Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 43

• 33 328
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Роси, Елма, на мен ми се струва, че Мурат е този, който тича след нея и оправя нещата между тях. Вярно е, че през първи сезон тя непрекъснато търсеше вниманието му, но за мен това не е тичане.
И аз мисля така. Колко пъти ходи в махалата заради нея. Влиза в ареста заради нея, заради брат й си изпусна важна среща, заради нея ходи на Хъдърлез, заради нея не остана след концерта да изживее миговете слава, заради нея се изпокара с родителите си, дори баща му отказа да спонсорира концерта, кажете ми тя кога тича след него, че аз май гледам друг филм момичета  #Crazy
Все си мисля,че ще гледаме отсега нататък до края на сезона. newsm78
Защото Мурат се показа като много твърд,отказа се от музиката,пианото и както виждаме и от Хасрет.
Въпреки,че много я обича, той я отпраща от живота си
И много ще и е трудно на Хасрет.Поне аз така ги виждам нещата.

Аз и вчера го казах. Според мен този им спор няма да трае дълго. Просто причината за него е толкова нелепа. По-късно, когато връзката им е по-затвърдена, ще имат по-големи проблеми.
Ние сега що нерви направихме,та тогава майко как ще траем. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 226
Истината е че, продължителността на даден филм се опредаля от зрителския интерес, а в нашия случай това означава че, е възможно да видим какво ли не и всякакви обрати в сюжета и героите за добро или зло

# 227
Роси, Елма, на мен ми се струва, че Мурат е този, който тича след нея и оправя нещата между тях. Вярно е, че през първи сезон тя непрекъснато търсеше вниманието му, но за мен това не е тичане.
И аз мисля така. Колко пъти ходи в махалата заради нея. Влиза в ареста заради нея, заради брат й си изпусна важна среща, заради нея ходи на Хъдърлез, заради нея не остана след концерта да изживее миговете слава, заради нея се изпокара с родителите си, дори баща му отказа да спонсорира концерта, кажете ми тя кога тича след него, че аз май гледам друг филм момичета  #Crazy
Все си мисля,че ще гледаме отсега нататък до края на сезона. newsm78
Защото Мурат се показа като много твърд,отказа се от музиката,пианото и както виждаме и от Хасрет.
Въпреки,че много я обича, той я отпраща от живота си
И много ще и е трудно на Хасрет.Поне аз така ги виждам нещата.

Роси, аз съм съгласна с Мурат и Несрин за Хасрет. Че се държи детински и е време да порасне. Ядоса се, събере си парцалите и хайде нанякъде. Това не е поведение на зрял човек. Това, че е липсвала майка й, не може да й оправдава постъпките цял живот. А аз съм съгласна с поведението на оджата. Нека да я помъчи малко. За да отсее плявата от зърното. Иначе Мурат няма да издържи дълго без нея. Нито пък Хасрет ще тича подире му. И двамата са достатъчно горди и инати, за да хленчат. Очаквам подобаващо сдобряване между двамата, а не някоя банална изтъркана сцена.

# 228
  • София
Ето момичета
                                                                                      19 Еп. Бг превод

http://tranz.it/load.php?id=kYnqKGcyEJ4qODh4614595

# 229
Роси, аз съм съгласна с Мурат и Несрин за Хасрет. Че се държи детински и е време да порасне. Ядоса се, събере си парцалите и хайде нанякъде. Това не е поведение на зрял човек. Това, че е липсвала майка й, не може да й оправдава постъпките цял живот. А аз съм съгласна с поведението на оджата. Нека да я помъчи малко. За да отсее плявата от зърното. Иначе Мурат няма да издържи дълго без нея. Нито пък Хасрет ще тича подире му. И двамата са достатъчно горди и инати, за да хленчат. Очаквам подобаващо сдобряване между двамата, а не някоя банална изтъркана сцена.
newsm10 newsm10

# 230
Цитат
.....Че се държи детински и е време да порасне. Ядоса се, събере си парцалите и хайде нанякъде.....

Напълно съм съгласна с теб, мисля че, проблема на Хасрет е че, се чувства между два свята, и не може да реши къде и е мястото newsm78 newsm78, месеци наред обучение не може да промени циганската и душевност, тя го носи това в себе си и в моменти на тъга и несигурност си проличава най много

# 231
Голямо благодаря на теб, Алекс, Ирра, Краси, Моргана и Алис! Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51  

# 232
БЛАГОДАРЯ ЗА 19 ЕПИЗОД!!!!!!!!!
[/size]  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 233
Голямо благодаря на теб, Алекс, Ирра, Краси, Моргана и Алис! Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51  

smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Невероятни сте момичета! Благодаря!

# 234
Ето момичета
                                                                                      19 Еп. Бг превод

Чок тешекюредерим   bouquet  bouquet

# 235
Ето момичета
                                                                                      19 Еп. Бг превод

Б Л А Г О Д А Р Я  ви добри момичета и момчета за радостта, която ни поднасяте! Да ви се връща стократно!

Алекс, вестоноске, благодарности и за теб!   newsm51 newsm51 newsm51

# 236
Ето момичета
                                                                                      19 Еп. Бг превод

Благодаря на целия екип за преведения епизод.

# 237
  • Пловдив
  bouquet Приятно гледане на всички, епизодът си заслужава! newsm44 newsm44 След малко ще кача епизода и в dox.bg.

# 238
Ето момичета
                                                                                      19 Еп. Бг превод

МОМИЧЕТА и Краси, ЗЛАТНИ СТЕ !!! Хиляди благодарности от сърце !

# 239
  • Пловдив
Файл : Gonulcelen.BL.19.DVBRip.XviD.krasimirem.avi
Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=cae3ab71d1

Ето го и епизодът в докс. Отново приятно гледане на всички!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт