Израел-51

• 48 981
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Един бърз въпрос,че работата е на живот и смърт LaughingАко си бил на екскурзия в Дубай,след това има ли проблем да отидеш на екскурзия в Израел?

# 91
  • T"A
Един бърз въпрос,че работата е на живот и смърт LaughingАко си бил на екскурзия в Дубай,след това има ли проблем да отидеш на екскурзия в Израел?

Мисля, че да  Peace В тези случаи хората си сменят паспорта, за да не се виждат печатите и визите от предните пътувания  Wink

Хайфа, пиши директно на университетите, най-сигурно е  Peace

# 92
  • На дивана, под юргана

Ами, то едни израелци преди известно време бяха там по работа... е - с други паспорти разбира се - немски, английски френски - не им направиха (голям) проблем, въпреки, че работата май я свършиха на две - на три.   Laughing

Без майтап - ще трябва някой от живеещите там да ти отговори.

Гледам, че Мента ти е отговорила вече... Можеш да си подновиш паспорта като решение на проблема.

# 93
Наина, аз мисля, че няма проблем за Дубай, поне не съм виждала ОАЕ да е в списъка със забраенени държави, може обаче да се наложат повече обяснения,ако видят печат или виза от там. 
   Тези се водят забранени Iran, Afghanistan, Lebanon, Libya, Sudan, Syria, Iraq, Yemen and the Gaza Strip.
   ПП. Сега прочетох, че на израелци е забранено да ходят там, което вероятно е двустранно, значи може да има проблеми.

# 94
  • T"A
Ами, то едни израелци преди известно време бяха там по работа... е - с други паспорти разбира се - немски, английски френски - не им направиха (голям) проблем.   Laughing

Joy

# 95
Mentha,mimkis,tigar-migar,благодаря Ви за бързите отговори  bouquet
Аз няма да ходя на екскурзия скоро Laughing

Да се оплача,моят доктор днес ми заяви,че не вижда женски бедра,а мъжки атрибути Laughing,8 месеца живях в заблуда,че ще е девойка!Хубаво,че още нищо не съм купувала!Вече едвам се движа,моят мъж казва:По ще ми е лесно да те прескоча,отколкото да те заобиколя Joy

# 96
Наина,с израелски печат в паспорта има проблем да се влезе в Дубай/по-точно не те пускат да влезеш/ Логично е и обратното да е така

# 97
  • София-България, Израел - където си поискам
Наина, една позната 9 месеца и казваха,че ще има момче, а роди момиченце и беше в шок Mr. Green докторът и беше сигурен,че е момче през цялото време.Тя при него си следи втора бременност, при първата и беше познал, а ма за втората-не. Нищо не се знае, аз мислех,че сега при тази апаратура в наше време не стават грешки, но уви Wink.
Тигър, купих си книгата Peace тези дни ще почна да я чета, ако знаеш колко трудно я намерих.
На всички  bouquet   

# 98
  • На дивана, под юргана
Тигър, купих си книгата Peace тези дни ще почна да я чета, ако знаеш колко трудно я намерих.

Дано и на теб да ти бъде така интересна. Жаки, не знаеш ли че тези дни можеш да поръчаш и онлайн - със сигурност щеше да бъде по-лесно...  Wink

# 99
tigar-migar , вярно не им направиха проблем Joy
    Наина, нашето се криеше до средата на 5-ия месец и през цялото време ме убеждаваха всички, че е момиче. На феталната морфология се вижда най- добре, той мъжа ми два пътя я кара лекарката да му показва атрибутите и да му ги снима, че и той трудно се убеди след като всички казваха момиче в началото  Mr. Green Според мен вътрешното чувство е най-вярно Peace

# 100
http://www.monitor.bg/article?id=261628
Momi4eta ne6to interesno namerih.Ima li dopalnitelno info po vaprosa?

# 101
Минавам само да пожелая приятна вечер,и да кажа,че съм много щастлива- утре в 11 часа летим за Тел Авив!

# 102
  • София-България, Израел - където си поискам
Минавам само да пожелая приятна вечер,и да кажа,че съм много щастлива- утре в 11 часа летим за Тел Авив!
лек полет Peace и приятно изкарване!

# 103
Привет от Тел Авив! Пристигнахме преди час,настанихме се в хотел Dizengoff Suites Утре ще пътуваме до Ерусалим,а от там до Ейлат А сега отиваме на плаж До скоро!

# 104
  • На дивана, под юргана
Привет от Тел Авив! Пристигнахме преди час,настанихме се в хотел Dizengoff Suites Утре ще пътуваме до Ерусалим,а от там до Ейлат А сега отиваме на плаж До скоро!

Ей, я по-спокойно! Има хора със слаби сърца!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт