Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 43

• 33 343
  • 736
  •   2
Отговори
# 240
поднасям своето уважение и благодарност към всички , които се грижат да получаваме пълна и изчерпателна информация за сериала!
БЛАГОДАРЯ!

# 241
Здравейте, запленени!
Радвам се, че отново съм тук!
Имаме преведен епизод!  newsm44 newsm44 newsm44

Ирра, Алис,Краси , Благодаря!
smile3525 smile3525 smile3525

# 242
Ох майко така се развълнувах като гледах този епизод,че като се сетя пак ме побиват тръпки...много хубав епизод беше  Crazy Crazy    Hug Hug

# 243
Страхотен епизод с превод! Още веднъж благодарности на всички, всеотдайни момичета които направиха възможно това!  
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Какъв финал, какво ли ни очаква в 20 епизод newsm78 newsm78 newsm78, Туба с тези разплакани очи беше невероятна, Джансел също

# 244
# 245
Честит рожден ден, мила Ети!

С пожелания за здраве и много, много щастие ти поднасяме нашият подарък:

For Eti!

http://www.youtube.com/watch?v=8vlZy66QYZA

# 246
  • София
Благодаря за серията! Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Е, разбиха ме! Cry Cry Cry За мен, момичета, вторият сезон започна с тази серия! Отново се появи магията, която ме кара да не смея да мигна пред монитора, за да не изпусна, жест, поглед или дума. Която ме кара да връщам по няколко пъти някои моменти. Flutter Която ме отлепя от земята и ме изпраща в друго измерение-това на любовта и красотата.
 Разбрах Мурат: „Изоставям музиката. Аз съм човек, който действа с чувствата си”. Изоставя, но Хасрет няма да изостави и той много добре го знае. Как се промени само  за миг изражението на лицето му като видя подписа й и цветенцата в нотната тетрадка... Как бързичко се върна да погледне вестника!... Добро попадение на сценариста: „Господ да събере теб и любимата ти!” Party
Почувствах драмата на Хасрет отвсякъде. Тя отиде при Мурат без изобщо да знае за какво става въпрос. Както тя си знае: „Не можеш да се откажеш!”. Да ама не. Чак като й трясна вратата под носа се осъзна и ...се срина. Слезе като пребита по стълбите и като такава се движеше по улиците, не можейки да си намери място. После звуците на кларинета разнесоха парченцата на разбитото й сърчице и сълзите сами потекоха Cry. И по-добре, иначе щеше да се пръсне... Изпълни ме и сцената пред Белия дом самотна и котето, което гушна, търсейки сродна душа. Саймето допълни картината. Инстинктивно понечи да се втурне да прегърне детето си, да го утеши, но си спомни какви тежки думи й каза Хасрет дни преди това и се върна. Cry Намери друг начин да помогне. Но..Мурат си е Мурат. Твърд, непреклонен, малко инат. Оджата отвръща на удара. А, да видим до кога!!! Peace

# 247
Привет!  Hug Hug Hug
Изключително силен епизод. Отвсякъде - като действие, като диалози, като емоции, като игра на всички.
Епизод от който разбрах,  че Мурат оджа скоро няма да композира.
Оджата тотално разби илюзиите на всички, включая и моите, че може да започне скоро отново да композира - "това пиано няма да влезе в този дом, никой не може да решава вместо мен".
И Левент опита всичко, като започна от това, че не може да живее без музиката, опита се да го манипулира за анонимен ангажимент, но не се получи. Мурат още отначало го парира – нека видим тогава как ще живея без музика.
Инат или воля е това, ще стане ясно по късно. Така както отначало прояви характер, че Хасрет ще е солистката на концерта и никой няма да може да го откаже, така и сега нататък вървят нещата.

# 248
# 249
Привет!  Hug Hug Hug
Изключително силен епизод. Отвсякъде - като действие, като диалози, като емоции, като игра на всички.
Епизод от който разбрах,  че Мурат оджа скоро няма да композира.
Оджата тотално разби илюзиите на всички, включая и моите, че може да започне скоро отново да композира - "това пиано няма да влезе в този дом, никой не може да решава вместо мен".
И Левент опита всичко, като започна от това, че не може да живее без музиката, опита се да го манипулира за анонимен ангажимент, но не се получи. Мурат още отначало го парира – нека видим тогава как ще живея без музика.
Инат или воля е това, ще стане ясно по късно. Така както отначало прояви характер, че Хасрет ще е солистката на концерта и никой няма да може да го откаже, така и сега нататък вървят нещата.
Уси, съгласна съм с теб. Още докато гледах серията в петък и държанието на Мурат, си дадох сметка, че той от инат дори и да иска да седне на пианото, няма да стане. Всички му се накачолиха на главата, Хасрет най-много го предизвикваше. Когато тя каза "Пинато е твоят живот. Музиката е твоят живот.", а той отговори "Ти нищо не знаеш. Не разбираш нито мен, нито музиката, която творя.", разбрах, че Мурат всъщност е ядосан на Хасрет, защото тя не разбра посланието му, не разбра, че тя е най-важната в живота му. Явно на момичето трябва да й се каже в прав текст.

# 250
Току що приключих с гледането на  серията,

поразена съм, невероятно въздействие от играта, много силните диалози , сценария , всичко.

Всеки един от героите е вулкан от чувства,  разкъсва се от силни и противоречиви емоции.

У никой от тях няма само добро или лошо, правилно или грешно,  черно или бяло.

Трябва малко да се успокоя за да мога да коментирам адекватно.

Благодаря на целия екип за чудесната работа smile3501 newsm51

Тази снимка е от 30.08. когато би трвбвало да се снима 20 еп., newsm78 newsm78 а  Хасрет е роклята от кръчмата, може би ще продължи да пее там,

съвсем се обърка и оплете момичето.

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 18:01 от riminiii

# 251
  • Пловдив
Здравейте мили момиченца HugЕ не,просто нямам думи,великолепни сте newsm51 smile3525 newsm51Няма друг такъв екип!Благодаря от сърце на всички ви за удоволстието, което ми доставяте с труда си

Мила Ети много ,много здраве и от мен приеми,а другото само си идва  love001

# 252
  • Добрич
Ети, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен. Особено ми е приятно да те поздравя, защото се указва, че с моята майка празнувате на един и същи ден своето раждане. Щялото щастие на света да е твое.

# 253
Здравейте! Защо ли си мисля, че певицата с която Левент ще сключва договор, ще е Хасрет.Много  дяволито се усмихваше Левент, когато предлагаше на Мурат да пише аранжименти за нея с псевдоним.В този епизод погледнах на пианото като предмет.Спомних си паниката на Мурат, когато Хасрет го заля с вода и как старателно го попиваше и лъскаше.Горкото пиано, в този епизод се возеше открито в камиони и стоеше  по улици и дворове.За мен то  е символ за развитието на образа на Мурат.

# 254
  • София
Честит Рожден Ден ЕТИ!!!

Букет от нежни пожелания даряваме ти с две ръце
и радост, щастие, любов желаем ти от все сърце.

Втората част от подаръка ти:

http://www.youtube.com/watch?v=YKl0Y2da6Jc

Общи условия

Активация на акаунт