Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 43

• 33 361
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Ей, ама големи шегобийки сте. Какъв Сами, какви 5 лева. Ми както казват нашите баби,  smile3511трябва да го оскубем за да се опушим с неговата коса против уплаха от него.

# 556
Изчетох ви. Всеки пост, все ми харесва и си казвам това мнение съвпада с моето.
Уска, иска ти се и  на теб Париж. Но първо трябва да се разберат майка и дъщеря. Очаквам това да стане в 20 серия. Направо умирам от нетърпениеда ги видя заедно. А Саиме си ми е любимка. Знаеш с тебе колко приказки изприказвахме за нея. Разкошна дама, прекрасна роля.
И в моят сценарии съм отдала заслуженото място на Саймето - тъй като познава най добре любовта им, да отвори очите на дъщеря си и да им помогне в сдобряването.

# 557
  • Разград
Покрай мокрия Мурад имаше още един мокър който го следеше.

# 558
.Събитията едва ли ще бъдат толкова предвидими.Според мен ще има много неочаквани обрати
Та дотук 3 епизода само неочаквани обрати. Хайде малко да влезнат в коловоза, па после пак да ни изненадват.

# 559
Уси, сигурна съм, че отсега Саиме много неща ще направи за двамата, все хубави. Както учеше Хасрет в къщата  на Тенекето сега ще продължи също.

# 560

Аз мисля ,че Мурат ще има дълго време да свири на това пиано.
Не знам може сериала да се развие в друга насока ,но не ми се вярва.
Явно музиката ще е основна тема и любовта разбира се. smile3525

# 561
  • София
Ами Джансел си е режисьор, не им е необходим такъв, а всеки режисьор има усет към камерата, затова твърдо даотиват само двамата.

А може и да са ходили вече и да са донесли сувенири на екипа, и по деликатен и закачлив начин ни го намекват Praynig
А, така. Аз се чудя откъде е куличката на Саимето... Thinking hahaha hahaha
О, я! Мокър Онур!!! Shocked Shocked
П.П. Зле съм. Щях вместо "мокър" да напиша "гол" - кой за каквото си мисли му се вика на това. Naughty Embarassed hahaha hahaha hahaha

# 562
  • Пловдив
Охххх,че са хубави двечките!!!!!Аз даже намирам и прилика NaughtyОт всички артистки,които са играли майки на Туба,Саймето най и подхожда,не мислите ли newsm78

# 563
.Събитията едва ли ще бъдат толкова предвидими.Според мен ще има много неочаквани обрати
Сложните сценарии ги пишем ние....., а  сценаристите ни го поднасят после простичко и ясно .......спомням си що нещо изписахме и то все световни коспирации по повод Саиме , чия майка е .......... , а то се оказа , че сценаристите още от 1 еп. и във всеки следващ  са ни давали по лъжичка  , ама ние  .....като  почнем .....спиране нямаме! Та и сега ще стане така!
Но, аз лично не съжалявам !И това ми харесва в този сериал.........това голямо мислене цяла седмица!

# 564
Покрай мокрия Мурад имаше още един мокър който го следеше.

Ваня, те тоя мушмурок може и малко градушка да го поучука. Къде се навира между шамарите  Rolling Eyes

# 565
Не мога обаче да си представя какво би се случило в 20 епизод. Едно е да ми се иска, друго е сценаристите какво са направили, а най гадното в цялата работа е, че точно след този епизод няма да има в този петък серия, а чак другия и това ако не е садизъм, няма фрагман, ама дано ни подсладят жовота с три фрагмана (това е плод на разюзданата ми фантазия), но се е случвало, дано и сега да е така,

# 566
  • Разград
Светата троица.

# 567
Здравейте, запленени! Досега бях като воайор на форума ви и ми доставяше удоволствие да ви чета - много ви благодаря за възможността макар и мислено да съм част запалените по този сериал и артисти (около мене няма такива сродни души). днес обаче реших да се включа след като изгледах един клип http://www.youtube.com/watch?v=zda4pkW5MbY&feature=related, в който се мярка ученичката на М. Сцената с нея много напомняше на сцената с разпяването на  Х. в колата (16еп.) Питам се дали нот това няма да излезе някоя сюжетна линии..

# 568
Уска, тоя мушморок ще и даде такъв тласък в кариерата, че няма въобще да му се сърдя, ако стъпи на криво. Пък е толкова ироничен спрямо всички, че не мога да не го харесвам. И той е човек и нищо човешко не му е чуждо. Защо и той дане иска някой като Хасрет.

# 569
  • София
Ванче, на тази снимка Светата Троица изглежда почти напълно "света". hahaha hahaha Малко черното им идва в повечко. Rolling Eyes Rolling Eyes

Впрочем, от край време чакам vbox7 да благоволят да одобрят клипа ми... Пф... Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт