Израел-51

• 48 978
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Привет, имам си болник в къщи... милото толкова чака да излезе с колелото на Кипур, а не може да стане от леглото, дано утре да е по- добре.

Да ви похваля училището ни направили са нов сайт, в който всеки влиза с парола и има всякаква информация за учебният процес, отсъствия, забележки, оценки, може да са свърже с всеки учител. Децата влизат с техни си кодове имат си чатове, както и домашни там (на тях не се радват Simple Smile) и така, слагам   линк да добиете представа макар, че не можете да влезете.

Слагам и още веднъж лимоните   на Петя, тъй като поне при мен линка от Мимкис не се отворя.
Поздрави на всички Grinning

# 76
Благодаря за рецептата   Hug Бях забравила за израелската тема в готварския, за подробности ще питам там.

# 77

Tali Dan дано слънчицето ти оздравее по-бързо   bouquet
Сайта е страхотен .  Легализирано ли е дистанционното обучение ?

# 78
  • Някъде там...
Аз наминавам само да се похваля  Mr. Green Днес писах сама всички упражнения и целия урок  Blush Е малко си помогнах от съседната тетрадка с някакви луди думи ама като цяло аз писах сама  bowuu
Розови нощииииииииииииии  Hug

# 79

Днес при нас е ден за прошка- така че, прощавайте и простено да ви е  Peace!

# 80

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 19:49 от mimkis

# 81
Здравейте на всички ! Страшно много харесвам Израел и искам да продължа образованието си там и по-специално имам предвид Университета в Хайфа ... за съжаление немога да намеря точна информация за изискванията там , питах и приятели , които живеят в Израел , но и те немогат да ми кажат със сигурност . Ще съм ви благодарна , ако някой знае нещо по въпроса и може да ми помогне , благодаря Ви предварително  Simple Smile

# 82
  Точно забелязах последния регистриран във форума и бях убедена, че с това име ще е някой за нашия форум Laughing
    Първо погледна ли сайта на английски, второ за каква специалност се интересуваш и трето магистратура или бакалавър?  Thinking

# 83
здравей =) става въпрос за магистър смятам бакалавър да завърша тук , а през това време да се подготвя за там предполагам ще ми е нужен TOEFL , SAT ... търся и учител по иврит но все още без успех .. :/ специалностите към , които съм се насочила са морска икономика и морска сигурност Simple Smile

# 84
    Да, признават се TOEFL и SAT, но точно за това,което искаш да учиш, трябва да им пишеш според мен и да попиташ, кой от двата е с по-голяма тежест Peace Има различни програми и в повечето случаи чуждестранните студенти учат интензивно иврит на курс към университета или държат изпит за ниво на владеене на езика. Цените са доста високи за чуждестранните студенти, мисля че двойно повече, отколкото за израелски граждани Peace Ето само за курсове и обменни начала сайта. Доколкото знам има и възможност за стипендия или работа към университета. Аз лично исках да кандидатствам точно в този университет, но сумата ми е непосилна. По късно ще се включат и други, по запознати и учили в израелски университети, за по-подробно обяснение.

# 85
Благодаря за информацията , надявам се и другите ако могат да помогнат ... таксите ...  #Crazy те да ме приемат пък тях ще ги мисля ако трябва банка ще обера Laughing искам също да попитам и за спортните университети понеже и тренирам и все още се двоумя къде ще е по-добре да опитам . Предполагам ще има по различни изпити свързани с определения спорт и отделно вече TOEFL .. ?

# 86
   За спортен университет мога да ти препоръчам Вингейт, имам приятели,които са учили там и се реализират на 100%, мисля, че е и най-популярния такъв университет в Израел
   Ето сайта, намира се в Натания Peace

# 87
  • T"A
Имах ужасен ден от една цяла поредица такива  Tired

Само ще допълня Мимкис - за магистър изпитите, които изискват от чуждестранни студенти, са GMAT и GRE (in subject)  Peace

Ще гледам скоро пак да се включа, сега имам да се справям с едно ревящо ваксинирано бебе...  Confused

# 88
Мерси за помощта !  Hug ще продължа да търся повече информация за Wingate (прием,такси,изпити и т.н...)  Simple Smile ако някой знае нещо повече по темата ще се радвам да сподели ! приятен ден на всички и много усмивки   bouquet Simple Smile

# 89
Mentha-малко със закъснение ,но благодаря за доброто описание на новогодишната трапеза при вас.Стана ми интересно за рибената главаи от там следва и въпросът ми-тя варена ли е ,просто присъства на масата или и се консумира нещо от нея?
Хубав ден на всички и добро настроение за престоящия ви празник!!!

Общи условия

Активация на акаунт