Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 43

• 33 400
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ринче, благодаря ти.  bouquet Подсети ме за друг прекрасен момент от епизода - цветчетата на Хасрет върху нотната тетрадка с произведения на Брамс. Остави си я Мурат май, а?! hahaha
Впрочем, абсолютно същото правя и аз - тъй като не мога да рисувам, пък обичам все да си драскам нещо - само цветчета рисувам... Rolling Eyes hahaha hahaha

# 511
Привет на всички и от мен!!!!Честит празник и весело празнуване на почиващите днес!!!!
Епизода е много силен,много вълнуващ,много разтърсващ и ние струва ми се казахме всичко за всички.Много добра игра,предизвикваща силни вълнения и емоции у всеки от нас.ПнС става диагноза за много от нас.За Туба и Джансел коментарите са излишни -те са №1,Гюлназ и Кадрие са най-колоритните образи,Сайме,Несрин,Левент и Етем жънат успехи в този сериал с добрата си игра.Силна любов,силни страсти и силни характери са Шокото и Хаси,но ние и това очаквахме от тях-затова и толкова ги заобичахме.Не ги корете,не ги разделяйте-кой прав, кой крив -те са двете допълващи се половини от едно цяло.Обичайте ги и двамата толкова са ,запленяващи и прекрасни. Силно влюбени и горящи на кладата-ЛЮБОВ!!!!!

Кески, ние си ги обичаме- и то много! Само да имаше начин тази клада да я поразпалим още малко, че по-бързо да се разберат кой кого обича и колко много се обичат!

# 512
  • Разград
 spam2 spam2 spam2 spam2 spam2

За тези които ги интересува промените в програмата на телевизия ATV от 13 Септември.

Atv‘nin bütün dizileri bayramdan sonra yani 13 Eylül’den itibaren yayınlanmaya başlayacağı için yeni bir yayın akışı belirlenmiş. Buna göre Geçen sezon çarşamba günleri yayınlanan Unutulmaz dizisi pazar geceleri Aşk Bir Hayal dizisinden hemen sonra yayınlanacak.

Perşembe günleri yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisi 15 eylülden itibaren çarşamba saat 20.00′de izleyicisi ile buluşacak. Perşembe günleri yine vadi’nin hizmetinde; Kurtlar Vadisi 16 Eylül perşembe saat 20.00′de kapılarını izleyiciye açıyor.

Ezel eskisi gibi pazartesi günleri saat 20.00 de  ekranlarda olacak. 3 haftadır bu kuşakta yayınlanan Bitmeyen Şarkı dizisi Salı günleri Aşk ve Ceza dizisinden hemen sonra yayınlanmaya başlayacak.

Gönülçelen eski saatinde ve gününde saat 20.00′de. Ama cuma günleri Gönülçelen dizisinden sonra Kılıç Günü yayına girecek. ilk bölümü 17 Eylül cuma günü saat 22.30′da yayınlanacak olan Kılıç Günü Cuma gecelerine hareket getirecek.

18 Eylül Cumartesi günü saat 20.00 kuşağında Adanalı dizisi var. 2. kuşak yani 22.30′da Bu yazın sevilen dizisi Yahşi Cazibe ekranlara gelecek…

Yeterli reytingi almayan Şen Yuva dizisi ne yazık ki yeni sezonda yayından kaldırılan diziler arasına katıldı. Dizinin  final bölümü 10 Eylül cuma saat 22.20′de yayınlanacak.
Buna Göre yayın Atv’nin Dizi yayın akışını derlersek şöyle bir tablo ortaya çıkıyor.

Atv Dizileri Haftalık Yayın Akışı

13 EYLÜL PAZARTESİ
20.00    Yerli Dizi    EZEL / YENİ BÖLÜM (20.BÖLÜM)

14 EYLÜL SALI
20.00    Yerli Dizi    AŞK VE CEZA / YENİ BÖLÜM (25.BÖLÜM)
22.30    Yerli Dizi    BİTMEYEN ŞARKI / KOLAJ

15 EYLÜL ÇARŞAMBA
20.00    Yerli Dizi    ÇOCUKLAR DUYMASIN / YENİ BÖLÜM (7.BÖLÜM)
22.30    Yerli Dizi    KAPALIÇARŞI / YENİ BÖLÜM (36.BÖLÜM)

16 EYLÜL PERŞEMBE
20.00    Yerli Dizi    KURTLAR VADİSİ YENİ! (1.BÖLÜM)

17 EYLÜL CUMA
20.00    Yerli Dizi    GÖNÜLÇELEN / YENİ BÖLÜM (20.BÖLÜM)
22.30    Yerli Dizi    KILIÇ GÜNÜ / YENİ! (1.BÖLÜM)

18 EYLÜL CUMARTESİ
20.00    Yerli Dizi    ADANALI / YENİ BÖLÜM (72.BÖLÜM)
22.30    Yerli Dizi    YAHŞİ CAZİBE (10.BÖLÜM)

19 EYLÜL PAZAR
20.00    Yerli Dizi    AŞK BİR HAYAL / YENİ BÖLÜM (41.BÖLÜM)
22.30    Yerli Dizi    UNUTULMAZ / YENİ BÖLÜM (54.BÖLÜM)

TelevizyonDizisi.com

http://www.atvdiziler.com/atv-ile-ilgili-haberler/atv-dizilerinin-yeni-gunleri/

# 513
  • София
Да, значи правилно. 17ти септември, петък (когато аз летя) е 20ти епизод. Wink Wink От 8 вечерта. Whistling Whistling

# 514
Пак се връщам на този въпрос , който не ми дава покой - защо Мурат се отказа от музиката?
И открих като че ли отговора в едно изречение , което казва Хасрет на Мурат в еп.17-9......Какво значение има музиката , докато аз преживявам това.........., то се отнася в пълна сила за него в момента ........Какво значение има музиката , когато преживава раздялата и липсата на любимия човек .....!

# 515
  • София
Да, значи правилно. 17ти септември, петък (когато аз летя) е 20ти епизод. Wink Wink От 8 вечерта. Whistling Whistling
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Cry Cry CryЕ, не можахте ли с по-хубава новина да пуснете за ДОБЪР ВЕЧЕР?! Simple Smile

# 516
  • София
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Cry Cry CryЕ, не можахте ли с по-хубава новина да пуснете за ДОБЪР ВЕЧЕР?! Simple Smile
Добър вечер, Ниобче! hahaha hahaha
Питаш ли ме на мен какво ми е, че вече няма да мога да гледам сериала?! Освен ако не успявам да тегля от dox на Острова, което ще е много силно. Ще си почивам между зубкането с "пленителката". Whistling Дай Боже! Heart Eyes
Впрочем, сега се опитвам да майсторя някакво клипче, но нетът малко ми пречи да тегля кадрите - доста е бавничък. Shocked Crossing Arms Crossing Arms

# 517
Шалчето с което беше завързал очите й, докато я водеше към изненадата.....да не би да е това от кутията в която пази неща и снимки на Селин? Много ми заприлича на него! newsm78

# 518
  • София
Добър вечер, Ниобче! hahaha hahaha
Питаш ли ме на мен какво ми е, че вече няма да мога да гледам сериала?! Освен ако не успявам да тегля от dox на Острова, което ще е много силно. Ще си почивам между зубкането с "пленителката". Whistling Дай Боже! Heart Eyes
Впрочем, сега се опитвам да майсторя някакво клипче, но нетът малко ми пречи да тегля кадрите - доста е бавничък. Shocked Crossing Arms Crossing Arms

Хайде пък и ти сега! Там няма да ти е до Пленителки, Езелки и Линки. Чака те съвсем различен и чудничък живот. Party Хич да не ти пука Hug

# 519
  • София
Чудничък, ама ще ми залипсва нещо от България. А и още се чудя как ще преживявам без Джансел и Туба. Rolling Eyes Впрочем, дори ако не го гледам там, през ваканцията ще наваксвам на юруш. Twisted Evil hahaha hahaha

# 520
Чудничък, ама ще ми залипсва нещо от България. А и още се чудя как ще преживявам без Джансел и Туба. Rolling Eyes Впрочем, дори ако не го гледам там, през ваканцията ще наваксвам на юруш. Twisted Evil hahaha hahaha
Защо трябва да го теглиш, нали го качвам в youtube, не може да не го "хващаш" тоя канал Laughing

# 521

Майка и дъщеря

# 522
ето едно колажче на Джансел,който стана на 1-то място в класациата и придизвика негативни емоции в темата на Незабравима и хулябу уплювания по негов адрес.

# 523
  • София
Защо трябва да го теглиш, нали го качвам в youtube, не може да не го "хващаш" тоя канал Laughing
Там докато зареди youtube мога да си вържа няколко въжета и да си избера на кое, аджеба, да се обеся... Flutter hahaha hahaha hahaha

# 524
Здравейте и от мен.
Прочетох всичко което сте написалали, съгласих се с повечето мнения, защото обхващат проблема от различни гледни точки ,но все нещо ме гложди и не ми достига,чак се ядосах на себе си ...и  намерих своя отговор.
Мурат се оказа от музиката- добре ,ама защо?Иска да покаже на Хасрет нещо- ама какво?
Иска да и покаже ,че може да се откаже от целия си досегашен живот,че може да започне от начало.Добре, но не осъзнава,че не може да и каже най-важното,не може да и каже че я обича.Затова е толкова спокоен, когато е с всички други и е толкова бесен когато е с Хасрет.Не знам дали осъзнава но трябва да е бесен на себе си. Когато го разбере и има смелост да и го каже ,тогава нещата ще си доидат на мястото.Всичко друго, което ще става междувременно са действия който да доведат до това така чакано събитие.
Измислих го! И написах своя сценарий!  
  П.П.   Малко дълго стана, моля за извинение.

Общи условия

Активация на акаунт