Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 43

• 33 234
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Гледам си пак епизода и така ми се набиват тези думи на Мурат оджа - не забелязваш нито мен, нито музиката ми. Колко ли му тежи това, че тя вижда само оджата?  Shocked
Да, и аз забелязах, че уж между другото каза това "нито мен". Не се интересуваш от това какво ми е на мен, какво аз чувствам - виждаш само себе си и своите собствени проблеми. Wink

# 646
  • София
Да има респект от Мурат и се страхува да не сбърка,но тя все по-често греши,а той и каза много пъти:Бъди себе си Хасрет!Бъди себе си,не бъди като Селин,Беррин или Балчичек!А тя не го ли разбра,че колкото повече се стреми да не сбърка,толкова повече греши и наранява най-вече любимия си Мурат оджа.

Привет и от мен!

Кески мила как един път няма да защитиш Хасрет - къде ти е женската солидарност - както каза Ринка нищо не е само черно или бяло - че има вина има, но и оджата е виновен.

# 647
Алекс,много я харесвам и обичам тази нашата Хасрет,ама кажи бе мила как да я защитя като тя сама си създава ядовете.Птичето на късмета каца веднъж на рамото и,и тя вместо да го улови го изпуска от инат и импулсивни решения.Нали това учи шест месеца-да знае как да се държи,как да говори и общува,да мисли и тогава да реагира.ЕЕЕЕЕЕЕЕ къде е наученото?Всичко е пак по циганския и манталитет-дийства първично на мига и после мисли какво е сътворила и кого е наранила.

# 648
  • София
момичета,

здравейте. 2 дена не съм влизала и немога да ви изчета  Crazy Я кажете, да очакваме ли тази седмица някаква прелюдия към дългоочаквания 20.еп. или ще сме на сухо  Confused

# 649
А не ви ли се струва,че и М. един път не я поправи как да се обръща към него, значи и той все още се изживява като оджа....
Може би и на него му е необходим урок - както заявява,че никой не може решава вместо него, така и той трябва да остави другите да решават сами и да не гледа на тях  (Х.) от позицията си на учител - между впрочим той не се отказа само от тази си роля .

# 650
  • София
Алекс,много я харесвам и обичам тази нашата Хасрет,ама кажи бе мила как да я защитя като тя сама си създава ядовете.Птичето на късмета каца веднъж на рамото и,и тя вместо да го улови го изпуска от инат и импулсивни решения.Нали това учи шест месеца-да знае как да се държи,как да говори и общува,да мисли и тогава да реагира.ЕЕЕЕЕЕЕЕ къде е наученото?Всичко е пак по циганския и манталитет-дийства първично на мига и после мисли какво е сътворила и кого е наранила.

Кески ама тя е само на 20 години още - мислиш ли че за 6 месеца човек може да се промени така изведнъж и то толко много - пък и никой не отчита колко и се струпа на Хасрет за няколко дни - ако беше на нейно място и ти разбереш че майка ти е жива а на следващия ден разбереш че е богата после че е била на концерта ти и е била 6 мес. до тебе а за капак на всичко и баща  ти изчезва как би реагирала ти ?

# 651
Сега гледам по новините за концерта на U2 в Истанбул снощи.Дали нашите сладури са ходили на концерта.Било е нещо грандиозно.

# 652

Привет Hug

6 месеца е много кратък период за промяна, когато 20 и няколко години си живял по един начин е трудно за 6 месеца да се преобразиш. А и Хасрет си е много емоционална, според мен и до края на сериала тя няма да се промени напълно, не си я представям да се държи като Аслъ например. Само трябва да си изяснят какво означават един за друг и нещата ще се подредят Heart Eyes Жалко само, че това май няма да стане скоро Rolling Eyes

# 653

Кески ама тя е само на 20 години още - мислиш ли че за 6 месеца човек може да се промени така изведнъж и то толко много - пък и никой не отчита колко и се струпа на Хасрет за няколко дни - ако беше на нейно място и ти разбереш че майка ти е жива а на следващия ден разбереш че е богата после че е била на концерта ти и е била 6 мес. до тебе а за капак на всичко и баща  ти изчезва как би реагирала ти ?

Добре де,съгласих се с теб,много и се струпа наистина,ама защо си го изкара най-много на Мурат.Беше пак импулс,за който в 19 епизод вече съжалява,нали?Не може вече няколко пъти да прави така и да не се промени и да си вземе поука,че така не трябва.

# 654
  • София
Сега гледам по новините за концерта на U2 в Истанбул снощи.Дали нашите сладури са ходили на концерта.Било е нещо грандиозно.
Мани-мани, и в Атина е било велико - предният концерт е бил там. Много ме е яд, че не минаха през София. #Cussing out #Cussing out Ама кои сме ние, де... hahaha Whistling

А, интересно. Забелязах, че казвате, че Хасрет е на 20. Аз това съм го пропуснала! Shocked Наистина ли ми е почти връстничка, бре?! Shocked Shocked

# 655
Ети и новият и клип:   newsm10

Hasret ve Murat - Bir Gunah Gibi

http://www.youtube.com/watch?v=A15BphWy06k

# 656
Цитат
Добре де,съгласих се с теб,много и се струпа наистина,ама защо си го изкара най-много на Мурат.Беше пак импулс,за който в 19 епизод вече съжалява,нали?Не може вече няколко пъти да прави така и да не се промени и да си вземе поука,че така не трябва.

Най-често в живота е така - нараняваме хората, които обичаме най-много за съжаление

# 657
  • София

Естествено Кески че ще го отнесе най-близкия до нея за съжаление

Тинче още отначалото на филма се разбра че е на 20 години

# 658
  • София

Кески а Мурат прав ли беше да й крещи така - вярно че това не беше начина от нейна страна да му държи сметка ама трябваше ли да бъде чак толко груб

# 659
Ети и новият и клип:   newsm10

Hasret ve Murat - Bir Gunah Gibi

http://www.youtube.com/watch?v=A15BphWy06k

Браво на нея, страхотен избор на песен, много въздействаща smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт