Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 43

• 33 162
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
За Алис - за чудните аватари                                                                  За Тинчето - за хубавите клипчета

И за всички вас - мили запленени дружки

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 21:04 от 1001fan

# 721
Алис, онова гифче с Мурат в колата, а Левент пред нея подари ли го на някого ?  Ако няма желаещи, да си го крадна и него  Rolling Eyes, може ли? 

Момичета, на мен ми се ще Ринка да ни пусне някоя анкета, вие какво мислите по въпроса?

# 722
имате ли нова тема

# 723
Тинчето ще пуска новата тема и тя ще пусне анкета.

# 724
  • София
Изчаквам да ударим 50та страница, за да пусна темата. Wink

# 725
Привет на всички от мен .
Казвам ви здрасти и отивам да ви чета,че доста сте творили днеска. newsm51 smile3525 newsm51

# 726
http://www.facebook.com/video/video.php?v=148379335193348&ref=mf

Рекламата на Туба, не видях да е пускана, само снимките, ако съм пропуснала, сори...

# 727
Момичета може ли да ми кажете откъде да намеря снимки от представянето на филмите на АТВ за новия сезон?

Имам снимки от филмите: "Adanalı"," Aşk Bir Hayal"," Aşk ve Ceza", "Ezel" и " Gönülçelen"
за другите може да откриеш във форумите на http://www.televizyondizisi.com/forum/index.php#19 и http://www.atvdiziler.com/index.php?action=forum в раздела за снимки от дата 18.08. или 19.08.
Ако искаш тия снимки които имам пиши ми на ЛС да ти ги пусна.

Благодаря ти  smile3525 smile3525 smile3525

# 728
  • София
О, фенче, благодаря ти много за поздрава. Муратик/Джанселик си ми дала - евала, евала! Hug Hug Hug

# 729
Аз мечтая отново за този момент, когато двамата пак ще танцуват, а като си спомня какви дебати водихме тия дни, започвам да се отчайвам. За коледната ваканция на Тинчето може да ни зарадват с подобни кадри  ooooh!

# 730
Аз мечтая отново за този момент, когато двамата пак ще танцуват, а като си спомня какви дебати водихме тия дни, започвам да се отчайвам. За коледната ваканция на Тинчето може да ни зарадват с подобни кадри  ooooh!

Уси и аз!

# 731
  • София
Боже, погледът на Джансел на тези снимкииии! Shocked Shocked Shocked Не знам, не знам - то бива изпиване с очи, ама той май е попрекалил! Shocked hahaha Hug Hug Hug

Змийче, а дано да ме поздравят за зимната ваканция. Sunglasses Heart Eyes

# 732
На почти всички снимки Туба е с телефон в ръка. Ако един ден остане без телефон, сигурно ще изпадне в нервна криза Shocked

# 733
На почти всички снимки Туба е с телефон в ръка. Ако един ден остане без телефон, сигурно ще изпадне в нервна криза Shocked

С кой ли говори толкова newsm78 newsm78

# 734
  • София
То и аз съм така - не мога без GSM-а си. Случвало ми се е да се повреди и да го занеса на ремонт - ей, Богу, полудявам направо. Налага ми се да се тъпча с шоколад. hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт