Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 43

• 33 382
  • 736
  •   2
Отговори
# 255

Уси, съгласна съм с теб. Още докато гледах серията в петък и държанието на Мурат, си дадох сметка, че той от инат дори и да иска да седне на пианото, няма да стане. Всички му се накачолиха на главата, Хасрет най-много го предизвикваше. Когато тя каза "Пинато е твоят живот. Музиката е твоят живот.", а той отговори "Ти нищо не знаеш. Не разбираш нито мен, нито музиката, която творя.", разбрах, че Мурат всъщност е ядосан на Хасрет, защото тя не разбра посланието му, не разбра, че тя е най-важната в живота му. Явно на момичето трябва да й се каже в прав текст.
Лийче, аз мисля че проблемът е още по голям. Не е само Хасрет. Всички около Мурат го познават само като музиканта, композитора, работохолика, педанта.  Никой не е надникнал и видял душата му. Той затова е бесен според мен. Всички му говорят за музика. И очакват овациите и аплодисментите около него. А той е човек със своята чувствителност. Не напразно каза на Левент, че е човек, който действа с чувствата си. Поне аз така виждам действието в епизода.

# 256
# 257
Почувствах драмата на Хасрет отвсякъде. Тя отиде при Мурат без изобщо да знае за какво става въпрос. Както тя си знае: „Не можеш да се откажеш!”. Да ама не. Чак като й трясна вратата под носа се осъзна и ...се срина.

При първото й отиване в конака въобще не я съжалих. Тя нахлу като слон в стъкларски магазин и започна да нарежда – „няма да ти позволя да се откажеш”. Коя си ти бе момиче и кой е той? Той да не дете, на което да му забраниш нещо! Оджата й каза, че не забелязва нито него, нито музиката му. Но тя не успя да го разбере. И вече това пиано, с което тя си мислише че може би ще стопи леда, я довърши. В този момент я съжалих много. Дано сега проумее за какво аджеба става въпрос.

# 258
  • София

Искам и аз да имам рожден ден Cry Cry Cry

Отново си имаме достатъчно бисери като през първия сезон. Гюлназ и Кобра да им се ненагледаш!
Гюлназ: Кат ми вярваш, що не говориш с повярвал глас!
Кобра: Нит съм Ромео, нит съм Жулиета!
Балчичек: С какви пари го купи?  Кобра: С турски пари..
Гюлназ: Няма да ти простя ако ще не пералка, а фризер да ми купиш
За нея търг е върг и толкоз!
Страхотни персонажи! Невероятни актьори!

# 259

Отново си имаме достатъчно бисери като през първия сезон. Гюлназ и Кобра да им се ненагледаш!
Гюлназ: Кат ми вярваш, що не говориш с повярвал глас!
Кобра: Нит съм Ромео, нит съм Жулиета!
Балчичек: С какви пари го купи?  Кобра: С турски пари..
Гюлназ: Няма да ти простя ако ще не пералка, а фризер да ми купиш
За нея търг е върг и толкоз!
Страхотни персонажи! Невероятни актьори!

Вие с Тинчето май спряхте да вадите бисерите от филма? Или аз съм в грешка?  newsm78

А подаръкът на Ринка и Алекс е прекрасен  newsm10 newsm10 newsm10

# 260

Ниобка, само трябва да знаем предварително кога е твоят рожден ден! newsm10 newsm10 newsm10

Това важи за всички!
  newsm10 newsm10 newsm10

# 261
# 262
  • Добрич
Честит Рожден Ден ЕТИ!!!

Букет от нежни пожелания даряваме ти с две ръце
и радост, щастие, любов желаем ти от все сърце.

Втората част от подаръка ти:

http://www.youtube.com/watch?v=YKl0Y2da6Jc

Вай бе, и аз искам да съм рожденичка.

# 263
  • София
Всички около Мурат го познават само като музиканта, композитора, работохолика, педанта.  Никой не е надникнал и видял душата му. Той затова е бесен според мен. Всички му говорят за музика. И очакват овациите и аплодисментите около него. А той е човек със своята чувствителност. Не напразно каза на Левент, че е човек, който действа с чувствата си. Поне аз така виждам действието в епизода.
Дали? А Селин? Може би преди Хасрет не се е намерил човека,който Мурат би искал да види в него не само музиканта и композитора. Flutter Тя е тази, която го извади от затвореното му и подредено ежедневие. Тя разбърка душата му, тя го вдъхнови да пише нова музика /която още не сме чули/, тя в крайна сметка го накара да осъзнае кои са по-важните неща в живота.

# 264

И аз искам ден! Невероятен поздрав за Ети, но тя си го заслужи. Браво Момичета!

# 265
  • София
Но тя не успя да го разбере. И вече това пиано, с което тя си мислише че може би ще стопи леда, я довърши. В този момент я съжалих много. Дано сега проумее за какво аджеба става въпрос.
Мисля че го проумя. И Туба го изигра много убедително това осъзнаване. Но оттук натам как ще й повлияе последната среща с Мурат в двора не знам. Може да стане взривоопасно.

ПП. Спряхме, да, защото вече нямаше толкова. Сега пак започват, но едва ли ще ми остане време Sad

# 266
Дали? А Селин? Може би преди Хасрет не се е намерил човека,който Мурат би искал да види в него не само музиканта и композитора. Flutter Тя е тази, която го извади от затвореното му и подредено ежедневие. Тя разбърка душата му, тя го вдъхнови да пише нова музика /която още не сме чули/, тя в крайна сметка го накара да осъзнае кои са по-важните неща в живота.
Да, тя го извади направо от тъмната дупка, в която се беше скрил след смъртта на Селин.
А тази нова музика аз не знам кога ще я чуем отново. Според мен ще мине доста време.
Според мен още една нова линия ще се развива във филма  - Гюлназ и Кобра имат проблем заради новото кафене.

# 267
  • София
Две от притесненията ми отпадат за сега. Първото е, че Сайме ще загуби къщата си. Това поне й остана. Второто е Левент. На този етап той търси начин да разубеди приятеля си да се върне към музиката, припомняйки му успеха с Хасрет и провокирайки го да пише аранжименти. Не казвам, обаче, четова не може да се промени и любовта и ревността да надделеят. Доста ме притеснява онази снимка, където се беше курдисал в креслото в гримьорната на Хасрет. Да не се опита така удобно да се настани и в живота й Embarassed

# 268
Две от притесненията ми отпадат за сега. Първото е, че Сайме ще загуби къщата си. Това поне й остана. Второто е Левент. На този етап той търси начин да разубеди приятеля си да се върне към музиката, припомняйки му успеха с Хасрет и провокирайки го да пише аранжименти. Не казвам, обаче, четова не може да се промени и любовта и ревността да надделеят. Доста ме притеснява онази снимка, където се беше курдисал в креслото в гримьорната на Хасрет. Да не се опита така удобно да се настани и в живота й Embarassed
Аз вече казах, че дойде времето на Левент да действа. Ще го видя как и докъде ще стигне.
Но Саймето си е за притеснение. Не толкова заради борбата с брат й. По скоро как ще спечели Хасрет.

# 269
Честит рожден ден Ети!
Бъди здрава,усмихната и продължавай да носиш радост на всички,които те познават!Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт