, което е точно толкова правдиво, колкото и всички останали.

# 571
Уска, тоя мушморок ще и даде такъв тласък в кариерата, че няма въобще да му се сърдя, ако стъпи на криво. Пък е толкова ироничен спрямо всички, че не мога да не го харесвам. И той е човек и нищо човешко не му е чуждо. Защо и той дане иска някой като Хасрет.
За това съм с две ръце "ЗА". Все пак тя го смята за приятел.
Нека да иска някоя като нея, но да не е Хасрет. Макар, че аз не допускам Хасрет да го приеме за нещо повече от приятел. Ама знам ли новите сценаристи какъв миш-маш ще ни забъркат  newsm78

# 572
В един от турските  форуми,  доколкото успях да разбера с гугъл,  се разискваше тази идея, дори коментираха някаква снимка

на която Мурат разговаря с момичето извън университета.

Още един черно-бял Джансел.

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 23:29 от riminiii

# 573
Здравейте, запленени! Досега бях като воайор на форума ви и ми доставяше удоволствие да ви чета - много ви благодаря за възможността макар и мислено да съм част запалените по този сериал и артисти (около мене няма такива сродни души). днес обаче реших да се включа след като изгледах един клип http://www.youtube.com/watch?v=zda4pkW5MbY&feature=related, в който се мярка ученичката на М. Сцената с нея много напомняше на сцената с разпяването на  Х. в колата (16еп.) Питам се дали нот това няма да излезе някоя сюжетна линии..
Добре дошла!
Настанявай се удобно !Колкото повече ......толкова по-добре!

# 574
Уска, тоя мушморок ще и даде такъв тласък в кариерата, че няма въобще да му се сърдя, ако стъпи на криво. Пък е толкова ироничен спрямо всички, че не мога да не го харесвам. И той е човек и нищо човешко не му е чуждо. Защо и той дане иска някой като Хасрет.
За това съм с две ръце "ЗА". Все пак тя го смята за приятел.
Нека да иска някоя като нея, но да не е Хасрет. Макар, че аз не допускам Хасрет да го приеме за нещо повече от приятел. Ама знам ли новите сценаристи какъв миш-маш ще ни забъркат  newsm78
Няма да бъде нищо повече от приятел. Хасрет ще му го покаже недвусмислено.
Добре дошла Bagi.

# 575
Ринка къде си мила? Да не си надушила нещо интересно.

# 576
Голямо благодаря на теб, Алекс, Ирра, Краси, Моргана и Алис! Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51  

и от мен СЪРДЕЧНИ БЛАГОДАРНОСТИ

# 577
Уси, само да не се окаже че оператора ще е Сами Simple Smile)))  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
[/quote]

Той не е оператор в този филм.

[/quote]

Тука онзи рошавия в огледалото ми прилича на Сами:(

А тука Cansel е абсолютен трепач

# 578
Къде е Ринка наистина? Нещо тези дни я няма newsm78

# 579
  • София
Момичета, казвам ви "лека нощ". Изморих се да чакам мотките от вибокс-а, затова легучкам.
Айде, до утре!!! Целувам ви, прегръщам ви! Много си ви обичкам всичките! Hug Hug Hug Hug   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 580
Лека нощ и от мен. Да не пишете много, че нямате настигане.

# 581
Къде е Ринка наистина? Нещо тези дни я няма newsm78
Ринка тази вечер има няколко поста при нас, като последния е в 21,14 часа. Предполагам, че в момента твори нещо.

# 582
Лека нощ и от мен и да сънувате когото си искате. smile3525 newsm51 smile3525

# 583

Тука онзи рошавия в огледалото ми прилича на Сами:(

А тука Cansel е абсолютен трепач
Мисля, че не е Сами. На доста от снимките от снимачната площадка се вижда този юнак, но той е доста по закръглен. Сами си е кльощав.
Лека и от мен!

# 584
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт